Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
paula_m spune:
Tina, 10 kg...Pai ai flacau mare, nu gluma...cati cm are?
Merci Cristina
Oana, dr de la Nova Vita mi-a dat o foicica, care nu m-a satisfacut deloc, si o am pe undeva aruncata. Eu prefer sa-mi urmez instinctele si cu sfaturile de la voi, sa vedeti ce barbatel o sa cresc... Bafta cu diversificarea...sunt convinsa ca lui Matei o sa-i placa sa pape tot...
Eu nu am luat deloc pastile de oprire a lactatiei. S-a terminat el singur...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6
crispro spune:
Fetele, am facut pe Fb o cauza pentru Alex. Am trimis-o la jumate din lista (ca nu puteam la mai multi, maine trimit la restul listei), pls daca puteti si vreti sa o dati si voi mai departe... nu e musai... nu am apucat sa citesc bine tot ce pot face cu "cauzele" astea. Dar am trecut in poveste si conturile pt donatii. iar daca din toate persoanele care citesc sau dau un accept sau dau un send, daca una dintre ele face o donatie, cat de mica, atunci e bine...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
giorgia23 spune:
Neata...eu sunt zombi...cred ca am dormit 2 ore...toata noaptea s/a foit...mama lor de muci...pe la 12 a apucat/o si o criza de plans de nu mai stiam ce sa/i fac...azi mergem la doctor sa vedem ce ne da ca nu se mai poate asa
Btz ce miscaret e Paul...exact asa face si Antonia...are vreo luna de cand tot face...musai sa o filmez sa vi/o arat
Racusor nici nu vreau sa imi imaginez ce greu iti este sa il vezi pe Andrei plangand...sper sa se obisnuiasca cu bona
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Tina, 10 kg...Pai ai flacau mare, nu gluma...cati cm are? |
74 cm
Sarbatori fericite!
paula_m spune:
Fecior mare Raducu!!!
Care ati trecut pe formula 2 la LP, ati obs sa fi fost vreo pb, are alt gust, au facut delfinasii nazuri?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
eladea2005 spune:
Dragele mele,
va multumim pt urarile de sanatate si gandurile voastre bune...azi ma simt mai bine, psihic vorbind, Eric n-a mai avut stari subfebrile de ieri dimineata, iar de ureche nu s-a mai plans de alaltaieri...doamne ajuta... inca nici nu-mi vine sa ma bucur, ca in ultimele sapt am trecut de la agonie la extaz zilnic...sper din suflet sa-si fi facut efectul medicamentele...mergem joi sau vineri la control...totusi ma ingrijoreaza inca puroiul din urechi, care i-a produs o hipoacuzie...asa incat tre sa strig mai tare la el sa ma auda bine... na, e normal la pb asta sa fie asa...dar sper sa scapam curand cu bine...
va pupam tare... si va multumim de sustinere...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
tina_80 spune:
Eladeea, ma bucur sa aud vesti bune!
Aseara te-am visat ca ai venit la noi in vizita cu Eric si erai fericita!...cred ca unde sunteti mai bine
Va pupam si sa dea DD multa sanatate la toti delfinasii!
Sarbatori fericite!
michelle1981 spune:
gabi poti sa ii dai cu lingurita, sau sa il amesteci la diversificare..
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
tina_80 spune:
a dormit Raducu o ora si 10 min(am stat langa el) am mers pana la bucatarie sa scot niste carne de la congelator si sa spal batista bebelusului....nu auzeam nimic din dormitor si vin sa vad ce face Raducu, cand el cu un selvetel in gura il avea pe tot in gura si sugea la el cu mare foc....ufff, ce m-am speriat!
Sarbatori fericite!
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 a dormit Raducu o ora si 10 min(am stat langa el) am mers pana la bucatarie sa scot niste carne de la congelator si sa spal batista bebelusului....nu auzeam nimic din dormitor si vin sa vad ce face Raducu, cand el cu un selvetel in gura il avea pe tot in gura si sugea la el cu mare foc....ufff, ce m-am speriat! Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 Sarbatori fericite! |
Draga de tine, ca tu te-ai speriat, dar el cred ca era super incantat...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex