FIV Dr. ALBU DRAGOS 19
Raspunsuri - Pagina 9
speranta2 spune:
Aaa, fetelor, am uitat. Incerc maine dimineata sa imi fac Diphereline singura. Am o nedumerire, ca eu trebuie sa bag juma de fiola. Sa inteleg ca peste pulberea aia pun solutia aia din fiola si apoi, trag din amestec pana la gradatia cu 50 la seringa cu insulina?!
Sa vezi circ maine dimineata.
speranta2 spune:
Scriu si dupa aia imi dau seama ca am uitat sa va intreb ceva. Ma apuc de facut Diphereline chiar daca nu mi-a venit ciclu?!
Parca tu Rica l-ai intrebat pe dr. si a zis ca se face....
rica69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta2 Scriu si dupa aia imi dau seama ca am uitat sa va intreb ceva. Ma apuc de facut Diphereline chiar daca nu mi-a venit ciclu?! Parca tu Rica l-ai intrebat pe dr. si a zis ca se face.... |
Iubita ei recomanda asa sa bagi tot serul tragi in seringa numai 0.5 si cealalta jumatate sa o arunci.
Ref la ciclu asa mi-a spus sa il incep chiar daca nu imi va veni, dar ca sa fi tu mai linistita de ce nu ii dai si tu un mesaj.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
rica69 spune:
Speranta mie mi-a venit menstra chiar cu o seara inainte sa incep dipherelinul, cum ar fi la tine in seara asta, asa ca poate apare.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
camemar spune:
Hai ma fetelor ca ati prins viata, ca tare liniste era pe aici...
Speranta si eu zic la fel , sa tragi doar 1/2 de fiola iar in legatura cu inhibarea inainte de ciclu, eu am inceput-o de pe 3 si ciclul nu a venit inca, asa ca stai linistita, sigur avem scheme diferite...
Rica , bine ca ai aparut si bine ca ne-am cunoscutSi eu am aceeasi impresie ca trebuie sa iasa bine de data asta
alexa1986 spune:
Fetele o sa ma duc sa fac beta astazi sau maine, ca asa e cel mai sigur.Din pacate nu stiu daca o sa am acces la calculator in weekend pentru ca cel de acasa nu merge:(.Dar gasesc eu o modalitate sa va anunt.Incerc sa nu imi fac prea multe speranta ca sa nu fiu foarte dezamagita dupa aceea.Tot timpul imi verific slipul, tot timpul am senzatia ca vine, uffff ce nasol e.Oare dc trebuie sa ne chinuim asa?
D-zeu ne iubeste!!!
speranta2 spune:
Alexa, cred ca toate am face ca tine in situatia data. E normal. Incearca totusi sa te linstesti un pic.
Fetelor, ce o fi o fi. Cu Dz inainte! A zis Albu ca e ok sa incep.
Vine, nu vine, incep tratamentul.
Nu stiu daca mai intru in weekend, asa ca va zic de acum "Weekend placut!"
corry_28 spune:
Fetelor, asa tare ma bucur ca v-ati cunoscut, ca parca as fi fost si eu acolo.Sa stiti ca sunt geloasa
Rica, stai bineeeeeee, Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit.
Speranta, mie imi facea infectiile sotul.Si intr-o seara nu era si am fost nevoita sa incerc sa mi le fac singura
Statea cu seringa in mana si nu puteam sa ma intep deloc.Veneam cu acul, ma atingeam un pic...Dupa mai multe incercari, aveam burta plina de punctulete rosii.Pana la urma mi le-a facut altcineva
Am fost si eu la doctor.Uitasem cum se asteapta in spitalele de stat ( 3 ore).Dar a fost totul ok, sambureii sunt bine, doctorul minunat, ce sa mai... am fost foarte mandra de ei.
Babyblue, astazi am realizat cat sunt de norocoasa.Noi nu trebuie sa ne facem probleme ca nu avem greturi sau nu stiu ce simptome.Suntem niste norocoase.Eu ma simt foarte bine, merg la serviciu, sunt activa ( nu depun efort fizic)...Nu trebuie sa-ti fie rau ca sarcina sa fie bine, de asta m-am convins astazi.
Va pup pe toate si spor la injectat ( ce ma bucur ca am scapat)
7+