Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!
Bebecris multumim de cafeluta !
Idalis multam de cioco !
Adelina ce dragalas e bebe! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!!

Ce va plangeti voi pt 3-5-7 kile ala voastre???Dar eu ca am 15 in plus?Mai am loc sa ma plang de voi? Eu m-am plans ciocolatelelor care mi-au intrat in suflet si mi s-au indesat singure in gura(vb Lorei)! Acu de dimineata!
Fistiq mai pui o data link-ul ala te rog? Ca vreau sa-l pun pe prima pagina,mi se pare f util. Voi ce ziceti?

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

neata si de la noi.....multumim de cafeluta

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata si de la noi.am dormit bine.de la 21 s-a mai trezit la 3 si apoi la 7.30 si nani pana la 9.eu m-am trezit la 8.aseara am stat in bucatarie si curatenie si baie copii.am cazut lata la 22.
dar ati fost harnicute nu gluma.ce as mai vrea si eu sa pun cateva kg.desi mananc ORICE.nu se pune frate si pace.
bun venit, adelina.
bebecris, iau si eu o cafeluta.
ana, ce mai stii de vladut si mari?sunt bine?au ajuns acasa?
nu mai stiu cine zicea ca a citit de para si nu e voie sa-i dea lui bb.dc?
pai noi pana acum am inceput tot cu fructe:mar, morcov, para, piersici, caise.in tot felul de combinatii si numai piure toate.noi masa de la 9-10 numai asta papam.mai stam un pic si incepem cu supa, impropriu supa ca tot piure ii dau.morcovul l-a luat deci ii mai bag pe langa pastarnac, etc.
adelina, sa-ti traiasca minunea, un scump foc.
ma duc sa ma mai uit si prin album ca nu am mai intrat de mult.
vin un pic mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata!
Office cu atatea sustinatoare recunoaste ca iti e greu sa treci pe LP!
Chichi asa am sa fac cu albumul! Nu mai plange ca ne molipsesti si pe mine!
Pity lasa mama grija kg ca se duc ele! Cu bona ce sa zic?! Lasa-i putin timp sa se familiarizeze cu baiatul, cu casa, cu ce are de facut! Eu zic ca poti trage o concluzie dupa cel putin o saptamana. La preturi nu ma pricep.
Ramonahd o prietena a avut problema asta la fetita. S-a rezolvat prin masaj la Spitalul de Copii de aici. Vreo 7 sedinte parca.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineata!

Nastasie mi-a dat pediatra o lista cu ce trebuie evitat si printre alte alimente erau si perele. Habar nu am de ce... Dar avand in vedere ca i-a dat fetei ANTIBIOTIC pentru o raceala fara febra si doar cu un inceput de rosu in gat....nu ma prea pot baza pe listele si instructiunile ei. Plus ca mi-a zis sa ii dau fetei pireuri din acelea ce se gasesc in comert in borcanase . De aia am intrebat ce dati voi copiilor ca nu prea mi se par pertinente parerile doamenei pediatre.

Si acum Petra a inceput sa tuseasca si daca merg la ea sigur tot antibiotic imi da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Buna dimineata! Toata lumea inviorarea!!!

Fetelor, tb sa depunn si eu dosarul pt CIC. Intrebare superurgenta:
Daca eu termin concediul postnatal pe 12 ian, deci fac cerere pt suspendarea contractului de munca incepand cu 13 ian, cand trebuie sa depun actele la primarie? pana pe 12 ian cand ia sfarsit postnatalul sau se poate si dupa data asta?

Multu frumu! have a nice day!

Ghiocela - mami de Irina Maria

Dosarul il depui incepand cu 13 ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetita mea are colici..si de o saptamana face kk tare si verzui..si de 2 zile face numai cu supozitor...si ala f putin ...

voi ce ii dati ca sa faca kk normal....???eu ii mai dau ceai musetel cu putin zahar la fiert in apa..si picaturi in lapte de sab simplex..asa mia prescris dct mea

cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Ghiocela , eu am suspendat contractul incepand cu 24.12.10 dar am depus dosarul pe 22.12.10, in ziua cand mi-am luat toate actele de la servici. Nu m-am asteptat sa il primeasca asa devreme dar l-au primit. Daca ai toate actele si te grabesti poti incerca si mai devreme, daca nu e graba ai 60 de zile la dispozitie cum zicea Adelina. Cred ca depinde si de cine e la ghiseu, important e sa ai cele 42 zile de postnatal si actele complete.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27
pare ok si vorbeste f corect din punct de vedere gramatical. acum asta-i un aspect important doar in cazul in care o tinem pana invata piticul sa vorbeasca .

esti mortala

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Mihaelka, mie perele imi fac purgatie si dr mea pediatra mi-a zis ca e ok sa le mananc. Daca imi fac mie purgatie, automat ii fac si bebelinei. Daca mananc seara o para, dimineata dupa ce se trezeste face kk fara probleme.
Eu ii mai dau ceai baby drink (50 ml) si umplu biberonul de 125 ml cu ceai de musetel (neindulcit) si chiar ajuta

Idalis, bebelina mea papa picaturile de sab simplex, asa simplu. I le picur in gura si ea le molfaie , la fel face si cu vigantolul

Mergi la inceput