FIV Dr. ALBU DRAGOS 19

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

cred ca pt rezerva ovariana a luat.
stiu ca albu si mie mi-a recomandat arginina pt rezerva ovariana.

ce o fi cu alexa??????

_

Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

l-arginina este buna pentru endometru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Buna fetele, am aruncat si noi bradul si am facut putina curatenie.
Altesa l-arginina mi-a prescris-o dr pentru endometru, dar mi-a spus ca ajuta si la rezerva ovariana.

_
Asteptand un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

rica sa sti ca si eu tot azi am aruncat bradutul si mi-a parut rau ca era frumos si plin de bobo.(dar pe alea nu le-am aruncat

Am primit nr. de telefon al lui Albu dar nu pot sa-i dau mesaj ca mie rusine si teama ca o sa zica ca sunt nebuna cum sa-mi fac singura pregnilul asa ca o sa-l fac cum ma taie capul adica ori il pun pe sot sa mi-o faca intramuscular in fund ori mi-o fac eu in grasimea de pe burta cum se face menopurul.
Voi ce ziceti ce varianta sa aleg ca mai sunt cateva ore pana la 12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Draga mea sunt situatii si situatii. La tine este dificil ptr ca spitalul este departe de casa.
Eu zic ca mai bine sa te creada el nebuna, decat sa nu intrebi si sa te stresezi.

_
Asteptand un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

rica sa sti ca si eu tot azi am aruncat bradutul si mi-a parut rau ca era frumos si plin de bobo.(dar pe alea nu le-am aruncat

Am primit nr. de telefon al lui Albu dar nu pot sa-i dau mesaj ca mie rusine si teama ca o sa zica ca sunt nebuna cum sa-mi fac singura pregnilul asa ca o sa-l fac cum ma taie capul adica ori il pun pe sot sa mi-o faca intramuscular in fund ori mi-o fac eu in grasimea de pe burta cum se face menopurul.
Voi ce ziceti ce varianta sa aleg ca mai sunt cateva ore pana la 12.

pai in prospect ce scrie?
am avut pregnyl luat din Ucraina, ca nu se gasea in Ro, atunci cand am facut la primele 2 FIVuri, si imi amintesc ca l-am facut intramuscular. Am rugat un coleg basarabean de la servici sa-mi citeasca din prospect, ca era scris cu chirilice.
iar la al 3lea FIV am avut Ovitrelle si l-am facut subcutanat, in burta, ca pe celelalte.
De fapt partenerul de suferinta m-a injectat intotdeauna, ca n-am putut niciodata sa-mi infig acul ala! pregateam menopurul, tot, dizolvam, schimbam acele, dar la injectat, nuuuu.....

si BAFTA! sa fie cu noroc!
Gabi+27
placenta previa centrala

Mergi la inceput

ba eu mi le infig singura ca asa nu ma doare nu am nici o problema .
in prospect scrie ca se face de personal autorizat dar am mai citi ca alte fete si le-a facutsingurele sau sotii ca si tine .
O sa va dau de stire peste 2 saptamani ca am un beta imenssss.

alexa ce o fi facut sper ca ia iesit beta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Altesa,

La primul vitro trebuia sa fac pregnilul duminica seara, reteta n-aveam si nu am gasit cine sa mi-l faca asa ca l-am injectat eu in burta. Asa scria si pe prospect.

La al doilea nu mi-am mai batut capul, l-am facut direct in burta. Acu ce sa-ti zic, cred ca a functionat ca bebitul are deja 3 saptamani!

DAR repet, am citit prospectul si scria ca poate fi facut atat intramuscular cat si subcutanat. Cumparasem pregnilul de la Clinica Medlife.

Tinem pumnii pt beta mare!

Mergi la inceput

fetelor m-am hotarat mi-l fac singura in burta pana la urma tot acolo se duce important este sa intre in organism.

stiti cumva este posibil sa ovulezi fara injectia asta? nu de alta dar am asa niste senatii pe care rar le am cum ca ovulez sau se apropie ca este cam a 5 a oara in viata mea cand pe h. igienica ramane urme de " albus de ou"!

scuzati detaliile dar nu stiu cum altfel sa explic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Altesa , nu cred ca trebuie sa-ti faci griji...Si eu am avut la toate Fiv -urile secretiile respective si asta ma temeam si eu sa nu cumva sa ovulez inainte de punctie , dar se pare ca nu se intampla chiar asa rapid...(ovulatia, adica)
Deci, cred ca e ok
Multa bafta si te asteptam cu vesti mari

Mergi la inceput