Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

chinico, am nevoie de tineeee!

rezolvat, multumesc din suflet!!

dana a ajuns si la noi acum 2 zile dar mama a uitat sa ne dea plicul multumim mult mult... cand am vazut pe blog poza cu toate... speram la un pirat dar n-am zis si am primit pirat!
multumim din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MULTUMIM FRUMOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

V-am gasit :)

Dandusa, multumesc mult, mult! Superba felicitarea!
Sper ca n-aud de butoi la inceput de an.
Mai bine hai la un patinoar, ce zici?

Ruxandra, bravo lui G!! Super pozele!
Si ca sa ma laud si eu putin, uite si schiorii mei.
Chiar m-am suit si eu pe schiuri, la 3 ani de la operatie si m-am descurcat binisor. Adevarul e ca partia de la Bucin e foarte usoara, lina si larga. O recomand cu caldura tuturor incepatorilor. In grupul cu care am fost in vacanta, la Praid, am avut doi schiori boboci (adulti), care dupa o coborare (nu exagerez) s-au descurcat de minune pe partie.
Nu mai zic ca fetele mele (adica si Ioana) au schiat cot la cot cu Stef (bine, Stef a incetinit ritmul :) ca sa nu-si supere pisicutele).
Victor a invatat plugul si a reusit chiar sa coteasca.
Asteptam cu nerabdare urmatoare runda de schiat :).

Kiki, multa sanatate lui Garga si taticului!

Noi suntem bine cu totii, ne-am odihnit si distrat in vacanta, am inceput anul cu dreptul si sper s-o tinem tot asa, ceea ce doresc tuturor!
Am primit si pozele de la ziualui Victor, ca tot am facut pasul spre o noua etapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

buna dimineata in noua locatie... 8 ani e de stat pe-acilea..

Saryta, multumim

Donia, sa va fie de bine.. asa si tre.. tihnite si linistite.

deci Lizzy nu te lauda mata cu piratii, ca si altii au.. sac, sac!
G al mare cand le vazu.. ca nu se poate! si apucat studiat cum si in ce fel..

Dandusa, big big hug.
.. noi suntem pe-aci.

Lavinia, nu putem zice c-a invatat. Doar facut un pas din cei multi care.. speram, vor urma in urmatorii ani. A facut zilnic cate 1 ora, timp de vreo 6 zile. Din a 4a zi a acceptat sa coboare si singurel. Dar nu e o regula.. unora le ia mai mult, altora mai putin. Avut picioare suficient de puternice si vaz ca si cumva simte sa coteasca, ajutat de "volan". Da cu G te poti astepta oricand la orice

Acs, felicitari bursucilor.
Vazui un chef pe cinste.. skiori curajosi si tare frumosi, party, excursie, foc de tabara, multa zapada..
Ce fierbea in ceaun? [omulet curios si pofticios]
Am reusit finally sa luam bilete la spectacol.. de abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

bine v-am gasit in 2011.
in goana celor 39.2 grade va spun ca din cauza ultimul neuron care nu mai poate, am intrat de vreo 3-4 ori la scutece . nu ma pot obisnui si pace...
revin sa va mai citesc dupa ce bag ceva undeva, vorba cristinei. adica termometrul in fundul Mirunei.

aa, mi-am amintit. unde sunt cele 30 de fete amintite pe blogul Dandusei? haideti dragelor ca nu-i greu, 2 cuvinte.
gata, va pup.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Aka, sanatate multa micutei!
Manuela, vazut pozele, se pare ca confeti a fost pe primul loc la petrecere.
Iar apropo de partia de la Bucin, auzii din mai multe parti ca-i ideala pt incepatori de incepatori, dar intreb si io, cazare exista in preajma? Pls un PM.

Pup gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

va doresc un an nou fericit si plin de bucurii
eu fug, fug, fug, nu-mi mai ajunge timpul de loc...
ne vandura astia de ne cumparara acu' vreo 5 ani. la concurenta. ne-au decimat. si ne-au si mutat sediul. in fabrica, sau cam asa ceva. dar cel mai important e ca primesc bani la fiecare 2 saptamani si sunt la 10 minute de casa!!! cu masina pe care oricum nu o am, si nici carnet de altfel
fetele cresc ca din apa. cand or fi trecut 4 ani???
o sa va trimit poze pe mailul comun sa ne mai vedeti - au avut serbare la scoala cu toti copiii - pana la clasa a 6-a; mie mi s-au terminat bateriile de la blitz
tudor tocmai ce si-a ales cursurile pentru clasa a 10-a saptamana asta. of, de el chiar ca nu stiu cand s-a facut atat de mare

si sper sa mai am timp sa intru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Acs,
v-am admirat,si pot sa-ti spun pentru a zecea-suta oara...poate,ca pozele voastre imi dau o stare asa de bunaaa.continui sa ma minunez de frumoasa voastra familie,continui sa-mi doresc sa va cunosc,contnui sa-mi doresc si un al treilea pui
mi-ar fi placut o intalnire la patinuar dar acum sant la C-ta pentru mult timp
Lavinia,Lizzy,
ma bucur ca a ajuns cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ......

Mergi la inceput