FIV la Sibiu (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Merci frumos,Oria.Vad ca esti atat de curajoasa,ti-am mai citit din postari,esti foarte pozitiva.Cred ca a contat foarte mult.
Bafta tuturor fetelor de aici
Asteptam cat mai multe rezultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

engi postul tau m-a lasat fara cuvinte... Te asteptam peste un an, sanatoasa, tot aici, sa te vedem cu o semnatura de graviduta! Sa iti dea Bunutu toata linistea de care ai nevoie sa treci cat mai usor prin anul acesta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi75 spune:

ORIA77

Multumesc.
Diagnosticul a fost o MARE surpriza si pt chirurga si pt anatomopatolog si pt Copaescu,nodulul meu era defapt un ganglion lipit in tiroida.Marele meu noroc e ca l-am descoperit la timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

engi, sa te faci bine, sa revii SANATOASA la planurile pt bebe!!
bine ca s-a descoperit focarul la timp, ma bucur ca ai mers pe mana dr Copaescu si te-ai operat! putere si curaj, Doamne ajuta!

Gabi+28
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

engi75,

foarte trista e vestea pe care ai aflat-o!!!

dar cum tot ce ni se intampla in viata are un scop anume ,chiar daca nu-l vedem.arata ca daca ai fi ramas insarcinata pe un organism care lupta cu cancerul,n-ar fi fost o varianta prea buna.

deci mai intai te vindeci,ca esti tanara,apoi bebe.

18 +

Mergi la inceput

Engi,iti tin pumnii stransi sa se rezolve cat mai repede si cat mai bine.Ai increderea ca vei fi o mamica fericita,cat de curand.
Te imbratisez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

ENGI sa te faci bine, sa revii SANATOASA,sa se rezolve cat mai repede si cat mai bine si sa revii la planurile pt bebe cat mai curand.MULT NOROC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutzyca spune:

salut fetelor,engi fii tare ca toate se vor rezolva,iar fetelor care sunteti gravidute va felicit si va doresc o sarcina cat mai usoara......eu sunt la ultima faza ptr ET...am doi embr la congelator si la sf saptamanii mi s-a spus ca se va face ET....imi doresc sa se prinda de data asta ca am trecut printr-un fiv cu sarcina oprita si un fiv nereusit asta e al treilea...celor care fac ET curand va doresc sa aveti noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

buna fetelor

cu ce embriolog lucreaza dr.Ispasoiu?

sanatate si bafta tuturor!

Mergi la inceput

Fetelor,care mai sunteti cu hidrosalpinx la Sibiu?Stiu doar de Oria.Astept vesti cat mai curand
Doamne ajuta!

Mergi la inceput