FIV Dr. ALBU DRAGOS 19
Raspunsuri - Pagina 8
alexa1986 spune:
Neata fetele,
Va multumesc foarte mult pentru incurajari, sper sa vrea Doamne Doamne de data asta sa fie si nu doar o raceala sau altceva.Aseara am auzit la televizor ca o sa suporte statul FIV din primavara, voi stiti ceva de subiectul asta??Doamne ce bine ar fii pentru toate cuplurile care isi doresc din tot sufletul si nu au bani sa faca FIV.Au spus ca trebuie sa indeplinim niste conditii, oare despre ce o fii vorba??Corry, Babyblue , restul fetelor va tin pumni si ma rog in fiecare seara ca D-zeu sa faca o minune cu toate femeile in suferinta care nu au copilasul mult dorit
D-zeu ne iubeste!!!
kmy_black spune:
alexa
curaj si sa stii ca toate iti tinem pumnii si te asteptam cu super vesti!!!
kmy 25+ DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
speranta2 spune:
Camemar, Rica va pup! As mai fi stat de vorba. Cred ca vorbeam toata ziua daca era...
Altesa, succes si sa ne anunti peste o saptamana,2, ca ai test pozitiv.
Ce aglomeratie era acolo! In curand o sa ajungem cu greu la Albu. I s-a dus vestea. Sa speram ca o sa avem nevoie de el pt control de sarcina, dupa luna asta.
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa1986 Neata fetele, Va multumesc foarte mult pentru incurajari, sper sa vrea Doamne Doamne de data asta sa fie si nu doar o raceala sau altceva.Aseara am auzit la televizor ca o sa suporte statul FIV din primavara, voi stiti ceva de subiectul asta??Doamne ce bine ar fii pentru toate cuplurile care isi doresc din tot sufletul si nu au bani sa faca FIV.Au spus ca trebuie sa indeplinim niste conditii, oare despre ce o fii vorba??Corry, Babyblue , restul fetelor va tin pumni si ma rog in fiecare seara ca D-zeu sa faca o minune cu toate femeile in suferinta care nu au copilasul mult dorit D-zeu ne iubeste!!! |
unde dintre conditii este sa NU mai fi facut fiv niciodata...iata cum tocmai cei care au cheltuit mii de euro deja, sunt tot ei privati de asa, ca oricum nu conteaza cat te ai zbatut sa faci rost...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
camemar spune:
Alexa, de ce nu faci un beta ca sa ne dai o veste buna si noua
Rica si Speranta aveti PM
Rica pe unde te plimbi???Rezult Analizelor sunt ok?
toate fetele
speranta2 spune:
Camemar, Rica se petrece de SF. Ion. Mi-a zis mie ca intra mai tarziu.
Putem vedea deja rezultatele la anlize?!
rica69 spune:
Fetele nici nu va dati seama ce stare de bine am avut astazi dupa ce ne-am cunoscut sunteti niste fete super. Cred ca daca am fi avut toata ziua la dispozitie si tot ne-am fi gasit de povestit.
S-au afisat si rez la analize estradiol 104, progesterono 0.1, iar eco arata 11 foliculi. Dr a zis sa reduc la jumatate cantitatea de puregon adica sa fac numai 75. Poate isi spune cuvantul AMH. Cine mai stie.
Babyblue m-am descurcat cu pen-ul. Poate se ia si la mine si voi reusi de data asta, ca doar mi le-a dat o graviduta cu acte in regula. Doamne ajuta ca toate sa reusim ca de este anul iepurelui.
Alexa nu ne mai tine pe jar cu testul, haide mai repede da-ne de stire.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
speranta2 spune:
Rica, foarte tare productia ta de foliculi, ti-am spus si de dimineata.
Fii optimista. Daca ti-a scazut si cantitatea de Puregon, eu zic ca e de bine.