FIV Dr. ALBU DRAGOS 19

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Innate astept cu vesti.

Citat:
citat din mesajul lui inna08

Lyly, nu am mai facut nimic in legatura cu FIV-ul.Urmeaza sa mergem in ianuarie la dl.doctor.

Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Din pacate si fivul asta e o loterie. Conteaza enorm insa si experienta unui doctor. Insa fiecare organism e unic si reactionam ca atare. Dacca protocolul scurt nu a dat rezultate, eu l-as incerca pe cel lung mai ales la endometrioza ta.
Mai poti cere pareri sunt destui dr care fac si fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor vreau sa vad beta cu 3 cifre

http://picasaweb.google.com/mariusaronovici/07012011?authkey=Gv1sRgCKKiwIfP3ODf3QE# niste poze cu motanii facute ieri

va tin pumnii

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Mirelus suberbi motanei. Ma topesc.
Si noi vrem beta tot cu 3, dar numai DD stie ce are pregatit ptr noi.

_
Asteptand un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Neata tuturor,
Am fost un pic plecata aseara si vad ca s-a animat forumul, toata lumea a inceput sa scrie
Lyly eu la primul fiv (la Seged)am avut protocxol scurt, cred ca doar asa lucreaza acolo si nu a reusit.La Fiv 2 la Albu a fost lung cu menopur de 75 si 3 zile de 150 (prima si ultimele 2 ), reusi dar sarcina oprita la 10 sapt; iar acum tot lung, tot menopur de 150 dar schema se mai modifica in functie de raspunsul ecografic dar si de estradiol si progesteron. Asa ca o sa va tin la curent cu eventualele modificari.
Adriana si eu ced ca in mare parte fiv-ul e loterie si sper sa tragem lozul castigator toate cat mai curand
Speranta ai reusit cu injectia?
Pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

rica,se pare ca ai un ciclu bun,de ai reactionat asa bine,ca la varsta noastra ciclurile bune sunt mai rare..sa de DD sa fie toate ovocitele pline si sanatoase!
eu nu iau niciun tratament....pt ca tb sa ma operez de chisturi endometriozice..de fapt din 3 dr,2 spun sa fac laparoscopie pt chisturi...avem doar 1 chist inainte de fiv,acum am 2 chisturi endo +1 chist hematic...dr albu ar face si nu pre ar face lapro,el zice sa merg inainte cu fiv,dar io sunt mai reticenta...cum sa functioneze ovarele mele la stimulare cd sunt pline de chisturi..deci 2 dr spun laparo clar,albu se indoieste...asa ca ma gandesc serios la laparo +dipherelyne +fiv imediat(asta mi-a zis dr tutunaru)..sper sa ma hotaresc odata!!!
altesa nu nicio problema sa ii dai mesaj lui albu,iti raspunde cd poate.Iti trimit nr pe PM

eu n-am avut diagnostic de endometrioza niciodata, dar o bateam la cap pe dr Dracea despre asta si despre laparoscopie, daca e cazul la mine sa se faca pt diagnostic etc. Si ea zicea ca e mai bine sa nu se faca laparo pt endometrioza inainte de FIV, pt ca se face terapie pana la urma, si prin actiunea de "curatare" a ovarelor, va scadea si rezerva ovariana, si raspunsul la stimulare va fi mai slab. Asa ca mai bine sa se incerce FIV pe endometrioza fara laparo inainte.
Asa ca la statistica ta de 2 dr din 3, poti sa o pui si pe dr Dracea de partea lui dr Albu...si faci egalitate! Si dr Dracea face FIV de multi ani.

si sa iei decizia cea mai buna!
Gabi+27
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neatza fetelor!!!

mirelush,super dulci motaneii, sa ti traiasca! am vazut ca le ai pus manusele,de ce? chiar nu ma pricep..mai invat si eu de la tine.

camemar,rica,speranta...spor la intepat,nu mai e mult! hai ca o sa fie f bine!

lyly, nu stiu ce sa te sfatuiesc.e f complicat ce ai tu,decizia e una dificila.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

manusele se pun la bebelushi k sa nu se zgarie singuri pe fata, cat sunt mici le cresc f repede unghiile!!!

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

aaa, zau ca habar n aveam.:P
trebuie sa ma instruiti si pe mine in ale mamicilor,pe bune.

kmy, mi-ai furat numele de baiat pe kre il voiam pt ala mic dc e baiat, dar sa stii k dc si eu fac baiat, tot iustin il va chema,pt ca asa am visat ca trebuie.:PPPP

_

Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

buna ziua fetelor!
rica pentru ce a luat tu L-arginina?

Mergi la inceput