Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_25 spune:
IDALIS,ADELINA sunteti in listuta !!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
pop_adelina spune:
mersi mult pt sfat office, o sa le incercam si pe astea k deja disper cand ii vad ochisoru mereu plin si parca de la atata sters i s-a si rosit un pic
mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
pop_adelina spune:
muuuuultumim ana_25!!!
inca ceva...cum fac sa citez pe cineva...??
mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 IDALIS,ADELINA sunteti in listuta !! Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol |
multumesc, dau o ciocolata!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
bebecris26 spune:
Multumim fetelor pt urari, . Mie mi se pare ca bebe a mai slabit.. . In prima luna a luat 1.350 cu completare de LP, in a doua luna a luat tot atat dar numai din lapticul meu, am scos definitiv LP. Luna asta si-a mai distantat mesele nu mai papa mereu la 2 ore, a avut si febra cateva zile, a fost si racit..Se poate ca asta sa fie cauza. Abia astept sa ajung cu el la controlul de 3 luni sa vedem cum stam cu greutatea ca sunt putin stresata dun cauza asta. Dulciurile, hmm marea mea problerma, nu ma pot abtine si cu asta basta . Bine, se si vede ca am 73kg si nu reusesc sa mai dau jos un gram. Ma consolez cu gandul ca dupa ce termin cu alaptatul voi intra la regim drastic.
Cristina, mami de bebita David
chichiutza spune:
citat din mesajul lui oramona Chichi si eu tot la 70 eram blocata, dar acum vad ca am mai adaugat 3 si laptic tot nu-i mai mult .Da o sa fim noi si suple candva. mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) |
ooooooof!o sa fim o sa fim! Mai deveme am bagat o repriza de bocit, habar n-am de ce...Pur si simplu asa m-a apucat...Offffffff
sorana_23 spune:
Ana, ce mai face Mari Mariuk, ai mai vorbit cu ea? Sper ca e mai bine bebe Vlad.
Eu acum am vazut ca am multe comentarii la pozele lui Tudor. Ce varza sunt ca nu stiam . Multumesc fetelor pentru aprecieri !
Si eu sunt dependenta de dulciuri. Inainte sa raman insarcinata nu mancam deloc dulciuri si acum nu pot sa traiesc fara ele .
chichiutza spune:
citat din mesajul lui Pity27 Pupici multiiiii si de la noi! Ciocolata,,,,,,,,,,,prajituri,,,,,,,,,,a le cunosc, sunt prietenele mele cele mai buneeee, acum ne vedem mai rar, insa pastram legetura. Eu am descoperit un super desert: iaurt dietetic in care pun feli de banane. Am dat jos cu acea cura minune vreo 5 kg, dar am mai fentat-o. Acum am 70 kg, dar Cristina(chichiuta) e mult mai slaba decat mine si nu mai are nici burta si e fff frumoasa asa. Pustiul meu imi doarme in brate de la ora 18, deja ma doare si mana si in curand fac gaura in canapea.Dar ce sa fac singurica? Ma plang si eu voua. incerc sa vb pe skype cu sotul, noroc cu tehnologia asta, ca pana ajungea o scrisoareeee isi facea Tudor majoratul. aura, mami de Tudor 09.09.2010 |
Breeeeeee de ce pacalesti lumea?? Io aveam inainte de Craciun 70 ca acu' nu ma urc nici moarta! Ma tin si mai mult hainele si m-amm umflat cu praji si sarmale (preferatele mele)!Si nu incap decat in blugii de gravi... In schimb pot sa va zic ca Pity degeaba se plange, ca-i sta ff bine in fustita scurta! Nah!
chichiutza spune:
Cred ca papam dulciuri din cauza oboselii si-a lipsei de somnik! Bine...sunt si bune..dar bune erau si inainte de sarcina si parca aveam o limita...
Office
Hai ca-s lacrimogena si matsaita ca fi-miu! Noapte buna!
Pity27 spune:
da, pentru ca am picioarele mai subtiri, dar pe mine inca ma intreaba lumea pe strada cand urmeaza sa nasc, iar cu sanii pe care-i pot face fular si care cantaresc 4 kg ce sa fac ????????????? caci apar sanii si dupa juma de ora apar si eu de dupa colt
dar ne facem noi in curand super sexy.
eu am incerca electrostimulare si termocuvertura, cand ma apuc o sa va spun ce rezultate am oblitut.
aaa, de ieri o am pe bona cu mine. am vazut ca-i vorbeste f mult, asta i-am si cerut, caci eu ii vb non stop. pare ok si vorbeste f corect din punct de vedere gramatical. acum asta-i un aspect important doar in cazul in care o tinem pana invata piticul sa vorbeasca .
a venit de 2 zile si hainutele copilului tot nu le-a calcat, desi intra in atributiile ei. acum Dumnezeu stie cum ne vom intelege, cel mai important este piticul si modul in care-l ingrijeste pe el. deocamdata el o place, ii zambeste si ii spune ceva acolo pe limba lui.
mai are cineva bona? ce solicitari ati avut de la ele? cum le-ati urmarit? cat le dati?
aura, mami de Tudor 09.09.2010