Oradea (cap.57) primavara anului - 2011

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ok, multumesc frumos...o sa merg la el.

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi am fost la Arcadia, recomandam un super spectacol pt copii, "Naiul fermecat", super, super, super

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Oradea?!
Cine, ce mai face?

P.S. Nu uitati maine de umbrela, ca vin ploile dupa cateva zile calde.

"Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in adancurile sufletului de o floare deschisa in primavara, poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea."(Audra Foveo)

Mergi la inceput

Deci ati schimbat titlul topicului - tot e ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

Deci ati schimbat titlul topicului - tot e ceva.

Hihihi, ce bine vezi, eu n-am stiut ce a scris Marius

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Pai sunt atenta la detalii. Deformatie profesionala.

"Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in adancurile sufletului de o floare deschisa in primavara, poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea." (Audra Foveo)

Mergi la inceput

Ce face dependenta de calculator.
Sa mergi doua statii cu tramvaiul si sa iti deschizi laptopul ca sa citesti. Asa am vazut azi un tanar.
Daca avea un ebook, mai ziceam si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eu in tramvai citesc mereu, ca ma plictiseste drumul lung... dar cum n-am mai luat abonament OTL din iulie, foarte rar merg cu tramvaiul... prefer pe jos:) Laptopul nu l-am scos niciodata in tramvai, fiindca nu mi-ar place sa se uite cineva in monitor asa peste umarul meu. Insa intr-o carte garantat nu se uita nimeni:(((

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello

vreau sa va invit la Targul expozitional WELLNESS, SPA & BEAUTY SHOW care incepe din seara asta pana duminica seara la ERA Shopping Park ORADEA - calea Aradului nr 62.

va asteptam la standul nostru pentru degustari de specialitati de miere, bomboane cu miere, antioxidanti din struguri si sa testati creme pe baza de produse apicolo fara parabeni.

sambata este si concerc Paula Seling!
http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-3/la-doi-ani-de-existenta-era-shopping-park-sarbatoreste-cu-un-concert-paula-seling-si-primul-targ-de-beauty-si-wellness-din-bihor-93439.html

weekend placut si va asteptam la targ.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

eu in tramvai citesc mereu, ca ma plictiseste drumul lung... dar cum n-am mai luat abonament OTL din iulie, foarte rar merg cu tramvaiul... prefer pe jos:) Laptopul nu l-am scos niciodata in tramvai, fiindca nu mi-ar place sa se uite cineva in monitor asa peste umarul meu. Insa intr-o carte garantat nu se uita nimeni:(((

Pai la el n-a fost drumul lung, max 5 minute.
Cel putin 1 minut i-a luat sa deschida laptopul.
O carte o tii usor in mana, o revista la fel...dar cu laptopul mi s-a parut interesant.

Mergi la inceput