Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Sa va arat ce face Paulica Fara Frica de vreo 3 saptamani,cum imi explica el ca vrea pat nou in curand
Cel care vb cu el nu e o cioara ci taica-so..

www.youtube.com/watch?v=mpbg2rmmo6Q" target="_blank">AICI

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

super super super bestial

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

racusoru', am sters numele mai...dar tre' sa stergi si tu acum din quote.
mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris de bona! de ce e musai sa te intorci? nu poti sta pana la 1 an? oricum sa stii ca in timp se va obisnui cu ea...e important sa fie ea prin preajma chiar daca esti si tu....
am adormit puiul si cica acum trebuie sa ma apuc de treaba....

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

asta vroiam sa intreb si eu...chiar nu poti amana intoarcerea pana la 1 an??
eu cumva am rezolvat cu sefu

ma da ce vremuri traim...ai dreptul la 2 ani dar fortat de imprejurari trebuie sa te intorci mai repede

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

si io si io..paula petrea :)

vaaii ce m-am distrat cu Paul! ha ha ha...de pe la 6 luni si pana la 2 ani asa e o perioada in care copilasii sunt efectiv adorabili!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

te-am gasit

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ioi, tu, cat ati scris... inca nu am apucat sa citesc. Am fost si io la banca de am lichidat creditul ce il aveam, ca am reusit sa vindem Passat-ul. Ajung la banca, la 4 si un sfert, program pana la 6, dar nu se mai fac astfel de cereri- adica lichidare credit... Uiii,ce m-am certat cu ele.. mama lor de ... no, pana la urma s-a putut... ce sa-i faci...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

astia de la banci sunt nebuni
asa patim si noi cu creditul de la apartament...vesnic cand vrem sa ambursam anticipat ...ba e prea tarziu..ba trebuie sa facem 100 de cereri
da lasa ca scapam si de asta

Paula si eu astept banii...luna asta ar trebui sa vina, cei de CIC

Gabisav cu pastilele pentru oprirea lactatiei habar nu am...parca erau si ceva homeopate, poate ar trebui sa incerci...parca ricin

Cris eu sterilizez suzetele...cad pe jos, le clatesc cu apa si le sterilizez...aparatul asta de la Avent e foarte fain si usor de utilizat...nu asta e problema mea ci CALCATUL
si am luat o hotarare de sambata cand facem 6 luni nu mai cald decat body-urile...atat!

si noi plangem cu lacrimi cand ne enervam tare

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Da tu esti harnica tare, Oana! Eu nu mai calc de la 3 luni si iti spun sincer ca la urmatorul bb calc numai 2-3 saptamani.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

si eu inca sterilizez si asa ne-a recomandat si pediatra

doar ca nu mai sunt maniaca cu spalatul jucariilor

iar in materie de vase ... eu am numai pentru andrei, chiar si furculita si cutit am lasat deoparte unele doar pentru el (furculita de pasat) si buretele de vase e doar pentru vasele lui.

linguritele eu le pun la sterilizator si de cele mai multe ori papica i-o dau din recipientele VIA sterilizate, doar marul din castronas (de ceramica)

mami fericita de nazdravanul Andrei

exact asa si noi...linguritele se pot steriliza...chiar si castronasul de la Avent...apoi avem recipientele VIA

daca ar fi trebuit sa fierb nu o mai faceam de mult
dar la sterilizator pun 90 ml de apa si apas un buton...asa ca nu e mare filozofia

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabisav

Poate ca a mai fost intrebarea asta ( eu citesc pe forum abia de cateva zile): Ati dat calciu si fier bebeilor?
Noua ne-a prescris medicul de familie saptamana trecuta calciu de doua ori pe zi si fier, pe langa vigantol, fara sa facem analize. Nu stiu ce sa fac, nu i-am dat inca.

Si apropo de dovleac copt, cine a facut, cam cat timp trebuie tinut la cuptor? nu am mai facut niciodata.

