Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 8
andr33aaa spune:
buna dimineata!
kg - mai sunt vreo 4 in plus acum am 53-54, dar chiar toate pe fund . burta n-am avut niciodata (nici macar in sarcina, zic eu ) si uite ca nu alaptez dar tot nu ma mobilizez sa le dau jos. a fost greu... cu sarbatorile astea eu cu mancarea nu exagerez deloc dar cand e vorba de dulciuri nu ma bate nimeni. chiar... e cineva pe aici care poate sa manance 100g cioco (in loc de mic dejun) fara sa bea o gura de apa ??
abia astept sa ajung la pediatra, ma cam speriati cu dermatita asta, am deschis linkul de ieri si nu suna prea bine complicatiile alea. andrei are o piele sensibila, alba si uscata si face bubite uscate pe fata si pe piept.
iar cu bubita de la vaccin, imi amintesc ca am pus si eu acceasi intrebare acum vreo luna da, e normal, pediatra ne-a zis ca e normal sa aiba reactie locala pana pe la 4 luni si sa nu ii dau cu nimic. si chiar daca ii trece, poate sa reapara (pana la 4 luni). de cand mi-a zis asta, va spun sincer ca nici nu am mai fost atenta - acum chiar nu stiu cum se prezinta treaba pe acolo.
de luni am o bona pe care o trimit acasa azi trei zile mi-au fost de ajuns... offff o sa fie tare greu sa gasesc pe cineva pe placul meu. si ar cam trebui sa ma intorc la birou, vreo 4 ore pe zi.
nastasie spune:
neata, fetele.
iau si eu o cafea de la donna ca-s zombi.aseara ne-am culcat tarziu ca ne-am schimbat caloriferul in dormitorul si am terminat la 23.
calin amancat si el tot pe la 23 si apoi doar la 4.30 si dimineata la 9.
lora, oau ce bine stati.ce lungana ai tu acolo
nike, foarte buna evolutia.asteptam cateva poze noi.
chichi, si mie mi se pare ca tot cu tati seamana.
vaccinul e ok, nu e umflat deloc.eu stiu ca nu trebuie deloc umblat la el.de imbracat la fel ca si voi.dupa baie fara caciula.
idalis spune:
neatza buna!
Donna saru'mana de cafea...mmmmm
Adelina bine ai venit! Si eu am venit mai tarziu in club si fetele m-au primit cu bratele deschise. Sunt minunate toate!
Sar peste discutia despre soacra (no comment) si trec la cele de actualitate:
- vaccinul de la mana e invizibil; l-am cautat atenta si nu vad nici o urma pe manuta grasa.
- zilnic temperatura camerei 22-23 grade, la baie: 23,5 in camera si 37-38 in apa; imbracam printul in body cu maneca scurta plus salopeta sau body cu maneca lunga plus pantalon. Caciulita o folosim maxim o ora dupa baie
- pentru crustele de pe cap folosim crema preparata in farmacie cu acid salicilic 2% (unguent cheratolitic pediatric); e foarte bun.
- cu privire la kg , pana acum scadeau singure fara regim dar minunea nu a tinut mult asa ca in curand trebuie sa declaram razboi kilogramelor. Daca stiti vreo dieta "minune" care sa mearga cu alaptatul share-uiti-o va rog. Mi-e frica sa ma apuc de dieta pt ca nu ma pot abtine de la dulciuri.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
LoraG76 spune:
'Neata!
Eu sunt singura cu amandoua acasa si nu mai fac fata...
Multumim pentru urarile de sanatate si laudele la adresa bolfoseniei...chiar nu stiu cu cine seamana asa lungana, noi nu suntem chiar lungi..tati are 1,85 si eu 1,69. Ea depaseste orice limite...
Iar vorbiti de kg..eu m-am ingrasat cu unul si mananc ca disperata, doar-doar nu s-o opri si laptele pe care i-l dau noaptea de la mine. O sa tin si eu o dieta, dar peste cateva luni, nu acum.
Scuze, tre' sa dau de mancare la copilul mare.
revin.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
vanyy2009 spune:
buna dimineata si de la noi
multumim de cafelutaaaaa
mari am pe bb Vlad sa se faca bine
nike a crescut ft bine bb Sebastian...vrem pozici cu micul luptator
loralungana, multa sanatate surioarei
adelina bine ai venit
In casa si eu 20 si ceva de grade , il tin imbracat la fel ca voi cu body intreg+ sosetute, .....in caz ca e mai frigut mai pun o bluzita pe el...caciulita nu ii dau decat afara
In legatura cu kg....eu am slabit rau dar burta tot a ramas zici ca sunt gravi in vreo 3-4 luni dar nici eu nu pot renunta la dulciuri
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
botosel452 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Cum Alexandra a dormit linistita de dimineata,am reusit sa fac si eu putin curatenie prin casa, ca nu se mai putea asa
Si noi avem 23-24 grade in camera si o imbrac intr-un body cu maneca scurta si o salopeta, la care cred ca voi adauga si niste sosetutze, pentru ca vad ca tot are piciorusele reci. Si caciulita cam 1 ora dupa baita.
De kg...e un dezastru...ce am dat imediat dupa nastere,asa am ramas,adica cu aceleasi 8 kg in plus. Mor dupa dulciuri, nu stiu ce sa fac...
pop_adelina spune:
neata fetelor...sa raspund si eu la subiectele de pe ordinea de zi
- vaccinul la Darius nu e umflat...nici o galma dar se vede k o peticica rosie.
- temperatura in camera e de 23, 23,5 iar la baita ii fac 26,5....credeti ca e prea mult? il cam vad tremurand dupa ce il scot din apa si de aia fac temp mai mare...dar imediat cum ii dau body pe el o scad la 23 si pana scade ne jucam in piciorusele goale,masaj etc...dak nu face scandal
- crusta de pe capsor yo o previn cu ulei de ricin uns cam la 2,3 seri cu vreo cateva ore inainte de baita si pana acum nu are deloc...dar avem doar 2 lunite...so...poate o sa apara.
- in legatura cu blestematele kilograme....mai am si yo vreo 5 de dat jos sa revin la greutatea de dinainte...dar nu fac nici sport si nu tin nici regim....vreau totusi sa elimin painea si dulciurile de tot...ieri am despodobit bradul si am mancat toate ciocolaticiledar de azi gata
ok...si acum niste nelamuriri in legatura cu forumul...vreau sa pun si yo poze...sa fac album...dar cred ca sunt mai batuta in cap sau azi noapte cand am incercat eram prea somnoroasa ca nu am reusit...niste sfaturi pls si as vrea sa intram si noi in listuta odiseeii...va dau datele noastre de inceput:
27.10. - Darius Gabriel - cezariana - 40 sapt - 3410 gr - 53 cm - scor 9
mai am 8 mesaje
eveline spune:
ADELINA - bine ai venit!
NIKE - sa-ti traiasca voinicelul, bravo pentru evolutie!
Referitor la vaccin, acum cateva saptamani tocmai am citit un subiect, nu mai stiu exact unde era, parca la "parintii intreaba, parintii raspund", ce trata exact acest subiect. Concluzia era ca trebuie pe la 2-3 luni sa se observe reactia, adica sa se faca acea bubulita rosie ce se transforma in punguta de puroi care apoi se elimina lasand acel loc ce va deveni "floricica" de pe mana. Daca nu se intampla acest lucru inseamna ca nu a reactionat si trebuie repetat vaccinul.
Ca vorbeati de kg...vai de zilele mele, nu ma mai incape nimic nimic. Am promis ca ma apuc de azi de cura da cred ca aman pe maine. Tebuie sa fie o metoda sa mananc sanatos, fructe, salate si gratar care sa nu ingrase dar sa asigure calitatea laptelui. Eventual ciorbe ca trebuie lichide. Neaparat trebuie sa iau masuri, n-am fost in viata mea atat de grasa cu exceptia sarcinilor.
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
eveline spune:
Sa-si faca cineva mila de mine si sa-mi trimita userii si parolele de la conturile de poze...se pare ca s-a dus si ultimul neuron o data cu anul 2010. Nu mai stiu nimic si nu mai pot intra pe nicaieri
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Sa-si faca cineva mila de mine si sa-mi trimita userii si parolele de la conturile de poze...se pare ca s-a dus si ultimul neuron o data cu anul 2010. Nu mai stiu nimic si nu mai pot intra pe nicaieri mamica de Andreea Bianca si Victor Darian |
indraznesc si eu sa cer acelasi lucru ca nu stiu nici useri nici parole
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre