FIV la Sibiu (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

essperantza ma bag si eu la partea cu utrogestanul. Mie mi l-au oprit treptat la 14 saptamani in sensul ca nu isi mai gasea utilitatea, placenta era deja formata si organismul producea deja suficient progesteron cat sa nu mai fie nevoie de el, asa cum cum a spus si drI. Daca as fi sangerat sau as fi avut alte probleme, probabil mi-l reintroduceau. Acum depinde ce s-a sesizat ginecologul tau. Pentru ca daca tu esti perfect ok, atunci utrogestanul are efect fix nul. Daca ai insa ceva complicatii, exista si o justificare. Incearca sa-l intrebi de ce insista sa-l mentii, care e motivatia medicala, e dreptul tau sa stii de ce ti se prescrie un tratament.

uratica in cazul tau, eu zic sa nu tii cont de parerea nostra, pentru ca pana la urma, medicul care a vazut cu ochii lui ce se intampla "la interior" este cel mai masura sa faca o apreciere in sensul asta. Plus ca experienta lui este mult mai mare decat a fiecareia dintre noi in domeniu si nu e genul de doctor care sa se lase la voia hazardului, mie una mi se pare mult prea atent la detalii ca sa riste ceva!

18+ cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

oria-multam!dap..ai dreptate-si eu am observat ca este ff atent la detalii! e primul dr care mi-a studiat ff atent toate analizele-chiar si cele de acum 10 ani!e de apreciat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

Buna,eu astazi am facut ultima injectie de puregon si am niste emotii...abia astept sa merg la control sa vad ce-mi zice,sper sa nu-mi mai dea si alte injectii ca nu mai am rabdare,parca trece asa greu timpul...dar sper din toata inima sa fie un final fericit.
Bafta tuturor fetelor,cat mai multi bebei.
monaramona- mrs pt raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui uratica

uratica si eu m-am programat la Dr Ispasoiu pentru o consultatie si va trebui sa fac si laparo cu el, eu sunt programapa pe 24 ian.
multa bafta la laparo si am inteles ca pretul e bunicel, adica fata de cel din orasul meu ma bucur ca-mi scot si drumul pana la Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Lelu - bafta multa pe 24,anul acesta o sa fe bine pentru toata lumea .

Oria - nu este obligatoriu sa faci cerclaj,eu am uterul mic si din cauza aceasta am facut ,preventiv,facem si daca aveam 1 bebe.
Ai fetite?Cand mai mergi la control?daca tin bine minte ,parca la sf lunii,nu?
va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Cine stie cat costa o zi de spitalizare la Polisano?
multumesc
misspii multumesc sper sa fie intr-un ceas bun

Mergi la inceput

misspii eu am fost ieri la masurarea colului si mai merg pe 3feb la morfo trim II. Daca medicul meu zice 99.99% fetite, asta e, adjudecat! Da, ma speriasem un pic toata lumea cu gemenei facea cerclaj si am inteles si eu ieri ca daca nu se impune, nu se umbla la col. Sper din suflet sa nu am niciun fel de surprize ca nici ovule nu mai am...

18+ cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Oria,tu ai facut vreo laparoscopie pana la FIV?
Uratica,bafta multa...Asa mi-e teama sa nu mai trebuiasca si la mine laparo..Tot hidrosalpinx am si eu,am fost operata la sfarsitul lui iulie-neosalpingectomie,tot la dr I.
Sa dea Dumnezeu sa fim toate de aici !

Mergi la inceput

2... nu una. Dar in primul caz aveam trompele de 6cm si 8cmin diametru din cauza lichidului si nu mai puteam nici sa stau pe scaun. Iar la a 2-a laparo, mi-a pocnit un chist hemoragic, m-au dechis pentru hemoragia interna si mi-au golit si trompele. Daca insa nu sunt otova ca in cazul meu, parerea mea e sa nu-ti faci griji, ca nu are de ce sa te deschida, diagnosticul il ai pus deja, e o certitudine! Hai ca te asteptam cu beta pozitiv!!!

18+ cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi75 spune:

BUNA FETELOR

Eu am iesit din cursa pt cel putin 1 an.La operatia de tiroida au descoperit un focar de cancer papilar de 3 mm si un ggl lipit de tiroida metastazat.Deci merg la iod radioactiv.

BAFTA FETELOR LA FACUT BEBEI!

Mergi la inceput