Ian-Feb2011 - BV FOXY_LE, KITZY!!!!(162)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

patricia foarte tari pozele, exact de la momentul adevarului,mititica de ea
Despre Kitzy ce mai stim?

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Patricia;super pozele...si alea din sala de nastere...brrr..m-a luat cu morcovelul

felicitari

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Asa o fi Lorich. Eu stiam ca orice ingrijire medicala intra pe asigurare, daca ai. POate e nasterea mai speciala, sau poate stiu eu gresit.

Mirela, sanii produc lapte chiar daca sunt moi. Cum spuneam si mai inainte, sanii nu sunt niste vase sa se umple cu lapte si apoi sa se goleasca. Ei produc atunci cand suge bebe...in timp ce suge bebe. Deci nu te speria ca sunt moi. Doar s-au obisnuit cu cererea bebeilor. Acum stiu cat e nevoie sa produca si nu mai produc in exces...ca sa se depoziteze.

Intra pe forumul "alaptarea help line" de aici de pe DC. Iti vor raspunde mai multe fete din experienta lor. Sunt si consilieri in probleme de alpatare care raspund acolo.

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 38+ Theodor Andrei

merci frumos de info

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Multumesc Carmen si Monika!
Monika-mai cand ai timp mai intra pe mess sa mai vb.Acusica nastem si eu inca nu stiu sigur cat,cum si cui se da.

Andreea 34+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Patricia-superba micuta ta.Sa va traiasca ,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

Andreea 34+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Patricia e dulce foc fetita ta
Deea La multi ani!!!

uau , se pare ca dupa nastere nu prea e timp pt nimicin primele zile, saptamani
eu o sa am sotul cu mine 2 saptamani...si dupa aia Home Alone
asta e, ma descurc eu

si niste motate pt KITZY...
curaj ca mai ai putin si tii bebelu in brate

36+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

a,am vazut o si pe Wudy, arati super, felicitari

si mia facut sotul clatite...ma rog cu compozitia facuta de mine ca vroiam ceva dulceee

de abramburik nu mai stim nimic??nici lilig n a mai intrat..

36+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

De_ea la multi ani pt tine si sotul tau! Multi inainte!

Patricia sunt minunate pozele. Irina e o scumpa.

Loutzi si eu am zilnic "febra musculara" la pasa. E tare ciudat. Si cand ma gandesc ca toarte durerile pe care le simtim acum sunt nimic in comparatie cu durerile nasterii....

Am ajuns acasa de la control.Totul e minunat. Nici un semn de nastere. Contractii nu sunt. Elena are aproape 3 kg dar marja de eroare e destul de mare. Nu i-au placut doctorului cum arata hemoroizii mei iesiti (probabil azi din cauza frigului si a mersului pe jos de azi s-au umflat...). Dupa UM am deja 40 de saptamani si ceva (dar aveam cm neregulat, deci...) Mi-a spus ca daca in max 2 saptamani nu se intampla ceva, trebuie sa luam masuri. Ma voi duce saptamana viitoare din nou, pe joi probabil. Si cam atat. Nu prea e povestitor medicul asta.

37 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

buna,
sunt nike, prietena lui bebelu,de la aspirante. am vb cu ea.printesuca e lacoma si papa mult. e sanatoasa.ralu isi va scoate firele.e obosita, dar amandoua sunt bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Kitzi oare cum e ? Au terminat cu urgenta?

HAI KITZY!

HAI BEBE ANDREI!

37 cu elena alexandra

Mergi la inceput