Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
iulia-stefy spune:
Va ofer o 
danutz, multumesc pentru raspuns. Am descoperit pe 30 o cariuta mica..., dar numai s-a uitat in gurita... a zis ca nu poate interveni din prima ca la un adult. Si a ramas ca ne vedem ieri.....
Ruxandra, chinico, la controale de rutina a mai fost si ea. De cate ori merg eu, merge cu mine si se urca de buna voie pe scaun, ca ii place sa o ridice d-na doctor cu scaunul.... Insa de data asta e nevoie de freza.... Si eu... sunt speriata ce de bombe cand e vorba de dinti....
Doamna doctor are foarte multa rabdare.... Daca are ea rabdare cu mine.... Aseara i-a aratat cum se pune freza, cum se scoate, ce sunete scoate, a intrebat-o cu care vrea sa-i lucreze.... Si a stat mai, a stat.... Nu-mi venea sa cred cum o lua cu lugu... lugu... si lucra usurel si ea chiar statea.... Adica dansa a zis ca sigur nu va putea sa lucreze de ieri, dar a reusit sa faca ceva... Insa pasta care i-a pus-o a cazut deja, pentru ca nu era perfect uscat. D-na doctor spune ca de fapt asta e marea problema, pusul obturatiei, ca ei nu stau sa fie locul uscat.... Oricum nu e gata, mai mergem si maine o repriza.... Aseara i-a dat si premiu ca a stat cuminte si a promis ca maine il aduce si pe nepotelul dansei, care e coleg la gradi cu Stefy.... Eu merg la dansa de vreo 12 ani.... si am toata baza in dansa ca va termina usor....
acs spune:
La multi ani Bambo! 
Multa sanatate si realizari pe toate planurile!
Lacramioara, cu Victor nu am fost la dentist, insa am ajuns cu fetele. Ioanei a fost nevoie sa-i scoata doi dinti de lapte care inca aveau radacini. E-adevarat ca e mai mare, insa i-a facut 4 injectii in gingie. Dar doctorita a fost foarte amabila si rabdatoare si pisicuta mea n-a ramas cu amintiri urate. Din pacate acum are o carie si luni ajunge din nou la dentist.
Ceea ce voiam sa spun este ca sunt multi doctori care stiu cum sa se poarte cu copiii. Trebuie doar sa-i gasim :).
Danutz, spor la treaba! La fel si eu: munca si iar munca. Noroc ca-mi place ce fac, pacat ca e prea mult stres.
Chinico, "musafiri, meseriasi, doci, zile de nastere" - suna bine, dar partea cu bronsitele nu. Acum sunteti bine cu totii?
Ruxandra, s-ar putea ca si Ioana sa poarte aparat dentar; asteptam sa iasa dintii si apoi vom sti sigur. La ce clinica mergeti cu M?
Dandusa, inca putin si vine Claudiu. Multa putere si rabdare cu scorpionasii stralucitori!
Teutz, s-o ocoleasca varicela pe Maia sau sa faca o forma usoara!
"Maia razareato, imi vine sa te mananc!" :) Cred ca-ti salta inima de bucurie cand o auzi!
Roxanica, mi-a placut mult mesajul tau! "Taje, Maria, Tajeeeeeee!!" Asa tare ma bucur eu cand ii vad pe bursuci complotand impreuna si sustinandu-se unul pe altul, incat imi inchipui ce-ai simtit cand l-ai auzit pe David.
iulia-stefy spune:
Va ofer o 
acs, multumesc pentru sustinere. Si noi mai avem si diseara o tura la stomatolog. Dar abia asteapta sa mearga. E topita dupa doamna doctor.
lizzy spune:
nu ma intrebati ce se intampla, dar mi-e asa de greu sa ma mobilizeeeezzzz... ![]()
va citesc rarutz ce-i drept, parca au intrat toate in priza, deci si eu 
aseara mi-am dat jos ghipsul. problema este ca am facut-o acasa, ca asa imi spusesera de la ambulanta... si nu e deloc flexibila
nu ma doare decat cand o indoi spre spate (adica pe directia de sprijin, pe care am si cazut de altfel). asa ca merg la pranz la o raza si sa-mi pun o atela/protez din aia de 'fixare', de se ia jos la nevoie... ufff...
si am inceput sa facem bagajele... maine plecam...
trimit asta si revin ![]()
mami_dani spune:
Buna ziua si va pup!
Si eu pe aici...dar fara chef.
Acasa toate foarte bune, Doamne ajuta, la serviciu haotic. Mi s-a dus si ultima farama de liniste cu care incepusem anul (atunci cand sunt la birou). Ma pregatesc de o plecare in interes de serviciu (pe care o urasc) in paralel cu multa munca ce trebuie si ea facuta, normal si de operatie (pe care o astept cu mult interes) in paralel cu multa munca de serviciu.
Le-om duce toate...
Eva e o minune, ca de obicei
, adoram sa fim in trei, din pacate nu stam atat cat am vrea.
Aseara ne-am jucat pentru prima data cu papusile, sunt fericita, eu am facut asta mereu cu placere si, pana aseara, nu prea am avut cu cine.![]()
Pana aseara era mai interesant tati cu fotbal, trenulete, masinute..
Crestem...
Dandusica, mi-ai scapat si de data asta
Pupici!
Va pup si bag capul la fund....
Dani
iulia-stefy spune:
Va ofer o 
Lizy, mami_dani, un
sa treceti cu bine peste toate.
Lizzy, drum bun si vacanta cat mai placuta.
Aseara am fost cu ea la stomatolog, dar nu a avut nici o treaba... S-a mai jucat... a mai stat si sa-i umble prin gurita... I-a intors domnei doctor toate alea pe dos.... si-a bagat nasul peste tot.... ca deja s-a obisnuit, dar important e ca a stat si ca a reusit sa-i puna si oturatia de data asta. Sa vedem cat ne tine.... ca a cam dat cu limbuta cat dansa lucra.... si daca n-a fost uscat... Dar o punem la loc.... Oricum, e foarte incantata. La sfarsit s-a dus si a luat-o in brate pe doamna doctor si i-a zis ca-i place la dansa si ca mai vine.
lizzy spune:
http://www.facebook.com/album.php?aid=33641&id=100000820950471&l=7a9c4bd759
sunt poze. poze pe care le ador! le puteti accesa din link?
hope so ![]()
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lizzy http://www.facebook.com/album.php?aid=33641&id=100000820950471&l=7a9c4bd759 sunt poze. poze pe care le ador! le puteti accesa din link? hope so |

ce frumusete de mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

mami_dani spune:
Lizzy, draga mea, sunteti asa de FRUMOSI!
Si asa mi s-a facut un dor de voi si de atmosfera din casuta voastra (ma rog, mai putin fitzele noastre
care stricau atmosfera).
Si va iubesc!
Dani