Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabisav spune:

Multumesc mami Denisa. O sa incerc maine. Astazi mai insist cu piureul de morcov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata
Lui Raul ii place tare cu bunicii...il cred si eu...toata ziua e carat in brate. Ieri am ramas socata, cand am vazut ca mama mea voia sa-l adoarma in brate. Si eu care il pun pe Raul seara in pat, cu suzeta in gura, si adoarme el...cand i se face somn. Mai nou, nu vrea sa doarma decat cand ii pun caracatita in pat langa el, o ia in brate si se linisteste.. Eu nu am mai vazut o lacrima la feciorul meu de o gramada de timp...nu prea inteleg cum poti sa racnesti asa si sa nu iti curga nici o lacrima...
Pana la urma banana la ce varsta se da? Ca eu nu mai inteleg nimic...
Mamici, care vreti pe FB si nu sunteti, sa-mi spuneti, ca nu va mai stiu chiar pe toate
Oana, tie daca doar in luna asta iti intraCIC, atunci eu mai astept 2 luni

Intrebare : cand faceti branzica cu LP, calciu se pune cand fierbe laptele? Cum se face? Prepar laptele si apoi il pun iarasi pe foc?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

sper sa vina luna asta...ar fi cazul...am depus dosarul in primele zile din Noiembrie

cu facutul de branza sunt in ceata

noua pediatrul ne-a zis ca banane si portocala/citricele in colo catre 1 an

tie ce schema de diversificare ti-a dat pediatra de la NovaVita?

imi iau inima in dinti si de duminica incepem si noi!
musai sa merg la piata sa ma aprovizionez pentru supa

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, cred ca asa e cu sucul de mar si morcocvi combinat. Io vreo 3 zile i-am dat suc asa combinat, si de fiecare data a vomat dupa, si in cursul zilei, ba morcovel, ba laptic branzit. De cand nu ii mai dau suc deloc , nu mai varsa deloc.

Paula, io prepar LP, apoi il golesc in craticioara, iar cand clocoteste adaug pastila de Ca Lactic, si intr-un minut apare branzica...

Tudor, La multi ani cu sanatate!!! Sa cresti mare si cuminte!

La multi ani Dennis!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Ei, mami Rodyka, nici chiar manechin. Nu prea e bine nici asa slaba, ca acum, cand trebuie sa plimb in brata bebelu de 6 kg, nu e chiar simplu. Si cand ma gandesc ca o sa tot mai creasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata delfinariu!

Coteasca, am incercat o perioada sa-i dau ceai de tei si nu prea vrut, el vroia laptic
Acum ca a scazut si productia (s-a reglat in functie de cerere) ii dau completare lp seara, la culcare... si se mai trezeste pe la 1-2 de sete si atunci ii dau apa (cand sunt treaza, ca de cele mai multe ori dorm) Ii dau apa pt ca asa mi-a recomndat dr pediatru (nu a pomenit nimic de ceai) mi-a spus ca atunci cand se incepe diversificarea tb sa-i dam si putina apa dupa masa, dar si in timpul meselor.
Oricum eu cred ca e f bine sa-i invatam sa bea apa.
Aelita are dreptate cand spune ca ceaiul se da atunci cand esti bolnav.

De sterilizat, sterilizez o data in zi (dimineata) si ma servesc cu bibe pt lp si seara, din sterilizator...si vb aia cica dupa 7 ore nu mai sunt sterilizate.

Am sa continui sa sterilizez o data in zi, pt ca dr pediatru mi-a spus sa am mare grija, cand se incepe diversificarea, ca nu am sa pot steriliza blender, bol si multe altele cu care ii prepar hrana. (mi-a tinut un intreg discurs pe aceasta tema

La multi ani sarbatoritilor de azi Tudor Constantin si Denis Gabriel! Sa va dea DD multa sanatate si noroc!

Aseara am cumparat si eu 2 borcanase cu piure de piersica de la Hipp si i-am pus 1/2 de borcan in piureul de mar cu para de azi dimineata. A avut mai mult succes!

Btz, tare nazdravan si dragut mai este Paul! Am vazut filmuletul aseara dar fara sonor ca-l culcam pe Raducu

Am meu "bolovanash" abia se intoarce de pe o parte pe alta dar sa mai stea si in patru labe?!...in nici un caz!
L-am cantarit la 6 luni si avea 10,120kg....oare sa am pretentii la aceste kg?

O zi buna sa aveti!
fug sa-l culc ca deja maraie

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Multumesc mami Alina de raspuns in legatura cu calciu si fier. Cred ca o sa consult si un pediatru, nu raman doar la medicul de familie si apoi vad ce fac.

Mergi la inceput

Mami Oana, am luat si aseara pastilele pt oprirea lactatiei, sunt prescrise de medicul ginecolog cu care am nascut. Azi noapte a fost ok. O sa urmaresc reactiile viitoare.
Cu dovleacul o las pe maine, poate incers si eu la abur. Am achizitionat un steamer tocmai in ideea de a pregati papa pt bebe, dar inca nu l-am folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabisav

Mami Oana, am luat si aseara pastilele pt oprirea lactatiei, sunt prescrise de medicul ginecolog cu care am nascut. Azi noapte a fost ok. O sa urmaresc reactiile viitoare.
Cu dovleacul o las pe maine, poate incers si eu la abur. Am achizitionat un steamer tocmai in ideea de a pregati papa pt bebe, dar inca nu l-am folosit.

Gabi mamica de comoara: Anamaria (19.07.2010)

dar de ce vrei sa opresti lactatia?
chiar daca nu mai suge bebelina...poti s ate mulgi si sa ii dai cu biberonul...si productia va scadea in timp...

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Cred ca vorbeati despre salariul pentru ingrijirea copilului. Ma bag si eu in discutiile voastre.
La noi la Deva am fost surprinsa ca lucrurile s-au miscat foarte repede. Am depus dosarul in 10 octombrie si in decembrie mi-a intrat si salariul si alocatia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui gabisav

dar de ce vrei sa opresti lactatia?
chiar daca nu mai suge bebelina...poti s ate mulgi si sa ii dai cu biberonul...si productia va scadea in timp...

Noi 2

Eu nu as fi vrut sa opresc lactatia, dar daca nu mai vrea sa suga... Cu muls si dat din biberon, nu a vrut niciodata. Si atunci, doar ca sa ma mulg si sa-l arunc, nu are rost sa ma chinui.

Mergi la inceput