Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

repede repede
sa va multumesc pentru urari si sa va servesc cu o feliuta de tort. nu mult, ca face rau la silueta .
sunt asa fericita, e prima mea aniversare ca mamica de doua fetite minunate.
va pup pe toate, ma bucur din tot sufletul ca fac parte dintre voi.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La multi ani Donia. sa ai parte de tot cei mai bun, sa fii fericita impreuna cu cei dragi tie.
La multi ani Acs. multe bucurii sa ai de la bursuci
La multi ani Andra. felicitari mamicii fericite posesoare a trei caprite

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am mirosit ceva bunatati si m-am ghidat dupa mirosa mai ramas ceva de baut,de mancat?
cu intarziere,dar din toata inima vreau sa urez si eu sarbatoritelor noastre!

La multi ani Acs!
La multi ani Aka!
La multi ani Andra de Saryta!
La multi ani Donia!

Sa fiti sanatoase,voioase si mereu pline de dragoste!

Ruxandra,
am citit povestea orientala,am vazut minunatiile de poze...,TOATE cu multa rabdare si studiind detaliile,citind comentariile...,m-au dat pe spate cu totul.Mi-a placut la nebunie!N-am fost pe acolo niciodata dar dupa pozele astea,chiar mi-ar placea!Multumesc!
legat de gradi,vroiam sa-ti spun ca n-am nici o indoiala ca G ar fi altfel decat spun educatoarele,doar ca felul de exprimare al lor si atata multumire,cred ca ascunde ceva...
Donia,
ce butoiiii,nici nu vreau sa aud.daca stiam ca inoti pe acolo,te agasam cu mesajele.ai vazut 'the secret'?trebui sa-l vezi!acum!
mi-e dor de poze cu voiiii,multeeee!
Lavinia,
cum spunea Ancuta mea draga:"gandul este totul!".propune-ti sa gandesti optimist,sa speri,sa vezi luminita constant si sant sigura ca va fi mai bine.stiu,este usor de mine sa vb si ingrozitor sa treci prin atatea,dar cred in asta si de aceea vreau sa-ti impartasesc!gandul negativ,face ca lucrurile sa devina asa.uita-te la 'the secret',te roggg!
Dani,
hai la povesti.sper ca te simti mai bine acum!

am inebunit cu 'the secret',dar toata lumea trebuie sa-l vada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Laura, ne-am intalnit!
O las pe Yagmur sa raporteze... probabil ca e prea ocupata sa puna hainele la uscat.. .

Mamaana, nu-s ce s-a intamplat.. ca editasem parca penultimul mesaj.. da acu nu mai vaz editarea
Asa.. ref la faptul ca-s independente, super!
In jurul nostru mai sunt 2 perechi de gemeni la gradinita.. si unii tot asa, acolo is fiecare cu prietenul sau cel mai bun. Ceilalti sunt numai impreuna, dar au si inceput nu de mult.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Donia!
La multi ani, Aka!
La multi ani, Andra!

Va astept la CAPITOL NOU

Mergi la inceput