Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
LoredanaB spune:
am facut si noi azi rotarixul si hepatitis...sunt curioasa cum vom trece peste noapte.Sarei i se vad dintisorii sub gingie, isi baga pumnii in gura si ii roade,noaptea se trezeste tipand.
Sunt printre noi mamici care alapteaza dar tin si dieta? Daca da, care anume si cum rezistati.La mine e prima zi de regim (Dukan), ma simt slabita si am o durere de cap care nu vrea sa ma lase.Voi cum stati la capitolul kg ca pe mine ma apuca disperrarea cand imi vad burtoiul
sorana_23 spune:
Crina , am vazut ieri pozele cu Veronica . E super dulce, frumusica foc!
Mari Mariuk , multa sanatate pentru bebe, sa va faceti repede bine si sa va intoarceti acasa.
Office bine ai revenit !
Nike , felicitari pentru evolutia lui Sebastian !
Eu am citit astazi din urma asa ca raspund si la subiectele care s-au discutat:
Ref la ecografia pentru sold, pediatra lui Tudor i-a facut niste miscari mai ciudate cu piciorusele si a zis ca totul in regula, ca daca ar fi fost probleme l-ar fi durut si ar fi opus rezistenta sau ar fi plans. Asa ca nu mi-a recomandat nici o ecografie.
Ref la stat pe burtica, Tudor e mare fan, si mai nou se opinteste sa isi ridice funduletul si se tot impinge in picioruse...Daca ii pun mana la picioruse si poate sa se impinga in ea cu piciorusele se taraste asa pe burtica.
Ref la dermatita, eu am o cremuta de la La Roche, Lipikar Baume AP.
Noi avem vineri vaccinul de 2 luni. Sper sa fie totul ok, sa nu facem reactii urate la el.
va pup,
LoredanaB spune:
Am uitat: are 62 cm si 6 kg....la ultimul control,la 2 luni, avea 4500 si 54 cm. mi se pare ca nu a luat in greutate prea bine dar ma bucur ca e sanatoasa.
sorana_23 spune:
Loredana , am uitat sa ma plang si eu putin despre kg. In plus n-ar mai fi decat doua dar sunt puse fix pe burta de inca ma intreaba lumea in cate luni sunt insarcinata...
Vroiam sa va mai intreb ceva. Cum imbracati bebelusii in casa? La mine sunt cam 23-24 de grade si il tin cu un body cu maneca lunga plus o salopeta pe deasupra. Numai ca maica-mea zice tot timpul ca ii e frig si ii mai pune cate ceva pe el ..si mai cedez si il las mai infofolit. .
Fistiq spune:
Loredana, chiar daca imparti 1,5 kg la 2 si tot iti da 750 gr/luna, ceea ce se spune ca e bine pt un bebe alaptat, dar eu stiu ca din luna a4-a deja nu mai ia asa mult in greutate. so, a luat cit trebuia probabil pt luna 3-a (mai mult) si cit trebuia apoi pt luna 4-a.
Asa ca da-mi voie sa te felicit pt lungime & latime!
Si pe mine ma mai streseaza capitolul asta greutate, mai ales cind citesc de alti bebelusi pufosi si grasuti de aceeasi virsta. Apoi imi revin cind il vad ca arata bine si e vioi
DEspre greutatea mea acum: eu mai am 1 kil in plus fata de inceputul sarcinii. Am 52 de kile, fara efort din partea mea. Cu mincarea e drept ca nu ma omor si ca ma trezesc de multe ori spre prinz spunind: aoleo, tre sa maninc pt Tudor, sa fie bun laptele
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
LoredanaB spune:
Sorana e suficiet body-ul si salopeta...asa o tin si eu pe Sarah in casa, nici dupa baie nu-i pun caciulita.Cand o scot afara tot asa o scot in body+salopeta si costumul de cosmonaut+o caciulita subtire.Daca ninge sau sufla vantul pun protectia de ploaie.
Fistiq spune:
Am si eu o intrebare: cum se prezinta vaccinul de la manuta cel facut in maternitate? Ca la noi e un fel de gilma rosie si mai tare, care parca e plina cu "ceva". Doctora a zis sa o ignor, ca ii trece.
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
cameluska spune:
Buna fetele,
Donna79, multumim de compliment , l-am remarcat si noi pe bb Tudor, e un scump , mai ales cand zambeste.
Imi place sa o tot pozez pe bebelina, vreu sa invat sa setez aparatul pt a iesi poze profi (nu prea e timp pt asta :( ), vreau sa-i scot poze si pe hartie fotografica ca sa-i fac albume (si eu am de cand eram mica, asa ca si ea trebe sa aiba). Azi (daca ma uit la ora e deja ieri ) am facut iara o sesiune foto, saracuta cat o mai chinui, dar macar o mai obosesc si apoi ii vine somnul.
Referitor la displazia de sold, stiu ca e ceva caracteristic fetitelor, si un indiciu ar fi cutele de sub fundulet care trebuie sa fie egale (acelasi nr in ambele parti) altfel e vorba de displazie (se vad cand bb sta pe burtica).
BB Sebastion la multe lunite ! Felicitari Nike pt evolutia lui.
Mamica fericita de Ioana Adelina photoshooting [10/09.2010]
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq Am si eu o intrebare: cum se prezinta vaccinul de la manuta cel facut in maternitate? Ca la noi e un fel de gilma rosie si mai tare, care parca e plina cu "ceva". Doctora a zis sa o ignor, ca ii trece. ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
e ok, asa tb sa fie. la noi e pe trecute deja galmita.
ne-a avertizat pediatra ca pe la 2-3 luni o sa se umfle locul, asa ca am stat calma, c altfel...
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq DEspre greutatea mea acum: eu mai am 1 kil in plus fata de inceputul sarcinii. Am 52 de kile, fara efort din partea mea. Cu mincarea e drept ca nu ma omor si ca ma trezesc de multe ori spre prinz spunind: aoleo, tre sa maninc pt Tudor, sa fie bun laptele ******************************************** Mami de baietel [b]Tudor Stefan (14.10.10) |
off..am incercat sa mananc si eu mai "rarefiat" sa zic si imediat a simtit coana mare. urla de foame dupa o ora, asa ca m-am lasat...consecinta - 7 kile in plus
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu