Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 18
Yagmur spune:
ACS, La multi ani!!! As fi sunat, dar eu am pierdut o gramada de numere de telefon de pe Orange si nu numai .
Lavinia, ma bucur ca a trecut cu bine ziua de ieri; ganduri bune si pentru Sebi.
Mamaana - multa sanatate fetelor.
Sintem din ce in ce mai bine, e adevarat ca am fost destul de low in ultima vreme, dar m-am "termoreglat" . Luca inca mai are nevoie de timp dar sintem pe calea cea buna.
Kikineata - felicitari ptr kile pierdute.. eu am pus la loc 10 kile dar sper sa le dau jos. La stres eu ma ingras foarte usor. Cand ne vedem in parc? Te-as fi sunat, dar nici nr tau nu il mai am.
O zi frumoasa in continuare.. fug sa fac si eu ceva productiv
Yagmur si Luca
Lavinia_P spune:
Ruxandra,
La Sebi e aceeasi poveste cu mastoidita..mai mult nu stiu..eu cand am ajuns acasa am cautat povestea din nou..si dupa cate mi-am dat seama,in mod regulat este operat si curatat pe os..nu s-a rezolvat problema lor..
Parca nu pot sa accept ca nu ii poate nimeni scapa de infectia asta..Oare in germania a trimis dosarul?Stiu ca au fost La bucuresti si in Italia...
Daca ar gasi un spital care sa ii ajute sunt sigura ca ar reusi sa mai stranga o data bani.
Poate diseara mai trec sa vad ce fac..
saryta spune:
Acs ... multa sanatate si fericire alaturi de familie. o zi minunata sa ai!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"
mamaana spune:
nu exista fericire mai mare decat sa-ti vezi copiii mancand dupa o saptamana de boala. sa le fi vazut cum isi rasuceau singure pastele cu furculita
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamaana nu exista fericire mai mare decat sa-ti vezi copiii mancand dupa o saptamana de boala. sa le fi vazut cum isi rasuceau singure pastele cu furculita |
Asa-i.
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
Mami_Dani a trecut peste operatie.. acum e in perioada de recuperare si tacere. Mai multe ne va povesti poate ea.
Multa, multa sanatate si putere in continuare.
Ne gandim la tine.
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
Donia spune:
Scot si eu capul ca un ghiocel dintre nameti, desi la ce nameti sunt pe aici, si la ce frig e, vreo -80 de grade cred, nici vorba de ghiocei adevarati prea curand. Pe de alta parte, ieri pe la pranz muream de cald, cred ca erau doar vreo -10... clar, m-am dereglat cu totul.
Scuze nu am pentru absenta, doar daca pot sa invoc eternul butoi fara fund, sau corabiile inecate, sau boii fugiti de acasa, spre zari mai calde, probabil.
In rest sanatosi voinici, eu cu o durere de gat, ala micu' dupa o raceala cu tuse enervanta, dar astea nu-s belele mari.
Alte vesti... juniorul familiei s-a apucat de lectii de patinaj, si m-a apucat rasul de una singura cand l-am vazut pe gheata, cu patine si cu crosa in mana, ai fi zis ca l-am nascut asa! Na, daca e sa fie hocheist nu pot sa ma pun in calea pasiunii, dar asa nu ma vad in postura de hockey-mom... ca-s apucate rau mamicile astea de hocheisti de pe la noi! Mai vedem.
La multi ani sarbatoritelor pe care le-am ratat!
saryta si acs, multa fericire pe langa cei dragi!
Lavinia, sper ca Mihaita e mai bine si tare mult ma rog sa nu mai treceti prin boli o perioada lunga de timp!
Laura, cand am scris de boli m-am gandit imediat si la Dani, ca si el a tras mult, sper ca e bine si el!
mami_dani, recuperare rapida dupa operatie, sper sa mearga totul bine, ca la carte!
ruxandra, ce pescalai, ce camile, ce desert, ce narghilea! Numai cu burqa nu-mi dadea bine, asta e ceva ce pot sa inteleg, dar nu pot sa accept de neam!
mamaana, ce bine ca s-au refacut fetitele! Eu tin mereu in congelator niste batoane de Pedialyte, daca expira le arunc si cumpar altele sa le am acolo, pentru situatii din astea. Ai mei accepta sarurile mai usor sub forma asta, ca niste freezies.
Si tot legat de fetite, ai primit report card? Auzi, report card la gradinita! Noi l-am primit ieri, dar am lucrat aseara si n-am apucat sa ma uit bine peste el, acum sa vad ce zice...
chinico, tot cu ploaie pe la voi?
Yagmur, ma bucur ca aud vesti despre voi!
lizzy, acum mult, mult timp, am vazut niste poze superbe cu voi, mi-a ramas gandul la ele si ma tot gandesc cum ar fi sa facem si noi ceva de genul asta. Tare frumosi erati in poze, tare bine ati iesit!
Pfiii, ca am obosit, mi-am iesit din mana... ma bag in nameti, la adapost de ger!
mami_dani spune:
Buna seara, dragele mele!
Multumesc mult pentru gandurile bune! S-a simtit!
Nu va povestesc prea multe, au fost si momente bune si rele, doar ca acum sunt bine!
Acasa e asa bine, m-au asteptat cu flori, tort, mancarurile preferate, clatiteeeeeee, si un pat pregatit numai pentru mine.
Acum eu zac in mijloc cu laptopul in brate, tati doarme pe muchia dreapta, chiar pe muchie, sa nu ma loveasca, Eva si draga mea prietena se joaca cu spor in partea stanga, deci, stam claie peste gramada:-) S-a zis cu patul meu personal
A! Si mai e si bona, care inca trebaluieste pe aici, dar, care, nu m-as mira sa vina si ea sa se intinda tot pe aici, sa nu ne plictisim
Danutz, am citit si despre tiroida ta si alegerea ta si am luat-o in calcul cand am facut alegerea si iti multumesc pentru ganduri!
Eva e bolnavioara in continuare si faptul ca am lipsit nu a ajutat-o deloc...sper sa se faca bine curand, acum, ca sunt aici. Chiar si lui tati i-a fost rau asta noapte, acum, ca prin minune, e ok. Doamne ajuta!
Mihaita, iubitule, multa sanatate!
Mamaana, ma bucur ca s-au insantosit comorile tale!
Acs, La Multi Ani, scuze pentru intarziere!
Va pup si detalii despre operatie mai altadata (au fost doua interventii, de fapt, ca pe la 12 noaptea au realizat ca ceva nu e bine, alta anestezie, alta distractie).
Noapte buna,
Dani
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Yagmur, bine ca sunteti pe drumul cel bun.
mami_dani, ma bucur ca ai trecut cu bine. Multa sanatate Evei.
mamaana, ma bucur ca-s bine domnisoarele.
Donia, ce bine ca ai scris.... Bine ca sunteti bine. Sanatate si voua.