Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Bambo
Sa fii sanatoasa, fericita si implinita prin copiii tai minunati!
A mai ramas ceva din salata de sfecla? Ca-mi in gura
.
La multi ani iubitu' lu' Ruxandra!
la multi ani pt Ioni, Ioane, Ioneli, Ionele, Oane, Nele si alte derivatiuni!
Lacramioara, sanatate multa, sa treaca repede tusea.
Laura, cum mai e burtica?
Roxanico draga, chestia asia cu stransul, impachetatul, mancatu' imbracatu, etc...e valabila si cand ai numai unu' -trust me!
Ceva poze nu pui?
.
Eu sper full la munca, inceput anu' in forta si cu motoare turate la mixim. Sedinte, sedinte, termene limita, proiecte, sedinte din nou, si cand sa ma apuc efectiv de munca cica se termina programul
Rares la gradi, fu la salina toata saptamana trecuta, tare bine prins ca scapa de muci si o tuse in fasa.
Serbat Sf. Ion cu pupaturi multe la o fetita!
Mancat multa cicolata (el ii zice cacao ca sa ma confuzeze)
Io' mai grasa cu fro' 4 kile fata de perioada postita, caut abonament piscina.
Asteptam toti cu mare nerv' vacanta la ski...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

tare m-a binedispus mesajul roxanicai...

la multi ani ioni, ioane si alte variante

dau copy-paste la ceva ce mi-a placut. dupa care ma intorc la treaba ca-i multa... (mana ok, dam jos ghipsul joi, vineri plecam spre austria )

Sanatate :

1. Bea multa apa.
2. Ia un mic dejun de rege, un dejun de print si o cina de cersetor.
3. Mananca mai multa mancare care creste in copaci si in plante si mai putin din cea care este manufacturata .
4. Traieste cu cei trei 3 E : Energie, Entuziasm si Empatie.
5. Gaseste putin timp ca sa meditezi.
6. Joaca-te mai des.
7. Citeste mai multe carti decat ai citit in 2010.
8. Aseaza-te, in liniste,cel putin 10 minute in fiecare zi.
9. Dormi cel putin 7 ore.
10. Mergi in fiecare zi timp de 10 pana la 30 de minute si mergand, surade.

Personalitate

11. Nu-ti compara viata cu a celorlalti. N-ai nici o idee cum poate fi viata lor.
12. Evita gandurile negative, sau lucrurile pe care nu le poti controla. Investeste mai degraba energia in momentul prezent.
13. Nu face prea mult. Cunoasteti limitele.
14. Nu-ti pierde pretioasa ta energie in barfe.
15. Viseaza mai des cu ochii deschisi.
16. Invidia este o pierdere de timp. Tu ai deja tot ceea ce iti trebuie.
17. Uita problemele din trecut. Nu rememora celorlalti erorile trecutului. Asta o sa ruineze fericirea din prezent.
18. Viata este prea scurta pentru a o risipi detestand.
19. Impaca-te cu trecutul tau ca sa nu-ti ruineze prezentul.
20. Nimeni nu are grija de fericirea ta, decat tu insati.
21. Fii constient ca viata este o scoala si ca tu esti aici pentru a invata. Problemele fac pur si simplu parte din curriculum-ul tau, ele apar si dispar ca ora de algebra, dar lectiile pe care le vei invata sunt pentru toata viata.
22. Surade si razi cat mai des posibil.
23. Nu trebuie sa castigi fiecare cearta. Accepta sa fii in dezacord.

Societate

24. Telefoneaza cat mai des prietenilor sau trimite-le mail-uri.
25. In fiecare zi, da ceva bun cuiva.
26. Iarta atat cat este posibil.
27. Petrece timp cu oamenii mai in varsta si cu cei mici.
28. Incearca sa faci cel putin trei persoane sa surada, in fiecare zi.
29. Ce gandesc ceilalti despre tine, nu este treaba ta.
30. Serviciul tau nu va avea grija de tine cand vei fi bolnav. Prietenii tai, DA. Pastreaza legatura.

Viata

31. Comporta-te bine !
32. Arunca tot ce nu este util, pastreaza ce este frumos sau vesel.
33. Natura vindeca totul.
34. Fie vorba de o situatie buna sau rea, ea se va schimba…
35. Putin conteaza cum te simti, scoala-te, imbraca-te si prezinta-te.
36. Ce este mai bun, urmeaza sa ti se intample.
37. Cand te trezesti dimineata, multumeste ca esti in viata.
38. Forul tau interior este intotdeauna fericit. Deci, Fii fericit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani Bambo! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita!

La multi ani tuturor celor ce si-au serbat ziua de nume de Sf. Ion!

Noi suntem ok, varicela Alexiei e pe trecute, mare parte din coji au cazut deja. Din fericire, a fost o forma usoara. M-am speriat eu la inceput cand am vazut cate bubite i-au iesit in primele doua zile, peste tot, dar se pare ca alea au fost toate. Eu citisem ca eruptia dureaza 4-5 zile si ma gandeam ca, daca ies in ritmul ala, se va umple toata. Acum asteptam sa vedem daca face si Maia. Pana la sfarsitul saptamanii ar trebui sa aflam.

Acs, sunt minunati bursuceii skiori!
Roxanica, te inteleg perfect! Si eu am uneori mustrari de constiinta ca nu mai am timp ca inainte de Alexia si chestia asta se simte si in comportamentul ei. Ma bucur mult ca Alexia o iubeste pe Maia si niciodata nu a spus ca ii pare rau ca are o surioara. Topaie ca o maimutica si nu stie ce sa mai faca, doar ca sa o faca pe bebelina sa rada. Ii spune: "Maia razareato, imi vine sa te mananc!". Alexia are momente in care, daca ma vede ca o pup pe Maia si o dragalesc, vrea sa-i fac si ei exact la fel. Imi dau seama ca deocamdata e bine, ca Maia e micuta, unde o pun acolo sta, dar cand va incepe sa mearga... sa vezi atunci circ si nervi pe bigudiuri, ca se va baga peste tot.

Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si Maia Carina (19.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,Bambo,sa fii sanatoasa,sa ai parte de multa iubire si fericire!

Roxanica,
ba da,mi-e greu si inca f greu!fac eforturi sa fiu ok cu ei,sa am rabdarea din lume,sa-i inteleg pentru ca au trecut prin multe schimbari deodata,pentru ca le lipseste Claudiu etc dar nu prea mai pot.ma vad distragandu-i cu orice,numai sa-mi dea si mie o ora de citit cu ei langa mine sau de benoclat aiurea pe net.ei sant f schimbati de cand am venit aici,perfect normal...dar si eu sant,si uite asa ne invartim in cerc continuu.
cu treburile casnice,n-am treaba.la curatenie,ma ajuta amandoi,la facut mancare la fel.adica ii las sa se implice si santem cu totii linistiti.in plus nu gatesc prea mult,santem doar noi trei.doar la strans jucarii nu se baga niciun.Radu s-a prins de schema Crinutei si de cate ori il rog sa ma ajute la strans jucarii imi spune ca-l doare burta,moriii..."uadu,buta,doale"
cu iesitul afara,imbracatul,este f simplu.amandoi sar in sus de bucurie cand vine vb de iesit.ii aduc uzi,muradri,ii bag direct in baie,mancam,il culc pe Radu de pranz,daca are chef ca azi de ex n-a avut si m-au solicita mult.offf,ce sa zic...nu de bine ce era la Buc,am ales calea asta,asa ca de cate ori mi-e greu,imi reamintesc ce greu mi-era acolo...si-mi revin.ei snat niste copiii tareee ascultatori,amandoiii...fara nici o exagerare...,doar ca anumite situatii le schimba comportamnetul si starea interioara.de aici potopul...in cateva zile,cu siguranta isi vor gasi locul si lucrurile se vor aranja mai bine!
in doua zile vine Claudiu la noi,se vor face 10 zile,i-au lipsit enorm,mereu vorbim cu el si de el.va fi ca o mica vacanta pentru noi fiecare revedere.de acum se mai incalzeste si afara si putem sta si noi mai mult ca de scos nici nu se pune problema sa nu-i scot zilnic...,atunci chiar ca ma urc pe pereti.
ma bucur mult ca am mai citit de voi,va imbratisam tare pe toti!
Lizzy,
drum bun spre Austria,sa reveniti cu bine si cu multe pozeeeee!
Danutz,
da stiu ca muncesti,nu gluma
Teutzm
da mah,dar sa vezi tu ce bine o sa le prinda diferenta de varsta de atunci.ai sa vezi ce protectoare va fi Alexia si cat de bine va gesticula situatiile cu Maia chiar si fara tine.la ai mei diferenta este mica si tot am avut mici incidente,nicidecum cum auzisem pe la alte mamici.o sa fie simplu,Teo,ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ...

Roxanica, cata caldura emana mesajul tau....

Lizzy, mi-a placut mesajul. Vacanta frumoasa.

Noi pe langa casa.... Diseara avem programare la stomatolog.... am descoperit o mica, mica.... gaurica intr-un dintisor.... mama lor de dulciuri. Ati fost careva pana acum cu vreun fulgulet la stomatolog? Daca da, cum a decurs prima vizita? La Stefy doar s-a uitat in gurita.... lugu lugu si am inteles ca vor mai fi cateva vizite de genul asta pana sa ii poata lucra.... ca nu vrea sa o sperie....

danutz, multumesc.

