FIV Dr. ALBU DRAGOS 19

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

rica,toti dr imi recomanda fiv din cauza varstei....ideea e ca si albu mi-a zis ca o cauza ca am obtinut ovocite putine ar fi endometrioza!!! pt ca un ovar,stang, e plin cu chisturi ,cum sa mai produca el!!!io daia vreau sa fac laparo ca sa il curat si pe urma fiv.

Citat:
citat din mesajul lui rica69

Lylymar cred ca dr albu iti recomanda fiv din cauza varstei. Sa castige timp, doar stii ca dansul are o "obsesie" si pe buna dreptate cu varsta.
Eu oricum nu as face altceva decat ar recomanda dansul, dar asa gandesc eu.

_
Asteptand un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lyly orice interventie pe ovare duce de cele mai multe ori la un raspuns si mai slab la stimulare, afecteaza rezerva ovariana....eeehee stiu cazuri cu un deznodamint nu f placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Lylymar offff
Oricum tu este bine sa faci ce simti tu si crezi ca este mai bine. Dupa o laparo oricum te refaci repede si asa cum ai spus si tu poti incepe fiv imediat dupa, asa ca i-a zi pe cand laparoscopia hai ca nu avem timp.

_

Mergi la inceput

adriana,asa zice si dr albu...insa dr codreanu si dr tutunaru zic ca ei nu taie din ovare si ca nu influenteaza....sicer ,nu stiu ce sa fac..ovarul stang are 2 chisturi endo +1 chist hermatic...dr tutunaru a vazut inca un chist si pe ala drept,nu a fost sigur de natura lui..cum sa incerc io sa fac fiv cu atatea chisturi!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Lyly orice interventie pe ovare duce de cele mai multe ori la un raspuns si mai slab la stimulare, afecteaza rezerva ovariana....eeehee stiu cazuri cu un deznodamint nu f placut.

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

Mergi la inceput

rica,aia e problema... ca nu mai simt nimica!!pana cum orice interventie/operatie pe care am facut-o(ca mai facut laparo,embolizare fibrom,operatie fibrom,3 HSG,histero )am facut-o in ideea ca o sa fie bine...si rezultatul :ciuciu...acum am sentimentul ca o fac degeaba

Citat:
citat din mesajul lui rica69

Lylymar offff
Oricum tu este bine sa faci ce simti tu si crezi ca este mai bine. Dupa o laparo oricum te refaci repede si asa cum ai spus si tu poti incepe fiv imediat dupa, asa ca i-a zi pe cand laparoscopia hai ca nu avem timp.

_

Mergi la inceput

Mda complicata situatie Oricum eu personal nu m-as opera la Tutunaru, este doar o opinie personala. Ai facut laparo vreodata?sau ar fi prima? Spune-i lui Albu direct ca vrei laparo pe raspunderea ta, sa lucreze cu grija, doar unde e nevoie.

Mergi la inceput

da ,am mai facut cu dr marinescu in 2002,tot pt chist endo..acum a aparut iara...de fapt dupa operatia de fibrom din feb 2010 am decoperit in iunie ca am un chist endo de 3,5 cm..cd naiba a crescut!!!

Citat:

Mda complicata situatie Oricum eu personal nu m-as opera la Tutunaru, este doar o opinie personala. Ai facut laparo vreodata?sau ar fi prima? Spune-i lui Albu direct ca vrei laparo pe raspunderea ta, sa lucreze cu grija, doar unde e nevoie.

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

Mergi la inceput

Presupun ca endometrioza e destula de mare in cazul tau...
In primul rand tre sa crezi ca toate astea au un rost, altfel nu le mai fa, serios acum arunci bani pe fereastra...
Desi nu am endometrioza si nu am fost in situatia ta, cred ca l-as convinge pe albu sa fac laparo, imediat dupa as incepe protocolul eventaul cel lung cu inhibare cu diphe ( cica e f bun pt femeile care se lupta cu endometrioza).
Draga mea dar fa-le cand te simti pregatita si simti ca merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Lyly, nu am mai facut nimic in legatura cu FIV-ul.Urmeaza sa mergem in ianuarie la dl.doctor.

Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

adriana,cd ma gadesc ca am o varsta,as face acum....dar am sentimentul ca fac degeaba si parca as mai amana....de fapt ,io m-am programat la dr tutu pt laparo pe 14 ian,dar nu ma cred ca ma duc..parca as mai vrea sa aud parerea unui dr.,dar un dr ginecolog care se pricepe si la FIV,ca nu toti se pricep la FIV, si nu stiu pe cine sa mai intreb
ininte de fiv avem markerul CA 125 =39,acum am 52
dr albu mi-a facut la FIV protocol scurt ca e mai bun pt mine ,cu toate ca i-am zis ca vreau lung...acum imi zice ca mi-ar face lung ca e mai bun pt mine...parca c-am face experimente pe mine si io nu prea am timp de chestii de astea.......

Citat:

Presupun ca endometrioza e destula de mare in cazul tau...
In primul rand tre sa crezi ca toate astea au un rost, altfel nu le mai fa, serios acum arunci bani pe fereastra...
Desi nu am endometrioza si nu am fost in situatia ta, cred ca l-as convinge pe albu sa fac laparo, imediat dupa as incepe protocolul eventaul cel lung cu inhibare cu diphe ( cica e f bun pt femeile care se lupta cu endometrioza).
Draga mea dar fa-le cand te simti pregatita si simti ca merita

Mergi la inceput