Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
ruxandra_sb spune:
Gata vacanta, recuperat baietii.
G dupa inc-o saptamana de ski, a progresat uimitor. Cu monitoarea lui a coborat si partia usoara si cea medie, urcand si cu telescaunul. Dupa dansa.. catinel, catinel. Ce inseamna meserie.. mai o discutie despre jucariile Kinder, mai o bombonica, mai o lalala.. l-a zapacit .
A skiat si cu noi o zi.. si na.. s-a rasfatat un pic , asa ca pe portiunile mai abrupte cerea batul; pe cele line era in elementul lui.. "aici merg singur". Din cauza c-a fost groaznic de aglomerat l-am bagat si pe partia mai dificila si nici n-a observat .
Cred ca ne-am atins obiectivele pt primul sezon.. sa inceapa sa simta alunecarea, sa se familiarizeze cu skiurile, sa prinda incredere si cel mai important.. sa-i placa. Ieri nu l-am mai luat pe partie si nu era prea incantat.
ruxandra_sb spune:
Lavinia, ce mai faceti? Il mai doare pe Mihaita, mai are febra? Din cate mai tin minte.. la noi scazuse febra dupa aproape o saptamana si vreo 3 antibiotice schimbate.. nu mai stiu cum era cu durerea.
Acs, toate bune pe la bursuci?
.. si eu o astept pe Donia!
Daniela, maine strangem ganduri bune pt tine.
Sa treaca repede si bine.
Saryta, daca doarme cu gura deschisa.. parca te-as sfatui s-o faceti. Noi am amanat cam mult si acum e tare greu, daca nu imposibil, sa se dezvete..
Ce frumoasa e poza 22!
Kiki, saru' mana. Suna f bine si echilibrat. Sper si eu sa.. sper eu multe .
La cate grade pui placinta la cuptor?
Si, cand ai timp, baga si tu retete pt sufleu de dovlecei cu pui,sufleu de ciuperci cu branza, cu iaurt. Danke!
Lizzy, sa dai si tun un link de la povestea de pe site-ul de calatorii, rog frumos. AFA cumva?
Cum a fost prima intalnire cu alunecarea?
Off, Dandusa draga mea. Or sa vina si astfel de momente.. n-avem cum scapa..
Cat despre tristete.. eu n-as ocoli-o neaparat.. Poate asa va invata mai usor sa se descurce cu ea si cu alte sentimente mai grele..
Si noi ne intristam cand discutam despre una, alta.. Dar apoi gasim de regula ceva in jur care sa ne inveseleasca. De obicei ei singuri gasesc "resursa" de revenire. Mi se pare ca au un talent fantastic sa se protejeze.
Hi, hi.. noi inca n-am discutat despre Mosul cel drag. Nici macar cu M. Inca credem cu toata fiinta.. chiar daca, poate.. la M au mai fost unele .. hai sa zic.. sclipiri?! Dar ma bucur ca inca dureaza magia.
ruxandra_sb spune:
asaaa.. tocmai ce-am vb cu Manu si a ramas sa punem de-o intalneala sambata in jur de orele 11
locatia inca nu-i stabilita, tre sa fie ceva relativ usor accesibil cu metroul (autobuzul)
cine mai doreste, cine mai pofteste?
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
Lavinia_P spune:
Ruxandra,
Multumim de intrebare...a fost bine cateva zile..dar a inceput iar cu febra si durere..maine dimineata punem un aerator in urecehea stanga..care nu a raspuns la timpanograma si care il doare destul de rau..O alta zi in spital..
Nu vrea sa ii puna si in dreapta.. ce sa fac? sa ma cert cu el?
Mi-a zis sa nu mai fiu asa disperata, ca mai exista si copii ca Mihaita..cu o sensibilitate crescuta..care pe masura ce creste copilul, se va diminua...
Programarea de la arcadia,de la spitalul privat, am anulat-o,inca suntem pe tratament IV si trebuie sa revenim aici..Nu-mi place sapitalul,nu-mi place sala de operatii,ma rog sa se termine cu bine si sa nu mai calc pe aici..nu pot sa ma externez in momentul asta sa ma duc in alta parte...ca daca Doamne fereste in viitor mi se intampla iar sa am nevoie in we,unde ma duc?Doar ei au garda ORL pt copii in Iasi.
Nu mai revin decat pentru vesti bune,promit..
