Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 22
ana_25 spune:
POGONICI zahar?????? eu stiu ca nu e bine sa dai la bb nici zahar nici sare pana la 1 an. Ei oricum nu au asa dezvoltat gustul pt zahar,dar daca o inveti....nu o sa mai vrea fara,si nu e bine.
Cat i-am dat la Maia ceai de musetel si ea o fost constipata Acum ii dau babycalm de la fares,si face kk si de trei ori pe zi. Ieri dimineata a facut un monstru de kk,de a iesit pe langa pamers!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ionela.n spune:
Ana, o sa incerc si eu cu babycalm, ii dadeam doar baby drink pana acum, desi am babycalm in casa.
Raisa mea face kk in fiecare dimineata si uneori seara
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui idalis Ghiocela , eu am suspendat contractul incepand cu 24.12.10 dar am depus dosarul pe 22.12.10, in ziua cand mi-am luat toate actele de la servici. Nu m-am asteptat sa il primeasca asa devreme dar l-au primit. Daca ai toate actele si te grabesti poti incerca si mai devreme, daca nu e graba ai 60 de zile la dispozitie cum zicea Adelina. Cred ca depinde si de cine e la ghiseu, important e sa ai cele 42 zile de postnatal si actele complete. |
SA inteleg ca numai in Timisoara nu se accepta dosarele intre 20.decembrie si 10 ianuarie?
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
ana_25 spune:
Mai3,Puiutza,Bubuleee pe unde umblati ,bre???
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
tutz spune:
citat din mesajul lui ana_25 Mai3,Puiutza,Bubuleee pe unde umblati ,bre??? |
Mai3 e cu burta pe carte :)
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
idalis spune:
citat din mesajul lui tutz SA inteleg ca numai in Timisoara nu se accepta dosarele intre 20.decembrie si 10 ianuarie? Tünde, mami de Julia (13.10.10) http://picasaweb.google.com/lantostunde |
asa stiam si eu tot de pe forum ca pana pe 10 nu se primesc dosare ...si am sunat inainte de craciun la ei ca sa intreb, si m-au luat la misto zicandu-mi "doamna credeti ca noi lucram la patron sa avem liber o luna?". Am zis si eu multumesc ca imi primesc dosarul si gata
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
fulguta28 spune:
Buna dimi,
Pogonici, zaharul NU se da la sugari!
Poti incerca glucoza pt indulcire. Gasesti la plafar si este bine tolerat de bebelusi.
Mihaela, e nebuna pediatra aia? Cum poate sa recomande borcanele? Alea sunt pline de aditivi. Nu zic ca legumele pe care le gasesti in comert sunt mai breze, dar macar sunt proaspete. Poti alege legume/fructe de la tara.
pop_adelina spune:
apropo de dosarele pt indemnizatie ...dupa ce depun dosaru cat dureaza sa-mi intre banii?am auzit de la unele mamici ca si 2 luni au asteptat....poi c ne facem 2 luni fara nici un leu?:(
mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
ionela.n spune:
citat din mesajul lui pop_adelina apropo de dosarele pt indemnizatie ...dupa ce depun dosaru cat dureaza sa-mi intre banii?am auzit de la unele mamici ca si 2 luni au asteptat....poi c ne facem 2 luni fara nici un leu?:( mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010 |
Eu am depus dosarul pe 20 decembrie si mi-a zis ca intre 10 si 20 februarie vor intra banii
idalis spune:
citat din mesajul lui pop_adelina apropo de dosarele pt indemnizatie ...dupa ce depun dosaru cat dureaza sa-mi intre banii?am auzit de la unele mamici ca si 2 luni au asteptat....poi c ne facem 2 luni fara nici un leu?:( mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010 |
exact 2 luni! Asa mi-a spus cucoana aia antipatica la care am depus dosarul.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre