Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 16
mari_paun spune:
wow, fetele aui inceput diversificarea
abia astept si eu momentul..insa nu ma grabesc, sper sa incep la 6 luni
Petru e destul de dezvoltat...o sa vad ce zice si dr
cat despre kg mele nu se mai dezlipesc de pe mine si imi plac dulciurileeeee
bebeii vostrii au inceput sa se rostogoleasca? se sprijina in picioare? primii dintisori?
gata ca imi amorteste mana cu bebe la tst
mihaelka77 spune:
Lora tu ai noroc ca mananca marul ca a mea il scuipa. Nici nu i l-am mai dat mai ales ca dupa a doua zi am vazut ca ii aparusera pe fata niste bobite rosii ca si cosurile.. Problema e ca nu prea ai ce legume si fructe sa dai ii perioada asta. Cica merg piersicile dar la ce se gaseste acum pe piata nu ma hazardez. Am citit ca nu am voie sa ii dau pere si chiar gasisem pere romanesti... Imi tot storc creierii sa gasesc solutii mai ales ca nu prea pare incantata de fructe Si eu care ma gandeam ca voi avea probleme cu morcovul nicidecum cu marul
danny1 spune:
faza tare cu dulciurile!ieri la o masa am mancat juma de mos si 4 produse de patiserie.azi dupa-masa kk copilului mirosea a vanilie.
LA MULTI ANI-LUNITE SARBATORILTILOR!
mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
pop_adelina spune:
draga office si eu am trecut prin aceasta asa zisa problema cu greutatea piciului...a luat in prima luna 900 gr iar in a doua doar 700 si desi eu stiam ca e bine toata lumea imi zicea k nu se satura copilu...cel putin mama ma terorizeaza si cand papa piciu prea des dar si cand papa prea rar...vezi doamne nu mi bun laptele...dar am invatat sa ignor pe toata lumea...o mama simte si stie cel mai bine cum e mai bine pt puiul ei...asa ca...e foarte bine cat a luat...nu te mai stresa atata timp cat e bb sanatos si voios.
trebuie sa recunosc ca sunt norocoasa ca am scapat de colici si e tare linistit bebicu meu...oricum de la inceput mi-a dormit noptile, doar o data pe la 4 se trezeste sa pape si dimi la 7 apoi la 9-10...nu stiu d c dimineata papa asa des. parca incepe sa-si faca si un program...bine, ca se mai abate el din cand in cand..dar in principiu se trezeste papa, ne schimbam, ne jucam ...vreo ora o ora jum si apoi se cere prin maraiala la nani...din pacate doar in brate adoarme, nu reusesc sa-l fac sa adoarma singurel ca plange si mi mila de el sa-l las. oricum peste zi are somnuri scurte, de maxim o ora. a inceput sa-i placa sa stea pe burta cate 2 minutele asa, nu mai mult ca ne enervam si obosim, isi ridica caputul din ce in ce mai mult si inspecteaza camera.
ramohd, si al meu are o pozitie preferata a capului doar ca in partea stanga....nu i s-a aplatizat inca...tot incerc sa-l pun pe partea stanga dar mereu si-l intoarce in partea lui preferata. nu stiu ce metode ar fi in afara de pus mereu pe partea cealalta..ai intrebat pediatru?
mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
Kamy13 spune:
Buna seara si un AN NOU 2011 fericit si plin de impliniri tuturor fetelor! Sper ca ati avut un Craciun si un Revelion fericit, alaturi de cei dragi!
Am vazut bebici frumosi pe Picassa si ma bucur sa citesc in general lucruri bune despre voi si bebelusi.
Felicitari sarbatoritilor de azi, David si Darian Victor. Si Emanuel a implinit azi 4 luni. Mi-a spus sa le transmit tuturor bebicilor sa fie cuminti, sanatosi si mancaciosi! Sa implineasca si ei cat mai multe lunite si anisori!
Saptamana trecuta Ema a avut 7,300 kg, doar cu lapte de la san. Ca sa am suficient lapte eu iau Galafor, dar am trecut la 4-2 pastile pe zi (de la 6) si beau ceai pt. stimularea lactatiei de la Plafar, supe, ciorbe, sucuri... Sunt multumita de Galafor, desi cu greu m-am hotarat sa-l iau, gandindu-ma ca ar putea avea efecte secundare negative, dar am tot studiat tot felul de informatii de pe net si erau doar pozitive.
POZE NOI EMANUEL NICOLAS
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n De cand nu am mai scris, bebelina mea a mai crescut putin. Are 5850 g, 61.5 cm si are niste falcute frumoase si rumene Iesim afara in fiecare zi, indiferent cat de frig e. De revelion am fost la munte (vreo 3 zile) si fata a fost super cuminte si chiar cred ca i-a placut. Papam in continuare doar san. Am reusit si eu sa depun acum vreo 2 sapt, actele pt indemizatie -------------------------------------------------- Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010) |
Eu am depus azi, mai am 5 zile numai, si nici nu e complet dosarul, le trebuie nush ce tidula de la job...
oramona spune:
Kami, La multe lunite/ani pt bebe Emanuel. E flacau mare, l-am admirat in poze. La multi ani si celorlalti sarbatoriti ai zilei Darian si David.
Adelina, scrie repede 10 mesaje. Pt inceput pot fi scurte , scurte. Ca sa te vedem in timp real. Bine ai venit printre noi.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
Kamy13 spune:
Adelina si Ramona, la Emanuel partea preferata e dreapta. Eu ii pun o paturica mica rulata ca sa-i fortez pozitia capului, cand doarme ziua (ca sa-l pot supraveghea).
POZE NOI EMANUEL NICOLAS
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
pop_adelina spune:
am uitat sa va spun si sa va cer eventual sfaturi ca ma confrunt cu o problema la ochisor de cand s-a nascut...tot ii curge ochisoru uneori mai tare uneori mai putin...am incercat de toate:masaj in coltu ochiului, picuri recomandati de pediatru, picuri recomandati de oftalmolog care a zis k nu ii e infundat canalul, lapte direct din san in ochisor care mai rau i-a facut desi multe doamne ziceau ca e cel mai bun..pana la urma am ramas doar la comprese caldute cu ser fiziologic pe ochisor si parca s-a mai ameliorat dar acum de 2 zile i-a revenit secretia muuult mai tare...cand se trezeste dimineata e ochisoru complet lipit...mi-e o mila de el dar nu mai stiu c sa fac...oare o fi aerul prea rece de afara?
mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
chichiutza spune:
Despre kg ce sa mai zic, si noi ne-am blocat la 70.... Cu dulciuri sau fara parca nu se mai schimba nimic...sunt ca un dop
Fistiq unde vad si eu pozici?