Teutz, ma bucur ca ati scapat....

dandusa, ma bucur ca ai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Noroc cu cafeaua Lacramioarei ca asa mai apuc si eu sa o beau cu voi!
Noi nu am fost pana acu' la stomatolog, dar stiu ca Manu a fost cu Luca. La Cluj.
I-au recomandat parca o anumita pasta de dinti si periere corecta.
Da' pe pitica o doare ceva? sau doar ati observat gaurica mica mica?
Offf ce ma enerveaza telefonul asta...suna frate, nu gluma!

Ciao!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Bambo!
Sa fii sanatoasa si voioasa.

Roxanica mama, ca fain mesaj ai mai scris.. am tot zambit si-apoi am ras.. si iar am zambit.. incepand cu neamul maaaaare si adevarat (6 unchi! .. si cati verisori???), apoi cu "curatenia bibelourilor", apoi cum David cu pumnii si dintii stransi, ca la galerie, ii striga Mariei: "Taje, Maria, Tajeeeeeee!!"
exista si realitatea crunta ce ma seaca.. corect
sau ii pun pe amandoi in patutzul Mariei, se rostogolesc acolo pana ametesc si io stau pe net, chestii d-astea grele mai fac
Iar cu gradinita ce sa faci? pauza.
si ma bucur ca te-ai mai relaxat cu a avea mai multi prunci. Acu te poti apuca de treaba.. ce mi-e cu 2, ce mi-e cu 3, 4, 5.. [omulet care abereaza.. partial]

Danutz, ia nu te mai rasfata.. ca si-asa erai subtirica.
Bre, da ce ritm e aista pt inceput de an?? Noi de-abia ce ne revenim dupa gratarele de sf ion.

Lizzy, interesante vorbe.
AMR 4 zile si apoi vajjj pe partii.. Sper s-aveti parte de multa, multa zapada.

Teutz, super ca Alexia facut forma usoara.

Dandusa, AMR 1 zi!
si capricornul tau.

Lacramioara, sanatate.
G a mai fost la dentist. O data cand cu cazatura, apoi i-au mai controlat la gradinita (control de rutina). Si de curand cand am fost cu M la controlul de aparat. S-a uitat ortodontul si la mnealui, nu va scapa nici el fara aparat. Dar mai stam, deocamdata e mult prea mic; iar ce ar putea sa-i dea acum nu credem ca le-ar accepta A stat cuminte si a cooperat cu medicul, dar pana acum n-a fost vorba de carii. Poate si ca este o clinica exclusiv de copii, cu o groaza de jucarii si lalala.. cand stau in scaun se uita la desene animate . A contat si atitudinea noastra, eram calmi si relaxati; nu inteleg de ce ar fi mersul la dentist o problema, cu atatea anestezii acum poti sa nu mai simti durere.
La dentist i-am aratat o brosura in care erau niste dinti de lapte f urati cariati/negri si a fost destul de impresionat de ce se intampla daca mananci prea multe dulciuri/nu te speli pe dinti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

m-am enervat ingrozitor ca nu erati pe prima pagina la fulguleti.

dandusa m-ai pierdut..sunteti iar la cta?
si bea tot asa. orice fel de schimbare o bulverseaza, si acomodarea implica de multe ori muuulti peri albi pe ascutita-mi capatana.
felicitarea e minunata, ti-am spus, bea a fost incantata (eu m-am topit ) dar si tare mirata ca radu si crina isi mai amintesc de ea - cand a realizat ca si ea-si aminteste de ei a priceput
roxanica ce frumos..
lizzy asa-i. teoria, bat-o vina, teoria..
danutz pe metereze?
lacramioara bea a fost deja la 3 controale la stomatolog. fara stres, fara probleme.a cooperat, a stat cuminte. cu ocheti de soare pe nas, sa nu o deranjeze dom'le becul, si cu tv-ul pe tavan, sa se uite la desene.
praxis insa specializat pe copii. si fara carii.
ruxandra mare flacau g. io n-am curaj de schiuri.

la noi..nu stiu..parca nu mai apuc deloc sa-mi trag sufletul, de la inceputul lui dec.intr-o continua goana. mult la munca a fost la sf. de an, acum la inceput si mai mult..musafiri, meseriasi, doci, zile de nastere, bronsite..nu stiu. mult.
ma tarai de la o zi la alta cu speranta ca in feb. sa putem fugi 3 zile la cucuietii din deal.
noroc cu bea ca e cuminte. si frumoasa. si despteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
Noi de-abia ce ne revenim dupa gratarele de sf ion.

asta zisei?
pesemne ca nu se dusera inca aburii.. alcoolului, aburii cetei...

promit ca nu mai fac!
c-acu scot o parleala

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DANDUSA,iar singurei?uf,cred ca iti e tare greu...multa putere! esti o mami exemplu in multe

Mergi la inceput