Ian-Feb2011 - BV FOXY_LE, KITZY!!!!(162)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Multumesc Lucia si Andryiii.
Andryiii-felicitari pt vestile bune de la eco.
Fetelor-cu toate ca eu mai am ceva timp pana la nastere de cateva zile m-a luat asa o frica.Imi e frica de durerile nasterii.Voi cele care ati nascut(natural) mai dati-ne si noua informatii.Eu de exemplu ma calmam singura cu gandul ca poate imi face epidurala dar azi am vb cu o fata care a facut si a zis ca dupa nastere timp de 2 saptamani a ramas cu mari dureri de cap.

Andreea 34+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

am expediat azi una bucata barbat ca doar is gata sarbatorile, singurica din nou..
am fost si la dr, cica abia la 36 sapt repetam analizele pt streptococul B balauros; dupa ce am iesit am vb cu o tipa care mi-a spus off the record ca Tutunaru pleaca in conced de pe 15 ian; care mai sunteti la el, sa fiti informate.

citesc si revin

rox 34+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Patricia ce frumusete de fata ai acolo!!!!

Chiar eram foarte curioasa sa aflu pareri de la mamicile cu copilasi mari mai mici (Numeioana, Patricia, Amramburica si nu mai stiu cine mai e...) cum e cu bebe mic si cu bebe mare? Eu nu am idee la ce sa ma astept. Robert nu vrea sau nu pare sa inteleaga ce-i cu bebe din burtica, ce-i cu spitalul...deci...nicio idee de reactii viitoare. Noroc ca suntem 3 adulti ...le-om face noi fatza!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Gata! M-am linistit! A venit si la mine preotul pt botez. Am fost singura care i-am deschis de pe palier...

36+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Wudy, arati bine doamna! Unde te-ai ascuns pana acum?
Maduta esti draguta si ai burtica faina. Mie mi-a iesit buricul afara tare si parca sunt mai ascutita...asa mi se pare.
Monika am vazut pozici noi si cu tine si sotul tau...frumoase...mi se pare ca esti slaba si evident draguta.

37 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

fetele -mulumim de galerie! suntem inca la spital-dar nu-i chiar spital, e pe langa spital(stam aici pana maine la vizita lui doc neo)
Krisitian a venit la ora 8.51 aici, 4.202, 51 cm, natural(nici macar gaz). la ora 24 au inceput dureri, la 5 eram la spital-dilatatie 9, apoi m-am chinuit putin cu impinsul(bebe nici nu coborase). mare oboseala, vreo 2 fisurele si ...suntem ok. vedem maine ce facem cu lapticul.
va pup, nastere usoara celor ce sunt la rand si sa ne vede sanatoase

39+4 KRISTIAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Gata! M-am linistit! A venit si la mine preotul pt botez. Am fost singura care i-am deschis de pe palier...

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

si nu a vrut nici bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Pup fetele!

Eu sunt cam amarata azi...azi noapte am dormit prost de tot, din 2 in 2...Azi dimineata parea mult mai bine, s-au mai dus si durerile. In schimb pitica nu vrea sa pape A tras putin de la san, dar firav tare. Iar mie de azi mi s-a instalat lactatia bine de tot. Si uite asa dau eu pe dinafara, si stau sa trag de mine cu pompa ca sa nu pierd laptele. Pt ca cea mica nu prea papa nu vom pleca maine asa cum ar fi trebuit ci mai stam 1 zi sau 2. Iar pitica o tin la perfuzie, eu pot s-o vad printr-un geam si simt ca mi se rupe inima...Offf, si-mi tot vine sa plang, nu pot sa ma abtin si mi-e ciuda ca stiu ca ii transmit starea mea, dar sunt cu nervii la pamant. Imi tot spun ca nu e o mare pb, probabil la fel ca in cazul Patriciei bebitza e mica si nu are forta sa pape, dar vad fetele cum pleaca acasa cu bebeii si noi nu stiu cat mai stam...Si la cine sa ma vait, daca nu la voi?

_
BB e deja pe drum
Roxana 39+1zi cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Bun venit pe lume bebe Kristian!
Felicitari mamica curajoasa !!! uauuuu nici macar gaz...pai esti tareee!!!

35 + Kevin Claudiu Daniel

AMR : 32 de zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

FELICITARI FOXY!!! BINE AI VENIT BEBE KRISTIAN!!!

Mergi la inceput