Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 19
Lavinia_P spune:
Salut,
Inca nu pot spune ca suntem bine..ca ne-am pricopsit cu o raceala si cand vad muci imi vine sa mor...si mai sunt si pe dreapta ,unde nu are aerator.. si stau cu aspiratoul,vibrocilul si nasonexul dupa el..si sper din suflet sa nu o luam de la capat..ca nici nu am terminat tratamentul..
Azi am vb putin cu mamica lui Sebi..la urechea dreapta el nu mai are nimic din urechea iunterna si nu mai aude..iar acum au inceput problemele la stanga..dupa un an jumatate de liniste..
A stat micutul 5 ore jumatate in sala de operatii...mie 30 minute mi s-au parut o vesnicie...si cam ce anestezie a avut sa il tina 5 ore?
Acum e pe tratament intens..cu flexule in ambele maini,cortizon IV si antibiotice.Luni avea carlionti ..astazi a cerut oglinda sa vada daca nu i-a crescut parul inapoi...ca l-au ras..
Mie mi-a spus ca nu au nevoie de nimic...conturile de pe site nu mai sunt valabile..dar sunt convinsa ca statul in spital implica multe cheltuieli..la noi a costat in jur de 1000 ron "aventura"...datul in stanga si in dreapta,medicamentele,taxiul...
Ea nu mai are curajul sa plece in strainatate sau la bucuresti..ca medicul de aici s-a simtit ofensat si a intrebat-o ce cauta pe aici..sa plece la bucuresti...
mamaana spune:
donia sunteti late cu report cardul noi l-am primit acum vreo 3 saptamani, am avut si parent-teacher interview. avantajul meu e ca am vazut amandoua reporturile o data si mi-am dat seama ca a scris la fel la toti. anyway, ce ma bucur e ca se descurca f bine la scoala pentru copii nascuti in decembrie, am ramas impresionata de cate au facut la scoala (inclusiv journal si activitati cu litere). si cel mai tare ma bucur ca nu se tin una dupa alta in clasa, sunt independente
diamat spune:
la la la la
la la la la
la la la la
la la la
vine doniaa
cu visinaataa
si ne maachim
la la la
[pe muzica de la oh my darling clementine]
la multi aaaaani,
iesi din butoi
draga donia
la la la
ca scot biciul
aacuma
draga donia
la la la
si poate ma enervez si ma inregistrez ca promit ca o sa fii rofl la propriu poate-ti las mesaj pe telefon =))
Donia spune:
Frezii, dedicatii muzicale... cum sa rezisti?
Hai sa va pup!
Azi am iesit din butoi, probabil ca m-a scos vinul la suprafata
Dau si eu o visinata, un pahar de vin, un picior de crab, o felie de tort, cine mai doreste, cine mai pofteste!
ruxandra_sb spune:
bre, au inceput chefurile.. si unul gata, gata sa-l ratam:
La multi ani Acs!
La multi ani Aka!
La multi ani Andra de Saryta!
La multi ani, Donia draga noastra draga!
Ia eu aleg visinata si pahar(ele) de vin.
Da se poate un homar te rog?
.. cu crabii.. intelegi tu.. mai putin..
Tortul, sa nu uit tortul!
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
mami_dani ne bucuram ca ati ajuns cu bine acasa.
Multa sanatate, si tie si Evei!
Lavinia.. asta e, din pacate, o mostra de incompetenta.. ca medicul de aici s-a simtit ofensat si a intrebat-o ce cauta pe aici..sa plece la bucuresti... si de mizerie umana.
Astia n-au auzit de o a 2a parere????
Imi pare rau.. dar nu stiu, poate n-ar trebui sa se lase intimidata de el. Poate sa-l infrunte, bai nenica tu n-ai fi incercat TOTUL daca ar fi vorba de copilul tau pe care il vezi ca se chinuie cu atatea interventii?? Eu dau doar din gura.. intr-adevar greu.. daca nemernicul chiar pune amenintarea in practica si n-ar avea la cine sa mearga pt urgente. Off.
Donia, sa sti ca parca eu il vad pe Cnel hocheist , nu-s de ce.. Mi-e dor sa ne povestesti de R.
Mamaana, si noi am primit raportul de evaluarea (bianual) la G.
Bine, educatoarele au completat si un formular al ministerului (e la gramada pt 3-5 ani si nu vreti sa stiti ce chestii aiurea sunt evaluate acolo .. daca stie sa masoare o distanta cu palma daca intuieste sunetele inalte si joase reprezentative pentru anumite onomatopee din natura daca descopera care cifra lipseste in sirul dat, de la 1 la 5 etc., etc. Si educatoarele se distrau)
ruxandra_sb spune:
era sa uit.. Luciaro a trimis niste poze minunate cu Serban in muuulta zapada pe email-ul comun.
mami_dani spune:
Buna dimineata, iertare, iertare, iertare!!!!
La Multi Ani, Donia!!!!!!!!!!!!!!
La Multi Ani Andra!
La Multi Ani, Aka!
La Multi Ani, Acs!
Dani
Laura13 spune:
donia
tare ma bucur ca ai scris, ca sunteti bine, nu e voie in butoi ... mai ales zilele astea.
eu sunt plecata la brasov, la un curs, ma uit pe geam si ma gandesc cu groaza ca maine tre sa plec acasa ... e jale afara, a plouat ... a inghetat totul, acum ninge, bate vantul de ai senzatia ca ramanem fara acoperis pe hotel ... brrrrrrr.
dani e in vacanta la bunici, pe perioada deplasarii mele. era f fericit ca se ducea sa faca gratar ... l-a innebunit pe tatatia cu gratarul , s-a dus omul la garaj sa ii fac fos si gratar.
bb e bine, cred, ca abia marti am eco ... de fapt nu cred ... is sigura, ca nu are voie sa fie altfel . da din maini/picioare la greu ... misca, e asa de frumos ... ma intristez cand ma gandesc ca e ultima data (nu mai avem de gand sa mai face bb ... desi cine stie). incepe sa se simta si la mana, abia astept sa simta si dani, tati deja l-a simtit.
nu mai stiu ce sa va mai zic ... va pup pe toate.
ne mai auzim/vedem/citim.
PS. v-ati intalnit? gasca din bucuresti? am fost si io in gandurile voastre?
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.