Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 7
Fistiq spune:
kiti tu iei ceva vitamine? Sau suplimente pt lactatie?
Despre kilogramele in plus, las ca te tii de cura lui Miru cind incepe diversificarea: un morcov fiert ea, 2 tu
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cameluska Referitor la displazia de sold, stiu ca e ceva caracteristic fetitelor, si un indiciu ar fi cutele de sub fundulet care trebuie sa fie egale (acelasi nr in ambele parti) altfel e vorba de displazie (se vad cand bb sta pe burtica). |
pai tocmai de asta am eu emotii.
avem acelasi numar de cute dar o cuta de la un piciorus este doar jumatate fata de lugimea de pe celalat piciorus. (se intelege ceva?)
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
pop_adelina spune:
buna fetelor. sunt si eu o mamica noua pe forum.v-am mai citit cand aveam vreo nelamurire dar acum mi-am facut timp sa ma si inregistrez. bebe meu s-a nascut pe 27.10.2010 prin cezariana cu scor apgar 9. eu sunt o mamica singura si sunt mandra ca ma descurc Darius-Gabriel e numele minunii mele. sper sa ne primiti si pe noi in comunitatea voastra va pupam si sa cresteti mari
donna79 spune:
Neataaa! Haideti la cafeluta, fierbinte si aromata!
Nu stiu ce-a avut azi-noapte dar Tudor s-a trezit la 2, 3, 4 si 6 . la primele 3 treziri a papat putin si a adormit la loc, la ultima n-a mai adormit... acum vad ca motaie in sezlong. In consecinta sunt iar "avion".
SIMONA, multi, sper ca ati dormit azi-noapte!
ADELINA POP, bine ai venit. Un sfat, scrie repede 10 mesaje, deoarece primele 10 sunt supuse moderarii si noi le vedem mai tarziu.
CAMELUSKA, ce iepurasa frumusicaaa! ... ei, dar am vazut ca aveti ajutor de nadejde la tras carutul! eu am 2 bucati, poate le inham la sanie
Eu nu intru in discutia cu kg, situatia era cam rea si inainte dar acum e de-a binelea dramatica. In plus, cred ca n-am mancat atata in viata mea. Eu astept cu nerabdare primavara, sa tocesc aleile din cartier impingand la carut (imi amintesc cu nostalgie de vremurile cand faceam lejer 8000-10000 de pasi/zi).
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
donna79 spune:
Am mai citit din urma:
-vaccinul din maternitate - la inceput nu se vedea deloc, acum e o mica pata rosie, cam cat un bob de piper
-iritatii n-a avut, dar pe mine ma streseaza crustele de pe scalp, multe si urate, la baita il masez cu periuta lui de par care e foarte moale
-imbracat in casa - noi avem cam 22-23 grade, ii dau body+salopeta, sosete + caciulita subtire.
Aseara m-a speriat rau. El n-a plans niciodata la baita, doar la imbracat. Cel mult a marait nitel la inceput pana m-am prins cum ii place apa. Ne-am pregatit de baie, el era vesel, ranjea gingiile stirbe, il iau in brate ca de obicei, il bag in apa si incepe sa urleeee de era sa-l scap din brate!!! Il scot, mai veric inca o data apa, suportul de baie, scutecul de finet... toul ok, ca de obicei. S-a calmat in cele diun urma, dar nu l-am mai spalat pe cap si cat a durat baita a tremurat si arata stresat. Inca nu stiu ce a fost de vina, astept sa vad cum se comporta diseara.
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
ana_25 spune:
Buna dimineata!!
ADELINA bine ai venit !!
NIKE felicitari pt evolutia lui Sebi! Vrem pozici noi,sa vedem voinicelul!
Si la noi s-a umflat vaccinul,la inceput s-a facut o galma tare,apoi s-a facut puroi si arata ca un cos.S-a spart(rupt) la baita si nu a durut-o deloc.Am pus spirt pe el si a trecut,acum e o pata rosie.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Iunia82 spune:
Sorana, la 20 de grade: body cu maneca lunga + pantalon cu botosel.
La baie, 37 de grade apa, fara caciulita.
Aseara a avut o criza de plans dupa ce s-a trezit dintr-o repriza de somn de 40 de minute si am calmat-o printr-o singura metoda.... celelalte nu au functionat. Am bagat-o in cadita ei cu apa calduta si am inceput sa bat apa cu zgomot si acel sunet a linistit-o. Se uita la apa si isi tragea nasul de la atata plans. Efect garantat de linistire
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
Andreea82 spune:
Buna dimineata gagici,
La Multi Ani in 2011! Sa fie un an plin de bucurii, sanatate, gangureli si rasete
Nu am apucat sa mai citesc din urma, Ale ma cam termina zilele astea.
Acum inca doarme dupa ce azi dimineata la 4 nu a mai avut somn. Fug sa citesc din urma si revin
fulguta28 spune:
Buna dimi!
La noi body si salopeta, fara caciulita. Temp.in camera 23-24 grade.
Vaccinul de pe manuta, in cazul in care face punga de puroi se curata cu apa fiarta si racita fara a insista foarte mult asupra ei.
Andreea82 spune:
Am revenit
Lora, sanatate multa Iustinei si felicitari pentru printesa mare!
Simona, asa ne-am distrat si noi azi noapte pe la 4 pana pe la 7 - agitatie, molfait de pumni, dar nu asa, cateodata isi baga pumnul in gura pana ii vine sa vomite. M-am uitat sa vad daca ii dau dintisorii, dar nu am vazut nimic suspect inca
Chichiutza, nu am mai citit in ultimul timp mult din motive de urlete si maraieli - zici ceva de trecut la alimentatie direct pe piureuri din cauza varsatului? Varsa Toma mult dupa ce papa?
Toma e un scump, are niste ochi superbi!
Nike, La multe lunite! Sa cresteti mari, sanatosi si voinici!
Hmm, noua pe burtica nu ne place mai deloc sa stam. Dar dormim foarte bine asa
Sorana, asa o tin si eu pe Ale in casa.
Adelina, bine ai venit printre noi!
Uff, s-a trezit bebelina. Fug la schimbat scutec si papa