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb asaaa.. tocmai ce-am vb cu Manu si a ramas sa punem de-o intalneala sambata in jur de orele 11 locatia inca nu-i stabilita, tre sa fie ceva relativ usor accesibil cu metroul (autobuzul) cine mai doreste, cine mai pofteste? ..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta) |
euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
da'n-am cum
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Laura13 spune:
citat din mesajul lui Lavinia_P Ruxandra, Multumim de intrebare...a fost bine cateva zile..dar a inceput iar cu febra si durere..maine dimineata punem un aerator in urecehea stanga..care nu a raspuns la timpanograma si care il doare destul de rau..O alta zi in spital.. Nu vrea sa ii puna si in dreapta.. ce sa fac? sa ma cert cu el? Mi-a zis sa nu mai fiu asa disperata, ca mai exista si copii ca Mihaita..cu o sensibilitate crescuta..care pe masura ce creste copilul, se va diminua... Programarea de la arcadia,de la spitalul privat, am anulat-o,inca suntem pe tratament IV si trebuie sa revenim aici..Nu-mi place sapitalul,nu-mi place sala de operatii,ma rog sa se termine cu bine si sa nu mai calc pe aici..nu pot sa ma externez in momentul asta sa ma duc in alta parte...ca daca Doamne fereste in viitor mi se intampla iar sa am nevoie in we,unde ma duc?Doar ei au garda ORL pt copii in Iasi. Nu mai revin decat pentru vesti bune,promit.. Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006) |
nu stiu ce sa iti zic ... doar sa ai incredere in DD si in doctori. si mai ales in Mihaita.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
lizzy spune:
Dandusel draga, chiar ma gandeam zilele astea ca avem o perioada buna buna, si tot zic ce minune e sa mearga toate ok (desi crede-ma, sunt si unele ne-ok, dar cred sincer ca sunt rezolvabile, deci nu le numar cand fac numaratoarea aia importanta…) – deci imi tot zic sa nu cobesc si sa ma fac ca ploua :D
Da, copiii sunt sanatosi (repet, alea marunte refuz sa le vad momentan!) atata de sanatosi incat chiar ne-am dus la ski la Toplita in w-end. Al 2-lea w-end la ger pt asta micu. Incredibil, a inghetat in mod repetat, la propriu a inghetat… (echipamentul cred ca necesita imbunatatiri…) si cu toate astea are numa’ muci. Eu am mai ceva ca el si ma tin de 1 sapt :D deci iar zic, mucii nu-s de mentionat :p
Si se pare ca repetam experienta si in urmatoarele w-end-uri. Cat tine frigul sau zapada… ne straduim din greu :)
Nu i-a placut in mod deosebit, nu a prins curaj chiar cum as vrea eu, dar a stat fara noi 2 x 1,5 ore, cu nenea Cristi monitorul, s-a dat cu el pe partie de vreo 5 ori, inclusiv urcat pe teleski intre picioarele tipului (ca nu este telescaun…). Si dupa toate astea, acasa a zis ca-I place de Cristi si mai vrea cu el pe partie… Deci… al 4-lea schior in devenire! :D
Kiki, ma prefac ca ma pun pe treaba si am inceput cu copy-paste :D
Intai prajituram apoi regimul :p sa vedem cine pe cine dovedeste! Muaahhaaahhaaa….
Ruxandra, nu am scris inca povestea la calatorii. Intr-o zi, cand apuc, ufff ...
Ce ai vrut sa spui cu AFA? Prima intalnire cu alunecarea, la M. – la Borsec sapt trecuta. Un esec oarecum, fara monitor. A 2-a, sambata trecuta, la Toplita, cu monitor, OK pt primul contact cu o partie intreaga si coborarea lina… dar la el clar se simte ca a fost mereu cocolosit si protejat… e sensibil si mofturos. I. nu da inapoi la efort, pune umarul cat poate, e motivat... asta micu instantaneu cauta ajutor in jur :D
Lavinia mi-e dor de tine relaxata… astept cu drag si cu nerabdare sa te uiti in urma si sa iti spui ca mine, ‘ce e mai greu, sigur a trecut!’
iulia-stefy spune:
Va las o si fug.
Lavinia, tinem pumnii lui MIhaita sa fie ok azi. Multa sanatate.
Felicitari micilor schiori.
danutz spune:
citat din mesajul lui ruxandra_sb asaaa.. tocmai ce-am vb cu Manu si a ramas sa punem de-o intalneala sambata in jur de orele 11 locatia inca nu-i stabilita, tre sa fie ceva relativ usor accesibil cu metroul (autobuzul) cine mai doreste, cine mai pofteste? ..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta) |
io io io
ora 11 e perfecta pt programul Mariei-Sale.
danutz spune:
Lavinia, se aude pana acolo cat de tare strang pumnii, da?!!!
Daniela, succes cu operatia. Sincer eu una nu cred ca scotand tiroida automat toate problemele se rezolva, mai trebuie si altceva, care vine din interior, but, it's just me. Iar eu nu-s doctor! asa ca sanatate multa multa!
.
Acu' tre sa fug, gaian, la munca