FIV la Sibiu (22)
Raspunsuri - Pagina 11
ramo_29 spune:
e liniste pe aici...unde sunteti toate?
am fost astazi la contol si vineri tre sa merg pt punctie,mi-e cam frica,oare dureaza mult?tre sa-mi duc ceva de acasa?
misspii spune:
Buna Ramo,
La punctie e usor,o anestezie usoara,nu simti nimic...nu trebuie sa ai nimic la tine.trece repede.
Bafta multa!!!!!!
La transfer este mai naspa ca trebuie sa ai vezica plina dar si atunci dureaza putin si chiar nu simti nimic.
mada81lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misspii Buna Ramo, La punctie e usor,o anestezie usoara,nu simti nimic...nu trebuie sa ai nimic la tine.trece repede. Bafta multa!!!!!! La transfer este mai naspa ca trebuie sa ai vezica plina dar si atunci dureaza putin si chiar nu simti nimic. |
De ce trebuie vezica plina ?
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Gabi_B spune:
ca sa se uite dupa ce face ET, ecografic transabdominal, sa vada daca a pus embrionii bine. Dar nu tb sa fie plina-plina, ci asa si asa.
Good luck!
Gabi+29
placenta previa centrala
miki-miki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_B ca sa se uite dupa ce face ET, ecografic transabdominal, sa vada daca a pus embrionii bine. Dar nu tb sa fie plina-plina, ci asa si asa. Good luck! Gabi+29 placenta previa centrala |
Gabi eu stiu din ce mi-au povestit fetele ca la Sb atat inseminarile cat si ET-rile se fac ecografic, iti arata pe monitor cum ti-i pune. Vezica tb sa fie plina deoarece ridica uterul si-l pune in linie dreapta cu vaginul, astfel transferul se face mai usor. Dr de acolo au fost scoliti de dr Strohmer din Austria.
luck spune:
Fetelor
ajutati-ma si pe mine cu o informatie , stiti cumva cand mai vine dr Strohmer in Sibiu?
miki
monaramona spune:
da, miki...ET ul se face cu ecograful langa tine si biluta de la el pe burtica iar embrionasii ii vezi pe monitor cum ii trage in cateter si cum ii pune..(e o senzatie care nu se poeate spune in cuvinte cand ii vezi pe monitor)
engi75 spune:
Multumesc fetelor pt sustinere.Sper sa fie bine.Trebuie sa fie bine.Problema e ca trebuie sa-mi vina rusii si eu nu am nici un simptom.Sper sa fie din cauza operatiei caci altfel e nasol.Pupuci.
lorelei78 spune:
Eu voi merge maine la Sibiu sa vorbesc cu dr I si daca e totul ok,in februarie facem FIV.
Da Doamne
Cine ma pune si pe mine la aspirante?