Oradea (cap.57) primavara anului - 2011

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

La multi ani femeii in general si mamelor in special!
Sa aveti o primavara minunata!

Dedicatie:

Moni, ma bucur sa aud de voi. Multumim de urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Multumim si va dorim la fel un SINCER LA MULTI ANI !! Sa fiti iubite si iubiti
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Moni sa iti traiasca piticii si sa va bucurati de ei!

Simi, felicitari pentru ziua de nastere a nepoatei , sa cresca mare si sanatoasa si sa fie fericita! Iar torturile excelente!

Si noi ne pregatim pentru ziua de nastere, va face 2 ani pe 23 martie, ii fac tort sa duca la cresa si unul pentru acasa, iar petrecerea o facem la MC Donald's. Si eu sunt mandra de Raul, a inceput luni cresa si a reactionat neasteptat de bine, ma bucur ca am optat pentru cresa, sa speram ca ne vor ocoli racelile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna,
scuze ca dau asa buzna...vad ca sunteti din Oradea...as avea nevoie de o parere/sfat...cunoaste-ti vreun chirurg bun aici care sa faca colecistectomie laparoscopica?
trebuie sa fac neaparat aceasta interventie si nu m-am hotarat la care chirurg sa merg...sa fie bun si sa stie cu ce se mananca aceasta interventie....
daca v-ati operat careva, sau aveti cunostinte sau ati auzit de vreun doctor bun, va rog frumos sa-mi spuneti.
multumesc anticipat.

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Simi, felicitari pentru ziua de nastere a nepoatei , sa cresca mare si sanatoasa si sa fie fericita! Iar torturile excelente!

Multumim!
Uite ca a venit primavara...ma tot minunez de gradele din termometru. Cica maine va fi mai cald ca azi.
Un weekend frumos tuturor!

Adriana, bine ai venit.
Din pacate, n-am un raspuns pentru tine. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

buna,
scuze ca dau asa buzna...vad ca sunteti din Oradea...as avea nevoie de o parere/sfat...cunoaste-ti vreun chirurg bun aici care sa faca colecistectomie laparoscopica?
trebuie sa fac neaparat aceasta interventie si nu m-am hotarat la care chirurg sa merg...sa fie bun si sa stie cu ce se mananca aceasta interventie....
daca v-ati operat careva, sau aveti cunostinte sau ati auzit de vreun doctor bun, va rog frumos sa-mi spuneti.
multumesc anticipat.

Din cate stiu se face la spitalul Pelican - nu stiu preturi stiu diar ca sunt profesionisti su au aparatura de ultima generatie. In cazul in care doresti ma pot interesa concret.

www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

marius daca nu-i prea mare deranjul, te-as ruga sa te interesezi...stiu ca la Pelican se ,practica' des dar nu stiu la care doctor....am fost de vreo 3 ori (in timpul crizelor biliare am ajuns la el) si m-a consultat ,,patronul'', mi-a lasat o impresie ff buna...dar auzind despre pb legale ale lui si alte impresii de la altii, parca sunt putin in dubiu...
daca stii sau ai auzit cazuri operate de el si au reusit bine, spune-mi...sau despre altii care sunt priceputi.
mersi frumos.

Mergi la inceput

Am intrebat - se face - Adrian Maghiar. Daca doresti te pot pune in legatura.

Mergi la inceput

el ii cel mai priceput in laparo?

Mergi la inceput

Ele e cel mai priceput in laparoscopie pe ce ai tu nevoie, sunt si altii priceputi dar fiecare este specializat pe anumite domenii - am intrebat exact ceea ce ai solicitat tu, nu in general pentru ca ai pus o intrebare exacta.

Mergi la inceput