Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

mai dar ce harnice ati fost azi...ati scris mult nu gluma, interesante subiectele.

Lora, Mihaelka, puteti sa incercati cu zuchini, spanac,dovleac copt daca ar fi bio si mai bine.azi mandra mea a lins putin pe o bucatica de para si cand nu i-am mai dat a pland zici ca ce ii faceam.

pentru crusta de pe scalp am folosit ulei de bebelusi, am dat-o cu uleiul pe toata zona acoperita si am lasat-o pana seara cand i-am facut baita...am samponat de doua ori si a mers toata jos.de atunci nu mai avem probleme.

legat de kg mele....mai am 6 in plus, intru in a treia zi de regim si fac abdomene si cateva exercitii de aerobic.voi vedea rezultatele peste o saptamana cand planuiesc sa ma cantaresc(daca retzist pana atunci tentatiei de a ma cantarii)

office, ma alatur fetelor care te roaga sa nu renunti la alaptat(pompa), nici a mea nu a luat mai mult de 750 de grame pe luna in ultimele doua luni. are 6 kg la aproape 4 luni (pe 15 face 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

nu am reusit sa imi fac album aici pe site...cica trebuie sa mai asteptam...sa mai facem un pic de vechime dar am pus poze aici daca doriti sa-mi vedeti mogaldeata. sunt cam multe...de la inceputul vietii pana acum.

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia/BebeDarius?authkey=Gv1sRgCMjnsrf238neIQ&feat=directlink

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

Mergi la inceput

legat de kilogramele in plus...eu cred ca daca m-as abtine de la dulciuri si paine as reusi sa slabesc pt ca alaptatul consuma multe calorii si daca n-as baga ca sparta sigur as vedea ceva rezultate. poate ne motivam una pe alta sa renuntam la dulciuri, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna dimineata! Toata lumea inviorarea!!!

Fetelor, tb sa depunn si eu dosarul pt CIC. Intrebare superurgenta:
Daca eu termin concediul postnatal pe 12 ian, deci fac cerere pt suspendarea contractului de munca incepand cu 13 ian, cand trebuie sa depun actele la primarie? pana pe 12 ian cand ia sfarsit postnatalul sau se poate si dupa data asta?

Multu frumu! have a nice day!

Ghiocela - mami de Irina Maria

Mergi la inceput

neatza...termenu pt depunerea dosarului pt CIC ESTE DE 60 DE ZILE DE LA IMPLINIREA CELOR 42 DE ZILE DE POSTNATAL, deci ai timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

neatza...termenu pt depunerea dosarului pt CIC ESTE DE 60 DE ZILE DE LA IMPLINIREA CELOR 42 DE ZILE DE POSTNATAL, deci ai timp

ADELINA, multumesc mult!

Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

muuuuultumim ana_25!!!

inca ceva...cum fac sa citez pe cineva...??

am gasiiittuf greu era
pana m-am familiarizat cu site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Neata! Haideti ca va dau eu o cafeluta, ca vad ca nu s-a servit inca. Va si sa aveti o zi cat maio buna.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Office, nu renunta la alaptat, ar fi pacat ca ai lapte...

Nici eu nu mai simt sanii plini decat din cand in cand dar stiu ca primeste suficient ca a crescut spectaculos in astea 3 luni jumate. Are 7.760g si 65cm, e in percentila 95% la amandoua.Doctorul ei a si spus ca nu ii pasa cat castiga in greutate atata timp cat castiga, a zis ca si daca ia 100g pe luna nu conteaza ca asta e important sa mearga in sus nu si cat merge in sus.

Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

neatza fetelor!
Cristina multumim de cafeluta! parca merge si o patratica de cioco langa ea ...

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput