Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

nastasie, cum il scoti? in brate? ca banuiesc ca nu scoti carutul acum pe zapada nu?
oare cum e cu wrapul peste atitea haine groase? merge?

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

da, in brate.o jumatate de ora.carut nu ma incumet.cred ca ma afla toata tara.n-ar sta asa incotosmanat.desi ma rupe la maini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Intrebare: produsele din gama Klorane se gasesc numai la farmacii sau pe net?

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

uite aici
si mai gasesti si pe alte site-uri, cu siguranta

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Kiti, ms, acolo m-am uitat si eu si au preturi ca in farmacii. Ma gandeam ca sunt si in magazine, dar daca nu , ramanem la farmacii.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Noi ne-am intors de la plimbarea de afara. Am iesit cu carutul si nu am gresit. In parc toate drumurile principale erau curatate de zapada, asa ca a fost bine. Alexandra nu mai adoarme din prima cand iesim,acum se uita la copaci cea mai mare parte a drumului.
Daca tine vremea si maine, tot cu carutul iesim
Oramona, ce iritatie are pe fata? Ce creme ti-a recomandat medicul? Ca si Alexandra are iritatie de la suzeta,de la frig si arata urat de tot. Am dat-o eu cu bepanthen, dar parca nu trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Offf, o dau si eu din una in alta cu Disco Diva mea. Acum ca sta la san 30-40 de min nu suge cum trebuie, cred ca ii este lene sa traga mai tare. Cand vine lapticul cu presiune bea, bea iar cand trebuie sa depuna ea efort molfaie. Dupa cele 30-40 de min petrecute la san, abia daca ia 40-50 ml. Nu stiu ce-i cu lenea asta pe ea si ma dispera.

Mergi la inceput

Botosel, cica are o dermatita atopica si ne-a dat o crema Advantan Milk, sa o dam o data pe zi, un strat subtirel. Am sa o dau diseara si sa vad maine daca sunt ceva rezultate.
Acum am citit prospectul, cica nu se administreaza copiilor sub 4 luni. Si a mea inca nu a facut 3 luni. Offf. O sa o dau numai putin, putin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

oramona, poti citi si aici.macar informativ.e o pagina intreaga.poate te ajuta cu ceva.
http://zicolorata.blogspot.com/search/label/Dermatita%20atopica
la multi ani sarbatoritilor de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Kiti, ms, acolo m-am uitat si eu si au preturi ca in farmacii. Ma gandeam ca sunt si in magazine, dar daca nu , ramanem la farmacii.

oramona, la farmaciile ardealul sunt cele mai ieftine produse din oras, incearca acolo. Stii unde sunt?

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Azi am fost si noi la medic, voiam sa facem vaccinul de 4 luni, insa am amanat pt. sapt. viit. din cauza Iustinei, ca e racita. Are nasul infundat si dr. a zis ca vede si rosu in gat, drept pt. care i-a prescris antibiotic. Nu prea sunt pro, dar o sa i-l dau, ca n-a mai luat decat anul trecut o singura data...de fapt, de la 2 ani a luat cate-o singura data pe an, sper ca si anul asta sa fie prima si ultima data. I-a fost teama dr. sa nu ia cumva si Adelina de la ea, daca face vaccin, asa ca de aia a amanat. Oricum, bolfosenia vad ca-i bine, merci.

Raportam 70cm si 7300g. Azi am incercat zeama de la morcov, pastarnac si telina, fierte si se pare ca i-a placut f. mult. Momentan ramanem doar pe zeama limpede.

Mariuk, multa sanatate lui Vlad!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora, ms, stiu vreo doua. Multa sanatate Iustinei.
Nastasie, ms si tie, sper sa fie totul bine. Eu m-am confruntat vreo 10 ani cu dermatite si inca imi mai apare ocazional.

Mergi la inceput