FIV la Sibiu (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns essperantza spune:

Buna Misspii !
Ce mai faci? Sunteti bine?
Eu am fost sa fac triplu test si acum astept rezultatul!
De asemenea , am fost si la eco ,iar dr . mi-a spus ca unul dintre ei este sigur baiat,la celalat s-a uitat,dar a zis ca a vazut ceva i s-a parut ca si asta ar fi baiat ,dar nu este sigur ,fiindca nu reusea sa vizualize ,deoarece isi tinea picioarelw apropiate.
In rest ma simt bine ,a inceput sa se vada si burtica si mai cred ca am inceput sa-i si simt .
VA pup si astept vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

Buna fetelor,cine imi zice si mie daca e nasol la histerosalpingografie sunt programata luni la 12 sa o fac cu dr I,mi-au zis la tel ca imi face o preanestezie a facut cineva va rog sa imi rasp si mie la acest mes va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

adriana_1978 daca ti se face si preanestezie e perfect, operatiunea e neplacuta daca ai trompele infundate, daca sunt ok nu stimti decat o jena mai pronuntata.
Oricum e super ca-ti face preanestezie, eu am facut in spital de stat si am avut o trompa infundata si una greu permeabila iar HSG-ul a fost cam neplacut.
si eu voi fi luni in clinica, m-am programat la o discutie
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana_1978

Buna fetelor,cine imi zice si mie daca e nasol la histerosalpingografie sunt programata luni la 12 sa o fac cu dr I,mi-au zis la tel ca imi face o preanestezie a facut cineva va rog sa imi rasp si mie la acest mes va pup

am facut si eu in vara,dar nu la sibiu,m-a durut un pic dar nu fff tare...daca iti face si preanestezie nu o sa doara,la mie a fost k poate daca sunt ceva probleme doare...sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Buna Essperantza,

Ma bucur ca sunteti bine si bine ar fi sa fie si o fetita ,dar nu conteaza,sanatosi sa fie.Dupa ce ai facut cerclajul ti-a zis sa nu faci efort sau ca trebuie sa stai in pat?
Si noi suntem OK,pe 3 feb ma duc la control,eu am facut dublu test si a iesit OK si nu stiu daca mai fac si triplu,sa vedem ce zice medicul.Eu ma simt f bine dar medicul zice sa nu fac efort deloc si sa stau mai mult in pat - ce nu se prea intampla.Abia astept sa ma duc la contro sa vad ce fac .Te pup si mai vorbim.
Lele - bafta luni.
Va pup pe toate!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

Multumesc fetelor pt incurajare sper sa fie ok asta ar fi ultima investigatie la trompe,de luni imi zice si mie sper,de ce nu raman insarcinata,am facut si o inseminare dar nu la sibiu dar fara rezultat,aici mi-a gasit ureaplasma pozitiva dar mi-a dat trat si am rezolvat si un ovar polichistic sa vedem ce fac luni
MULT SUCCES LA TOATA LUMEA PE ANUL ASTA LA FACUT BEBEI
VA PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nokianne spune:

Ramo29 iti tin pumnii la punctie maine! Asta inseamna ca saptamana viitoare ai ET-ul si iti aduca

Oria77 iti multumesc mult pentru mesajul mai vechi de incurajare!MULT MULT!Mi-a adus multa bucurie in suflet
Ce mai faci TU si ce mai fac bebei?

Eu luni am un nou ET si am emotii si iar acum ca v-am descoperit, am nevoie de voi!
Sa imi tineti pumnii pentru ceea ce va doresc si eu voua

Engy75 iti doresc mult sa treaca repede pentru tine acest an, sa te faci bine si sa ti se indeplineasca dorinta cea mare!

VA PUP PE TOATE FETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

adriana1978,

si eu am facut histerosalpingo la sibiu,in mai.

nu a fost chiar de nesuportat,totul e in functie de cat de infundate sunt trompele...

pe acea preanestezie nu te baza,consta intr-un diazepam administrat in fund si al carui efect a trecut pana la procedura.

in schimb am avut bafta,si conform folclorului popular,am ramas gravi la 3 luni dupa procedura!!!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

adriana, dupa HSG, prin iradierea usoara a ovarelor creste posibilitatea sa ramai insarcinata natural in urmatoarele 3-4 luni!
Eu am facut 2 HSG, ambele fara nici o anestezie. Prima a fost nedureroasa, rezultat - totul ok si am rams insarcinata la 2 luni dupa. Din pacate a fost sarcina oprita in evol la 6 sapt...
A 2a a fost mai neplacuta, a durat insa putin 9s-a oprit dr cand am inceput sa-i zic ca ma doare). rezultat - trompa dreapta cu permeabilitate intarziata.
Ce sa zic, e neplacuta, dar tb facuta!
exista centre in Bucuresti (Euroclinic) unde se face cu anestezie generala, dar costul e destul de piperat.

Gabi+29
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns essperantza spune:

Buna Misspii!
Sa stii ca si mie mi-a zis dr.sa-mi limitez usor activitatea profesionala ,in sensul sa nu stau mult in picioare,in pozitii vicioase si multe ore. De asemenea , nu trebuie sa ridic greutati ( oricum nu ridicam nici inainte ). Si cam atat. Oricum nu-ti inchipui ca o sa ma proptesc in pat si voi sta asa pana nasc. Atata timp cat totul este ok ,eu ma comport ca un om normal. Cand organismul mi-o va cere, daca mi-o va cere imi voi limita mai mult activitatea. In rest iti urez multa sanatate.
Adriana !
Imi permit sa-ti impartasesc experienta mea in ceea ce priveste HSG.
Eu am facut in spital tot cu o usoara preanestezie si vreau sa-ti spun ca nu am simtit nimic.
Acum parerile sunt impartite.E normal ca daca ti se face fara anestezie sa te doara.
Oricum stai linistita ca dr. Ispasoiu are o mana de aur.
Succes!

Mergi la inceput