FIV Dr. ALBU DRAGOS 19
Raspunsuri - Pagina 7
mirela2 spune:
fetelor va tin pumnii
sa va iasa cu ochisori la toate
eu trag de ochi
am si oala pe foc
mai dam o tzitzica, mai mestecam in oala, mai un nani
din astea
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
alexa1986 spune:
Buna fetele, prezenta la apel si acum raportul :
- Intarziere menstruatie 5 zile, simptome sanii foarte umflatiiii, test sambata dimineata ca sa fiu acasa cand o sa tip si o sa topai ca o nebuna prin casa :)))) glumeam.Ma gandesc ca daca D-zeu a facut o minune pentru Babyblue care are aproximativ aceleasi probleme ca ale noastre, poate o sa faca si pentru mine.O sa aflu in curand.Va pup pe toate si va urez succes la FIV.Corry
D-zeu ne iubeste!!!
corry_28 spune:
Alexaaaaaaa, ne tii pe jar...Doamne, ce emotii am
babyblue, am o intrebare ( este ultima mea gaselnita):tie a inceput sa ti se vada burtica?La mine a inceput sa se vada, cel putin asa cred
Mirela, la tine cand a inceput sa se vada burtica?
Maine cred ca merg la medic, sa vedem ce ne zice (observati ca vorbesc la plural)
Va pup pe toate si succes maine.
7+
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corry_28 Alexaaaaaaa, ne tii pe jar...Doamne, ce emotii am babyblue, am o intrebare ( este ultima mea gaselnita):tie a inceput sa ti se vada burtica?La mine a inceput sa se vada, cel putin asa cred Mirela, la tine cand a inceput sa se vada burtica? Maine cred ca merg la medic, sa vedem ce ne zice (observati ca vorbesc la plural) Va pup pe toate si succes maine. 7+ |
la mine s a vazut burta de la inceput din cauza hiperstimularii
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
ALTESA spune:
fetelor sunteti niste curajoase .
Eu sunt doar in treacat pe la fiv v-a citit povestile care- mi dau curaj pentru ca luni fac a 2 a IUI si maine o sa cunosc personal 3 curajoase canemar, speranta si rica.
Sunt si eu programata la eco ultima inainte de inseminare la 7.30 asa ca o sa va urmaresc subtil dintr-un colt
Bafta tuturor fie ca ziua de maine sa va aduca rezultatele cele mai potrivite.
babyblue spune:
:))) hehehe mai fetelor....
corry, mai tu ai gemeni, eu un singur pitik. la mine nu se vede nimic. doar un mic petec de burtica, cred ca ridicat de uterul de dedesubt.:) in rest, sunt slaba, doar ca m-am umflat ceva la fatza, asa...n-am idee de la ce, poate am retinut apa, uneori sunt balonata. cica pe la 10-12 sapt incepe sa se vada bine. eu intru maine in 8 saptamani. tu cam la fel. mai avem cam 2 saptamani.
dc vrei iti trimit poze.:)))) dar nu stiu cum se la atasez aici.
mai dar eu am alta spaima: eu n-am greturi!
dimineata o stare de greata usoara, intr-o juma de ora imi trece si seara inainte de masa de seara, cum pap, cum trece. in rest..nimic. sunt...o nesimtita.
sper sa fie ok copilul. imi vine sa ma mai duc sa mai fac o eco..serios.
o fi ceva rau???
alexa, nu mai sta atata cu testul ala!! fa l o data. mai dar cata rabdare aveti, eu mi l-am facut in ziua 27:))) pt ca dupa fiv imi venea la 24 de zile si luna aia se facusera 27 de zile si m-am enervat si eram la serv si chiar mi-am zis, ce naiba mah, stau sa ma uit din 5 in 5 min la chiloti, sa ma torturez la fiecare senzatie de ud, ca gata mi-a venit. sa tot schimb tampoane goale..si m am dus la farmacie, mi-am luat test, m am dus in prima buda din hol si am facut pipi pe test, cu ciuda asa...voiam sa l vad negativ testul, ca nu mi place tortura. ma uitam in oglinda si mi faceam bucle la par si cand am aruncat un ochi pe test si am vazut 2 liniute m=am desfigurat...m-am uitat in oglinda si m-am speriat de mine insami, eram desfigurata la fata:))))
eu n-am rabdare pe bune. la fiv si la inseminari eram torturata de nervi si asteptare.
doamne, sper sa fii gravida!:)
rica, speranta, camemar , eu va invit la suc, sa beti dupa mine, ca eu am baut dupa toate gravidele de la mine de la serviciu si anul asta am avut vreo 6 gravide, beam dupa ele sau mancam dupa ele, ca cica "se ia":)))
ati inceput ciupi ciupi???
_
Babyblue va pupa pe toti!!
7+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA fetelor sunteti niste curajoase . Eu sunt doar in treacat pe la fiv v-a citit povestile care- mi dau curaj pentru ca luni fac a 2 a IUI si maine o sa cunosc personal 3 curajoase canemar, speranta si rica. Sunt si eu programata la eco ultima inainte de inseminare la 7.30 asa ca o sa va urmaresc subtil dintr-un colt Bafta tuturor fie ca ziua de maine sa va aduca rezultatele cele mai potrivite. |
bafta multa si tie la inseminare! sa fie cu ochisori!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
7+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
camemar spune:
Neata fetelor,
Am ajuns la birou dupa ce am fost la eco 1 si unde ne-am intalnit ...eu, Rica,Speranta si Altesa si probabil alte cateva care ne citesc si ne urmareau cu interes cum ne cunosteam A fost super fetelor, mi- aplacut ffffff mult de voi si parca mi-a dat sparanta si incredere ca vom reusi
La eco e totul gata pt inceperea stimularii asa ca la treaba
Corry, Babyblue si sarcini usoare si sa speram ca de luna viitoare ne alaturam si noi voua
Mirela te pupic ( in caz ca nu ai banuit inca, sunt eu, Cami)
Pupici ca v-am spus ca m-am intors hairupista de la intalnirea cu fetele