Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 17
acs spune:
Buna dimineata!
Ne-am intors sambata seara din vacanta, deci am lipsit motivat :).
N-am apucat sa scriu nimic inainte de plecare si chiar si acum sunt pe fuga, imi cer scuze. Am intrat intr-un vartej de unde nu stiu cum mai iesim; totul se scurge cu maxima viteza, mereu e ceva de facut.
Revin: vacanta la schi in Bansko. Am schiat cot la cot cu fetele, Victor la monitor. Nu va spun ce mandrie cand ocupam toti 5 un intreg telescaun :). N-am facut poze decat in ultima zi cand mi-am inghesuit aparatul foto in buzunarul de la salopeta. Incerc sa le descarc in weekend si sa le postez pe picasa.
Sper ca sunteti bine cu totii! Incerc sa recuperez si sa citesc din urma.
ruxandra_sb spune:
Lavinia, cine nu vrea sa-i puna si in urechea dreapta, medicul? Bafta azi!
Citat: |
citat din mesajul lui Laura13 euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!da'n-am cum |
Ba vei fi la noi in gand!
Danutz
De abia astept sa va cunosc.. in sfarsit!
Lizzy, felicitari tanarului invatacel!
Uau, da mult a mai schiat.. a rezistat bine de tot. Spor la treaba pt urmatoarele w-e-uri.
Cand faci comparatia cred ca tre sa tii cont si de diferenta de varsta dintre muschetari.. plus ca (parerea mea) dupa 6-7 ani progreseaza mult mai repede, comparativ cu cei mai micuti.
E vorba de site-ul romanesc cu impresii despre vacante/calatorii/hoteluri.. am_fost_acolo (tre sa scoti liniutele)
Lacramioara, cum te mai simti?
Mamaana, cu cate grade te mai lauzi azi?
La noi a-nceput cu plus.
Danita??
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
Bafta Daniela!
Sa treaca repede si bine.
Asteptam vesti bune.
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
Yagmur spune:
Lavinia, ma gandesc la voi... multa bafta!!!!
Daniela, tin pumnii ... vei vedea ce bine te vei simti dupa...
Deci, ne vedem sambata si clar ca eu voi purta in gand tot forumul...
Veste buna: de maine voi avea net, PC si voi gasi si timp asa ca voi aparea mai des.
Pana atunci pupici dulci nevirusati
Yagmur si Luca
mamaana spune:
ruxandra -15 cu -25 de la vant!!! dar nu ma laud...
fetele stau de o saptamana acasa cu diaree si voma. fara febra.
Lavinia_P spune:
A trecut si ziua de azi..cu bine..va multumim!
Pe holuri m-am intalnit cu Mexxa si Sebi..operat din nou..si brusc problemele noastre au devenit mici,mici...nu am apucat sa vb prea mult..ea in salonul ATI,eu pe picior de intrare in sala..
Mi se rupe inima ca se chinuie de atatia ani si nu gasesc o solutie..
Doamne ajuta sa se faca bine odata Sebi!E cumplit prin ce trec..
ruxandra_sb spune:
am trimis, pe email-ul comun, o poveste... orientala
iulia-stefy spune:
La multi ani, Acs!
mamaana, multa sanatate la fete.
mami_dani, bafta la operatie.
Ruxandra, sunt mai bine, multumesc de intrebare. Insa durerea nu s-a dus de tot. Mai e ... intr-un punct....dar suficient cat sa ma sacaie dupa cateva ore.... mai fac un exercitiu de kineto... mai lucrez....
ruxandra_sb spune:
La multi ani Acs!
Sa fii sanatoasa si voioasa, sa va bucurati mereu de viata.
Uau, un telescaun intreg ocupat de familia de bursuci.
Mamaana, multa sanatate lui Isabel si Stephanie.
Pacatoasa voma asta.. mi-e frica de ea.
Lavinia, despre ce este vorba la Sebi?