Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Pupici multiiiii si de la noi!
Ciocolata,,,,,,,,,,,prajituri,,,,,,,,,,a le cunosc, sunt prietenele mele cele mai buneeee, acum ne vedem mai rar, insa pastram legetura.
Eu am descoperit un super desert: iaurt dietetic in care pun feli de banane. Am dat jos cu acea cura minune vreo 5 kg, dar am mai fentat-o. Acum am 70 kg, dar Cristina(chichiuta) e mult mai slaba decat mine si nu mai are nici burta si e fff frumoasa asa.

Pustiul meu imi doarme in brate de la ora 18, deja ma doare si mana si in curand fac gaura in canapea.Dar ce sa fac singurica? Ma plang si eu voua. incerc sa vb pe skype cu sotul, noroc cu tehnologia asta, ca pana ajungea o scrisoareeee isi facea Tudor majoratul.

aura, mami de Tudor 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

adelina,te trec mai tarziu,acu facem baita.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

vrem si noi !! va rugaaaammmm!!!
15.10.2010 Tavis Matei, cezariana 37 sapt, 3500 g, 54 cm, apgar 10
multumim

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

multumim idalis, o sa incercam...sper sa ne foloseasca si noua! de la farmacie le-ai luat?

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare mai stupida.. oare daca folosesc de cateva ori pe zi batista bebelusului, i se largesc narile? Asa am impresia

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Kamy bine ai revenit. Pupici ginerelui meu

Lasati kg ca aveti timp de dat jos dupa ce terminati cu alaptatul. Eu cred ca se "topesc" in momentul in care nu le mai bagi in seama. Eu le-am ignorat si au disparut De "vina" totusi au fost oboseala si mancatul pe apucate.

Mihaela si PETRA (01.09.2010)

Mihaela, pupici si nurorii mele Petra , e o scumpa !

Tu poti sa vorbesti de kilograme, ca te-am vazut in poze cat de silueta esti, parca nici n-ai fi nascut.

Camelia

Poze noi EMANUEL NICOLAS

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd
Bebele meu are capul stramb, l-am cam neglijat si nu am fost atenta la faptul ca obisnuieste sa stea cu capul tot in partea stanga si acum i s-a aplatizat intr-o parte. oare ce as putea sa-i fac in afara de faptul ca-l pun sa stea cu capul pe cealalta parte?

Ramona, mama lui Andrei Cristian (26.01.2007) si Adrian Gabriel (06.10.2010)

Pe noi la masaj, in afara de problema cu piciorusul stang putin stramb ne-a intrebat si daca are vreo preferinta pentru o anumita parte la dormit. si i-am zis ca pe dreapta. de atunci i-a facut un masaj la ceafa (de fiecare data cand mergeam) si ne-a sugerat ca atunci cand doarme, daca nu doarme cu capul drept (adica in sus) sa-l intorcem pe rand pe fiecare parte in timpul somnului (adica stanga un somn, dreapta un somn) cu o paturica rulata de-a lungul sirei spinarii si acoperind si ceafa si o paturica mai grea sau un saculet cu orez in dreptul burticii ca sa nu se poate rostogolii. nu stiu daca s-a inteles. daca nu e clar ma mai straduiesc .

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

am uitat sa va spun si sa va cer eventual sfaturi ca ma confrunt cu o problema la ochisor de cand s-a nascut...tot ii curge ochisoru uneori mai tare uneori mai putin...am incercat de toate.
mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

Eu i-am luat picaturi pe baza de gentamicina si in cateva zile i-au trecut ochisorii lipiti (tot asa incercasem cu amsaj si alte picaturi oftalmoligice si nimic nu functiona). Dupa primele utilizari (parca de 3 ori pe zi se pun) situatia s-a imbunatatit mult.

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Fetelor, am si eu o intrebare mai stupida.. oare daca folosesc de cateva ori pe zi batista bebelusului, i se largesc narile? Asa am impresia

Cristina, mami de bebita David

Noua pediatra ne-a spus ca nu se largesc si sa o folosim cu incredere ori de cate ori ni se pare ca este cazul. Trebuie insa sa recunosc ca in ultimul timp nu o folosesc decat o data la cateva zile. Ii pun mai mult ser fiziologic si de cele mai multe ori ies secretiile singure!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Scuze ca iar am scris cateva mesaje unul dupa altul dar mie asa mi se pare normal. Sunt probleme diferite si trebuie tratate diferit.

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Scuze ca iar am scris cateva mesaje unul dupa altul dar mie asa mi se pare normal. Sunt probleme diferite si trebuie tratate diferit.

Meme de Maiu si Lulia

Ce simpatica ai fost!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput