FIV la Sibiu (22)
Raspunsuri - Pagina 10
lorelei78 spune:
Merci frumos,Oria.Vad ca esti atat de curajoasa,ti-am mai citit din postari,esti foarte pozitiva.Cred ca a contat foarte mult.
Bafta tuturor fetelor de aici
Asteptam cat mai multe rezultate
Oria77 spune:
engi postul tau m-a lasat fara cuvinte... Te asteptam peste un an, sanatoasa, tot aici, sa te vedem cu o semnatura de graviduta! Sa iti dea Bunutu toata linistea de care ai nevoie sa treci cat mai usor prin anul acesta!
engi75 spune:
ORIA77
Multumesc.
Diagnosticul a fost o MARE surpriza si pt chirurga si pt anatomopatolog si pt Copaescu,nodulul meu era defapt un ganglion lipit in tiroida.Marele meu noroc e ca l-am descoperit la timp.
Gabi_B spune:
engi, sa te faci bine, sa revii SANATOASA la planurile pt bebe!!
bine ca s-a descoperit focarul la timp, ma bucur ca ai mers pe mana dr Copaescu si te-ai operat! putere si curaj, Doamne ajuta!
Gabi+28
placenta previa centrala
bonsai spune:
engi75,
foarte trista e vestea pe care ai aflat-o!!!
dar cum tot ce ni se intampla in viata are un scop anume ,chiar daca nu-l vedem.arata ca daca ai fi ramas insarcinata pe un organism care lupta cu cancerul,n-ar fi fost o varianta prea buna.
deci mai intai te vindeci,ca esti tanara,apoi bebe.
18 +
lorelei78 spune:
Engi,iti tin pumnii stransi sa se rezolve cat mai repede si cat mai bine.Ai increderea ca vei fi o mamica fericita,cat de curand.
Te imbratisez!
adriana_1978 spune:
ENGI sa te faci bine, sa revii SANATOASA,sa se rezolve cat mai repede si cat mai bine si sa revii la planurile pt bebe cat mai curand.MULT NOROC
nutzyca spune:
salut fetelor,engi fii tare ca toate se vor rezolva,iar fetelor care sunteti gravidute va felicit si va doresc o sarcina cat mai usoara......eu sunt la ultima faza ptr ET...am doi embr la congelator si la sf saptamanii mi s-a spus ca se va face ET....imi doresc sa se prinda de data asta ca am trecut printr-un fiv cu sarcina oprita si un fiv nereusit asta e al treilea...celor care fac ET curand va doresc sa aveti noroc
lorelei78 spune:
Fetelor,care mai sunteti cu hidrosalpinx la Sibiu?Stiu doar de Oria.Astept vesti cat mai curand
Doamne ajuta!