Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
pop_adelina spune:
fetelor cum putem sa aparem si noi pe listuta de la inceput cu bebeii?
mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
oramona spune:
Chichi si eu tot la 70 eram blocata, dar acum vad ca am mai adaugat 3 si laptic tot nu-i mai mult .Da o sa fim noi si suple candva.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
oramona spune:
Adelina, una din fetele care se ocupa de listuta, Ana 25 intra mai des o sa te treaca.
Poti sa mai scrii odata un mesaj cu datele tale ca sa nu mai caute in urma.
Imi doarme copilul si barbatul e la munca, se vede nu?
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
pop_adelina spune:
mersi oramona
27.10.2010 - Darius Gabriel - cezariana - 3410 gr - 53 cm - scor apgar 9
mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
Kamy13 spune:
Ce bine ca nu sunt numai eu grasa !
Eu n-am slabit nimic de la iesirea din spital, dimpotriva, am mai pus 2 kg, am 73 de kg acum. Inainte de a ramane insarcinata aveam 61, asa ca e cale lunga pana ajung la fel...Dar de moment nu pot incepe nici o dieta, ca as pierde laptele. Totusi am inceput sa reduc cantitatea de paine, carne, evit sa mananc tarziu seara. Dar uit de orice dieta cand il vad pe Emanuel cat de fericit suge si ca evolueaza bine. Asa ca avem timp sa slabim, mai e mult pana la vara
POZE NOI EMANUEL NICOLAS
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
mihaelka77 spune:
Kamy bine ai revenit. Pupici ginerelui meu
Lasati kg ca aveti timp de dat jos dupa ce terminati cu alaptatul. Eu cred ca se "topesc" in momentul in care nu le mai bagi in seama. Eu le-am ignorat si au disparut De "vina" totusi au fost oboseala si mancatul pe apucate.
ana_25 spune:
adelina,te trec mai tarziu,acu facem baita.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Kiti la vara venim la tine in concediu! Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol |
va astept
alynta - e ok businessu' . de Revelion a fost plin, mai avem ceva rezervari si in ianuarie.
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pop_adelina am uitat sa va spun si sa va cer eventual sfaturi ca ma confrunt cu o problema la ochisor de cand s-a nascut...tot ii curge ochisoru uneori mai tare uneori mai putin...am incercat de toate:masaj in coltu ochiului, picuri recomandati de pediatru, picuri recomandati de oftalmolog care a zis k nu ii e infundat canalul, lapte direct din san in ochisor care mai rau i-a facut desi multe doamne ziceau ca e cel mai bun..pana la urma am ramas doar la comprese caldute cu ser fiziologic pe ochisor si parca s-a mai ameliorat dar acum de 2 zile i-a revenit secretia muuult mai tare...cand se trezeste dimineata e ochisoru complet lipit...mi-e o mila de el dar nu mai stiu c sa fac...oare o fi aerul prea rece de afara? mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010 |
eu am mai recomandat fetelor servetelele iridium baby care pe noi ne-au ajutat.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre