Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 3
saryta spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"
ruxandra_sb spune:
iubitu' lu' mama lui
de Sf Ion
Ioana & Ion !
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
acs spune:
La multi ani tuturor sarbatorilor de astazi!
Poftiti la o prajitura si un suc din partea minunatei mele Ionici! :)
,
dandusa spune:
La multi ani tuturor celor ce-si sarbatoresc ziua de nume!Am si eu un Ionel mic si dragSa traiasca toti si toate!
Ruxandra,
azi este ziua iubitului tau?
La multi ani,iubitul Ruxandrei!Multa sanatate,pace si iubire!
mami_dani spune:
La Multi Ani, Ion, Ionel, Ionut, Ioana, Ionela!
La Multi Ani, iubitul lui mami Ruxandra drag!
La Multi Ani, micule Ionel al Dandusei!
La Multi Ani, Ioana lui Acs!
Pupici!
Dani
bamboletta spune:
La multi ani...bine v-am regasit intr-un nou an si o noua etapa a vietii de fulgulet !!!
Azi e ziua mea
Va invit la un pahar de sampanie
am pregatit pui la rotisor...cu cartofi natur si salata de sfecla
si tort diplomat cu picoturi si fructe
roxanica2006 spune:
Am intrat la timp sa ingurgitez salata de sfecla a lu' Bambo, hai fie si puiul, si tortul,si... si sa-ti urez La multi, multi si fericiti ani, Bambo !!!!
La multi ani tuturor si bine ne-am reintalnit mamici si fulguletzi !
La multi ani, Kikineata
La multi ani, Ioanelor si Ionilor !!
Atatea as avea sa va zic, da' parca nu se leaga cuvintele astea. Suntem bine, sanatosi, asta e cel mai important, am ajuns si eu, ca maicutza mea de la tzara, sa-mi doresc doar sanatate, pentru noi si copiii nostri, ca daca-s sanatosi totu-i perfect. Am petrecut si noi sarbatorile in familie, asa tihnit, insa nu la casutza noastra, ci numai in vizite, la bunici, la fratii tatalui meu, care-s 6 la numar, la prieteni cu copii. Nebunie a fost, puii mei au facut senzatie peste tot, bine, au mai spart niste bibelouri, oricum demodate, mai mai sa traga un brad peste ei, detalii din astea, dar in rest minunati au fost. merg mereu tinandu-se de mana, iar David mereu o indeamna pe Maria la prostii, si cu bradul, i-am surprins in camera alaturata, in vizita fiind, cum David cu pumnii si dintii stransi, ca la galerie, ii striga Mariei: "Taje, Maria, Tajeeeeeee!!"(adica trage!) Interactioneaza f. mult, David e mult mai grijului, simte si el o responsabilitate fata de Maria, se intereseaza sa-i fie bine, sa nu se raneasca. Sigur ca nu-i da jucariile lui, o mai impinge, dar in linii mari e muuuuult mai bine decat acum un an, cand ma simteam de parca i-as fi facut un rau imens lui David aducandu-i acasa o surioara.
Sincer va spun ca pana nu demult ma uitam cu jind dupa parintii cu un singur copilas si ma gandeam cat de mult se pot ocupa oamenii aia de copilul lor, cat de relaxati sunt si dedicati numai unui singur copil, cate activitati fac, cate carti citesc, etc. etc, iar David al meu de cate e privat. Nu putem face nicio activitate ce presupune piese mici, lipit, taiat, gandit, scris, pentru ca Maria rupe foile, fura foarfeca, mananca plastelina, darama tot ce construim, in joaca sigur, si e o scumpa, dar David se infurie. Asa ca regresam si ne alergam prin casa, jucam baba oarba, pictam, chestii din astea ce le faceam la 2-3 ani, si asteptam sa doarma Maria sa scoatem artileria grea, sau ne blocam in dormitor si acolo ne desfasuram, daca e mami la noi si o poate retine pe Maria, care sta lipita de usa : "ma-maaaaaaaa, ma-maaaaaaaa, Da-diiii!!!!!!"
DAR acum, de cateva zile, de cand ii vad razand impreuna si complotand, mi se pare cea mai mare binecuvantare sa ai doi copii, sigur, nu vreau sa deranjez pe nimeni, atunci cand se poate, se vrea, fiecare stie mai bine. Ideea e ca am ajuns si eu la vorba Ruxandrei, cum ma incuraja la inceput, la urma urmei e in ordinea firii sa ai frati, sa imparti atentia, dragostea, jucariile, tot, nu e David descalificat sau decazut din drepturi. Am ajuns si eu sa simt deplin bucuria de a fi mama de doi copii, absolut perfecti, asa simpli si jucausi cum sunt micutii mei, asa necenzurati..
No, bine, asta-i asa, din putzul gandirii, nivelul maxim de filosofie pe care pot sa-l ating io , sigur ca exista si realitatea crunta ce ma seaca : trezirea, spalarea, pisharea, mancarea, iesit afara, din nou mancarea, pisharea, culcarea, scandal, strans casa, in secunda doi totul e din nou aiurea, s.a.m.d, ca stiti si voi prea bine. Sunt zile in care habar n-am ce sa la dau de manance, mai ales ca mananca atat de putine feluri si le tot rotesc pana la plictiseala, asa ca uneori le dau doar lapte si sandwich-uri si gata...sau ii pun pe amandoi in patutzul Mariei, se rostogolesc acolo pana ametesc si io stau pe net, chestii d-astea grele mai fac.
Chiar asa, Dandusa, tu esti singura cu raducu si Crinuta, nu? Cum faci la faza asta cu gatitul, imbractul, spalatul?? Multumim si noi din suflet pentru felicitare Fetelor, sa stiti ca a noastra e cu raze de soare
Multumim si conului Grigore pentru felicitarea zambitoare de pe mail, si mamei Ruxandra
lizzy, te pup si pe tine, cum esti cu mana??
Aka, teutz, cum sunt fetele ??
Lavinia, alea 10 kile sunt repartizate egal pe -ul tuturor membrilor familiei, nu?? Nu sunt numai ale tale , altfel nu-mi explic
Laura, burtica bine???
Flore, m-am bucurat nespus sa te citesc si aud fericita
Mai voiam sa va spun de gradinita, ca David momentan nu merge, dupa boli groaznice, si nu stiu incotro s-o iau, dar asta in alt mesaj. Va tzuc fete dragi !!
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)
iulia-stefy spune:
La multi ani, Bambo!
Va ofer o ...
Stefy deja a reusit sa-si rupa o pernita de la ochelari, in mai putin de o luna de cand ii are..... Am fost cu ei la reparat.... Speram sa nu ii aranjeze mai mult.... In rest e binisor.... Eu tusesc in continuare de ma rup in doua.... dar in rest....