Gabi mamica de comoara: Anamaria (19.07.2010)

eu l-am facut la aburi, dar inca nu i l-am servit lui Matei, e la congelator...a iesit bun, am papat si eu

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Lui Raul ii place tare cu bunicii...il cred si eu...toata ziua e carat in brate. Ieri am ramas socata, cand am vazut ca mama mea voia sa-l adoarma in brate. Si eu care il pun pe Raul seara in pat, cu suzeta in gura, si adoarme el...cand i se face somn. Mai nou, nu vrea sa doarma decat cand ii pun caracatita in pat langa el, o ia in brate si se linisteste.. Eu nu am mai vazut o lacrima la feciorul meu de o gramada de timp...nu prea inteleg cum poti sa racnesti asa si sa nu iti curga nici o lacrima...
Pana la urma banana la ce varsta se da? Ca eu nu mai inteleg nimic...
Mamici, care vreti pe FB si nu sunteti, sa-mi spuneti, ca nu va mai stiu chiar pe toate
Oana, tie daca doar in luna asta iti intraCIC, atunci eu mai astept 2 luni
De sterilizat, mai sterilizez, dar acasa doar...acum la bunici, nu l-am mai carat dupa mine si sterilizatorul.
Intrebare : cand faceti branzica cu LP, calciu se pune cand fierbe laptele? Cum se face? Prepar laptele si apoi il pun iarasi pe foc?
La multi ani pt Tudor si Denis!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
am uitat sa va spun o chestie: de la 1 ian nu se mai fumeaza in baruri, e INTERZIS!! daca te prinde, amenda ptr patron e 3000 euro, si ceva simbolic ptr tine care ai fumat. asa ca in fata barurilor e plin de fumatori (dincolo de usa n-are ce le face). mi se pare amuzant sa-ti lasi cafeluta/bericica/mustuletul/gustarica pe masa, ca tre sa iesi la o tigara in strada. ca majoritatea teraselor sunt pe trotuar, pana-n strada, trece lumea printre mese si scaune, numai la noi protectia consumatorului ii inchide imediat... si cica aici e lumea civilizata!

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

in Germania asa era in 2008
mi se parea ciudat sa vad oamenii cu berile in mana in fata restaurantelor fumand in strada!

asa as fuma si eu o tigara langa un caffe latte ...asa de pofta, dar imi e frica ca ma apuc din nou
mi-ar place sa fiu "social smoker"

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

citeam acum pe net sfaturile unei prietene dragi, vegetariana, care duce un stil de viata foarte sanatos. poate va ajuta, eu o sa incerc sa am grija la combinatii, mai ales ca am observat ca dupa branzica cu mar crud il doare burtica

printre altele spune ca morcovul nu e sanatos sa se amestece cu mar:

"Un principiu de baza al alimentatiei corecte este combinarea si gruparea eficienta a alimentelor. Nu combinam NICIODATA legume sau zarzavaturi cu fructe. Nici macar sub forma de suc. Zaharurile din fructe produc fermentatie si tulbura sistemul digestiv, mai ales cel atat de fragil si in curs de maturizare al copiilor.

Folositi sucul de mere simplu, ca gustare, la min 1.5 ore dupa masa de dimineata si minim 2 ore inainte de masa de pranz (de obicei ora 10-10.30 ca a doua masa pentru cei pana in 9 luni si ca gustare pentru pentru cei trecuti de 9 luni"

mod de amestecare a fructelor:

"1.Acide doar cu acide sau cu semiacide (pere, mere, ananas, mandarine, portocale, zmeura, lamaie, prune, gutui, cirese, mango, piersici, struguri, capsuni)
2.Dulci doar cu dulci (banane, smochine, curmale, stafide, papaya)
3.Uscate doar cu uscate
4.Necombinate cu nici un alt aliment: pepene galben si verde

si...sucul de morcov amestecat cu suc de patrunjel, telina "Zarzavaturile se combina excelent cu verdeturile, leguminoasele, cerealele sau alte zarzavaturi"

O alta eroare este combinarea lactatelor cu fructe...Fructele se combina in modul cel mai valoros cu cerealele integrale.

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Tudor Constantin de baby78
Denis Gabriel de princess

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

La Multi Ani....si de la noi

Noi 2

Mergi la inceput