Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Fistiq, vreau sa-ti pun la posta bephantenul in seara asta iar blocul si scara mi se par incorecte. Exista bloc Y3 si scara Z? Ce bloc e ala mama cu atatea scari?! Mai poti sa-mi trimiti inca o data adresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

buna dimineata mai pe seara si de la noi...
da... matei iar mi-a adormit la 7 dimineata! si pana atunci a fost numai marait! a molfait la pumnisori/degetele de mama focului! cred ca apar aia mici si albi ca dintii. m-am trezit o data pe 11, i-am dat sa pape si am adormit amandoi pana la 15. si parca tot nu ma simt prea bine... na, ca somnul de noapte, niciunul nu este!
ieri, nu am mai iesit afara ca mi-a fost cam teama; prea ningea... dar ne-am propus sa iesim maine!
alynta, din pacate nu o am prea apropae pe mama...e acasa, la buzau... dar incearca sa vina la mine ca o data pe luna.

TUDOOOOOR, LA MULTE LUNITE, FRUMUSETE MICA! [PUP]

office, ma bucur tare mult ca ai reaparut pe la noi!

ma duc sa ma apuc de aranjat prin casa, sa pun si o masina cu rufe in functiune... ca de! la mine abia acum incepe ziua! si-mi fac si o cafea, sa ma simt si eu bine!

va pup de nu va vedeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Fistiq, vreau sa-ti pun la posta bephantenul in seara asta iar blocul si scara mi se par incorecte. Exista bloc Y3 si scara Z? Ce bloc e ala mama cu atatea scari?! Mai poti sa-mi trimiti inca o data adresa?

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Fulguta,e corecta adresa!! Stai linistita,aia e !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Nu-mi spune ca si tu ai avut aceeasi dilema ca mine. Ma uitam si nu-mi venea a crede ca exita bloc cu z scari.
Mercic, Anuto!

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Fulguta,e corecta adresa!! Stai linistita,aia e !!

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fulguta,si eu m-am mirat,dar daca pachetul a ajuns,inseamna ca asa e. Nici eu n-am mai auzit de asa bloc.

Fistiq,.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Noi ne-am intors de la plimbarea de afara. Am iesit cu carutul si nu am gresit. In parc toate drumurile principale erau curatate de zapada, asa ca a fost bine. Alexandra nu mai adoarme din prima cand iesim,acum se uita la copaci cea mai mare parte a drumului.
Daca tine vremea si maine, tot cu carutul iesim
Oramona, ce iritatie are pe fata? Ce creme ti-a recomandat medicul? Ca si Alexandra are iritatie de la suzeta,de la frig si arata urat de tot. Am dat-o eu cu bepanthen, dar parca nu trece.

Valentina, mami de Alexandra

noua pt fata iritata ne-a recomandat sa o spal cu apa fiarta si racita sau apa termala de la avene, apoi sa o dau cu avene trixera. e f buna. eu am mereu in casa de asta, ca vlad are ceva predispozitii spre dermatita atopica si asta ii prieste.

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Pupam Mariuk si Vladut! Tinem pumnii sa se faca bine si sa vina repede acasa

Office, Oramona

Mergi la inceput

Kiti

Lora wow ce bolfosenie!!!!! ce frumos c-ati trecut la zemuri clare. Noi din cauza varsatului nu avem voie, intram direct in piureuri. Ideea e ca trebuie sa gasesc o solutie sa-l si hidratez totusi! Multi

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva pozici repede cat m-a lasat domnul scarts!

http://picasaweb.google.com/117035164553547422644/TomaAndreiChichiutza?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Chichi, ce seamana Toma cu tine
Kiti, Trixera seceltiose sau simpla? si este crema sau lotiune? ca am vizionat prin farmaciile on-line si vad mai multe variante.
Nu mai stiu cine intreba azi de Mai3 si Clabuc. Eu am vorbit cu Clabuc (Laura) in noiembrie. Noi am facut botezul la restaurantul unde sotul ei este director si urma sa aiba si ei botezul la sf lui noiembrie. De atunci nu mai stiu nimic de ea.

Mergi la inceput