Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
histamina spune:
fetele,
azi facem 5 luni!
noi papam la max 3 ore noaptea,dar cam la 2,5 ore e obisnuinta.ziua din 2 in doua ore.
am crescut ca haplea.avem 5,200 kg si aproape 60 de cm.pt noi e f bine,multumim lui Dumnezeu.crestem de la 1,55 kg si 42 de cm si in prima luna nu am crescut deloc.
vrem sa stam numai in fundulet si ne infigem in picioruse,mancam manutele si orice ne pica in mana.muscam catelusul, jucariile,mutam jucaria dintr-o manuta in alta,le aruncam pe jos, ca mami ce treaba are?dormim si in patut noaptea,dar ziua tot pe mami.
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui botosel452 Chichi, ce seamana Toma cu tine ![]() Kiti, Trixera seceltiose sau simpla? si este crema sau lotiune? ca am vizionat prin farmaciile on-line si vad mai multe variante. Nu mai stiu cine intreba azi de Mai3 si Clabuc. Eu am vorbit cu Clabuc (Laura) in noiembrie. Noi am facut botezul la restaurantul unde sotul ei este director si urma sa aiba si ei botezul la sf lui noiembrie. De atunci nu mai stiu nimic de ea. Valentina, mami de Alexandra |
Zici tu? Putini care-l vad zic ca seamana cu mine. Eu zic ca e mai frumusel decat mine!

Fistiq spune:
buna seara!
Anutzo inca un pupic pe ziua de azi for you
Asa e blocul meu, mai special. Merci Fulguta
Chichi, eu cred ca Toma seamana si cu tine, dar mai mult cu tati. E intr-o poza unde chiar zici ca e numai al lui. Cel putin asa vede eu. E un dulce, a luat ce e mai frumos de la voi si are niste oki!!!
Of, ce as mai vrea si eu sa-i ramina albastri lui Tudor! Sanatosi sa fie in primul rind, ca restul se rezolva. Cu lentile colorate![]()
Mami de baietel Tudor Stefan
(14.10.10)
Fistiq spune:
| citat din mesajul lui histamina fetele, azi facem 5 luni! noi papam la max 3 ore noaptea,dar cam la 2,5 ore e obisnuinta.ziua din 2 in doua ore. am crescut ca haplea.avem 5,200 kg si aproape 60 de cm.pt noi e f bine,multumim lui Dumnezeu.crestem de la 1,55 kg si 42 de cm si in prima luna nu am crescut deloc. vrem sa stam numai in fundulet si ne infigem in picioruse,mancam manutele si orice ne pica in mana.muscam catelusul, jucariile,mutam jucaria dintr-o manuta in alta,le aruncam pe jos, ca mami ce treaba are?dormim si in patut noaptea,dar ziua tot pe mami. |
Nike, felicitari multe pt puiutul tau. Eu am inteles ca il hranesti numai la sin, asta inseamna ca a evoluat foarte bine fata de nastere de cind sunteti acasa! Poate mai pui niste poze sa vedem si noi progresele. Te pupam si sper ca v-ati mai reglat si voi programul de odihna

(14.10.10)
andr33aaa spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Andr3333a nu stiam de operatia la san, probabil ai facut mastita. Greu ca nu ai avut un ajutor! |
da, mastita, singura parte urata de cand am nascut. de fapt... as mai fi facut 2-3 cezariene in schimb
nike, felicitari pentru voinicel
este cel mai luptator bebelus din odiseea noastra
sa fie sanatos, sa creasca mare si sa o mai lase pe mami sa doarma un pic
Fistiq spune:
Am vazut ca vorbeati de creme si iritatii la bebei. Noi am ajuns si la dermatolog, care nu a stiut sa se pronunte. Cica ar avea in acelasi timp si acneea bebelusului, si dermatita dar nu stie de care daca e de contact sau atopica. Cica felul in care a debutat si se prezinta este atipic. Asa ca am ajuns si la alergolog, care la fel nu a stiut ce sa ne zica. Eventual sa facem niste teste sa vedem daca e alergic si la ce anume. Dar a zis ca atita vreme cit i-au trecut bubitele cu cremele recomandate sa mai asteptam. Cind am auzit ca e vorba de intepat, chiar ca mi-a trecut obsesia pe care o am pt o piele perfecta.
Asa ca am lasat-o balta, mergem in continuare pe hidratare cu creme pt piele sensibila. Ni s-a prescris si o crema cu cortizon, dar n-am vrut sa o folosesc atita timp cit nu am de ce.
Am citit o gramada despre dermatita asta atopica, si concluzia celor care s-au luptat cu ea asta e: creme puternic hidratante si rabdare, in majoritatea cazurilor trece in jur sau pina la 2 anisori.
Doamne ajuta sa ne fereasca de complicatii gen astm sau rinite alergice!
(14.10.10)
danny1 spune:
si Robert are dermatita atopica.banuiesc ca aia e.era ingrozitor de rosu din cauza bubitelor.a facut si o crusta pe obraz jos.il dau cu Avene Trixera crema si lapte de mamica.s-au retras bine.sper sa nu apara comlicatiile.ma gandesc si eu la testele alergologice cand va creste.mai ales ca eu sunt alergica.cica se mosteneste.
o noapte usoara.paaaaa
mami de
18.11.03 si
Robert 27.09.10
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
LoredanaB spune:
Buna seara dragi mamicute si bebelusi!
V-am citit zilele astea dar am avut musafiri si nu am reusit sa sa va scriu.
La multi ani micutilor care azi au mai adaugat o lunita:Anca Ioana, Tiberiu, George si Tudor sa cresteti mari si sanatosi.
Lora ce bine a crescut Adelina!Ai ce pupaci 
nike pupam micul luctator.S-a dezvoltat minunat, se vede ca are mami grija bine de el.
chichi eu cred ca Toma seamna cu tati mai mult...oricum e un scump.
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui botosel452 Chichi, ce seamana Toma cu tine ![]() Kiti, Trixera seceltiose sau simpla? si este crema sau lotiune? ca am vizionat prin farmaciile on-line si vad mai multe variante. Nu mai stiu cine intreba azi de Mai3 si Clabuc. Eu am vorbit cu Clabuc (Laura) in noiembrie. Noi am facut botezul la restaurantul unde sotul ei este director si urma sa aiba si ei botezul la sf lui noiembrie. De atunci nu mai stiu nimic de ea. Valentina, mami de Alexandra |
Este Avene Trixera Creme Emmoliente. Am dat-o cand era iritata si e f buna.
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
chichiutza spune:
Fistiq
daaaa cu tati zic si eu! A avut o perioada in care era mai mult al meu. Ochisorii sunt atat de albastri ca nu-mi vine sa cred, dar probabil se vor inverzim ca noi avem ochii verzi amandoi. Sanatos sa fie, asta e cel mai important! Cand am sa am eu o saptamana in care sa nu verse si sa nu-l mai doara stomacelul dau de baut!
Cu dermatita aia sa lasi cortizonul ca ultima alegere...
Loredana
Nike sa-ti traiasca flacaul! Chiar ca a crescut bine!