FIV Dr. ALBU DRAGOS 19
Raspunsuri - Pagina 11
lyly_mar spune:
am uitat sa va zic,am citit ca la Medlife sansele de reusite la FIV sunt de 39%!! pt ce varsta nu scrie....
Ina,tu ce faci ?ce hotarare ai luat cu Fiv-ul?
ALTESA spune:
lyly mar desii mi-e rusine o sa incerc sa-i dau un mesaj maine pe zi AAA si nici nu-i stiu numarul.
Rica sau canemar voi parca aveti numarul de telefon timiteti-mi si mie nr. in pm
rica69 spune:
M-am injectat si eu si acum la tv si bineinteles calculator.Camemar pofta buna.
Lylymar nu a zis nimic cred ca si dansul a fost surprins, dar in momentul in care a vazut cati foliculi sunt m-a intrebat cand am inceput stimularea, iar eu cand i-am spus ca aseara adica apucasem sa fac numai o zi mi s-a parut mie ca s-a mirat si mi-a spus ca tb sa micsoram doza de puregon la 75. Plus ca eu cf schema ar fi tb sa mai merg la monitorizare miercuri 12 ian, dar mi-a spus sa merg marti. Parca acum imi este si frica ca pana marti o sa ma umflu prea tare.
Eu am luat timp de 3 luni macca si l-arginina o fi de la tratamentul asta cu macca ma gandesc eu. Si dansul a spus ca macca este buna.
Speranta are si ea ca si mine start cu 150 puregon si 150 menopur.
Tu ce tratament iei?
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa1986 Fetele o sa ma duc sa fac beta astazi sau maine, ca asa e cel mai sigur.Din pacate nu stiu daca o sa am acces la calculator in weekend pentru ca cel de acasa nu merge:(.Dar gasesc eu o modalitate sa va anunt.Incerc sa nu imi fac prea multe speranta ca sa nu fiu foarte dezamagita dupa aceea.Tot timpul imi verific slipul, tot timpul am senzatia ca vine, uffff ce nasol e.Oare dc trebuie sa ne chinuim asa? D-zeu ne iubeste!!! |
nu pricep de ce nu ti faci un test banal de urina.
crede-ma pe cuvant ca dc esti gravida si ai ramas natural, iti iese pozitiv si la 7 zile de la conceptie. nu dau gres niciodata testele de urina.
cu atat mai mult cu cat tie ti-a si intarziat.
eu cand l-am facut, nu mi inatarziase propriu zis, ca eram ziua 27 de ciclu, mai avusesem si cicluri de 29-30 de zile, mi l-am facut doar pt ca ultimele 2 luni imi venise la 24 de zile. si mi-a iesit, INSTANT pozitiv. doua dungi clare si ce vrei tu. beta l-am facut de abia apoi, ca sa vad ca se dubleaza la 48 de ore.
eu nu stiu cum puteti sa va torturati asa cu asteptarea asta...dc e sa fii, crede ma, nu vei ramane pt ca astepti acum si te stresezi.:)
uf..am eu emotii pt tine, de aia fac asa urat, crede-ma!
eu imi jurasem, ca la al doilea fiv, fac beta la 6 zile de la ET.:))) si asa faceam. chit ca mi faceam zilnic.:)))) pt ca dc e sa se prinda, iti iese, peste 5, peste 10 etc..
_
Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
babyblue spune:
dc vreti va fac eu injectiile la mine la cabinet, sau vin aks la voi si va fac pregnylul.:)
vb serios!
_
8+
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
lyly_mar spune:
rica,se pare ca ai un ciclu bun,de ai reactionat asa bine,ca la varsta noastra ciclurile bune sunt mai rare..sa de DD sa fie toate ovocitele pline si sanatoase!
eu nu iau niciun tratament....pt ca tb sa ma operez de chisturi endometriozice..de fapt din 3 dr,2 spun sa fac laparoscopie pt chisturi...avem doar 1 chist inainte de fiv,acum am 2 chisturi endo +1 chist hematic...dr albu ar face si nu pre ar face lapro,el zice sa merg inainte cu fiv,dar io sunt mai reticenta...cum sa functioneze ovarele mele la stimulare cd sunt pline de chisturi..deci 2 dr spun laparo clar,albu se indoieste...asa ca ma gandesc serios la laparo +dipherelyne +fiv imediat(asta mi-a zis dr tutunaru)..sper sa ma hotaresc odata!!!
altesa nu nicio problema sa ii dai mesaj lui albu,iti raspunde cd poate.Iti trimit nr pe PM
babyblue spune:
cine vrea sa va fac eu injectiile si va e mai comod sa ajungeti la mine la cabinet decat la medlife, cu multa placere, cat despre pregnylul de 12 noaptea, eu oricum nu dorm noaptea si nu ma deranjeaza sa va fac tot ce vreti. (eu sunt medic).pupi
_
8+
rica69 spune:
Lylymar cred ca dr albu iti recomanda fiv din cauza varstei. Sa castige timp, doar stii ca dansul are o "obsesie" si pe buna dreptate cu varsta.
Eu oricum nu as face altceva decat ar recomanda dansul, dar asa gandesc eu.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra