Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

apropo de dosarele pt indemnizatie ...dupa ce depun dosaru cat dureaza sa-mi intre banii?am auzit de la unele mamici ca si 2 luni au asteptat....poi c ne facem 2 luni fara nici un leu?:(

idalis, adelina, eu m-am dus cu pitica cu tot la primarie cu dosarul pregatit in data de 20, si mi-au zis cu o fata de piatra, ca nu se iau dosarele pana in 10 ianuarie.
Nu aveam cum sa duc doarul mai repede, ca atunci primisesem adeverinta de la lucru. Asta insemna ca eu pana in martie am pupat banii de CIC.
Si cum zice si Adelina - noi ce ne facem 3 luni ???

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25
Cat i-am dat la Maia ceai de musetel si ea o fost constipata Acum ii dau babycalm de la fares,si face kk si de trei ori pe zi. Ieri dimineata a facut un monstru de kk,de a iesit pe langa pamers!

Ha-ha-ha. De la babycalm e razboiul asta la fundu' lui fiu'meu? Si eu care ma intrebam ce-am mancat de trage el asa cu tunul. Exista o explicatie acum
Apropos cat babycalm ii dai pe zi? Ii place la gust? Tavis se cam stramba...posibil ii placea mai mult babydrinkul ca era mai dulce.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Office cu atatea sustinatoare recunoaste ca iti e greu sa treci pe LP!

Ai dreptate, e cam greu! mi-a sugerat cineva sa-i dau cate o bere ca ingrasa.Doar e deja baiat mare!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

va salutam cu drag!

ii felicitam si le spunem La multi ani celor care mai implinesc 1 luna azi

Ana, nu am inteles la ce link te referi ca in ultimul timp am pus vreo 2 site-uri, despe alaptare si despre evolutia la bb. le pun iar pe amindoua:

http://www.promama.ro/servicii/consiliere-in-alaptare/18/

http://www.parinti .com/modules.php?name=News&file=article&sid=144

chichi, poze cu bubulinul meu am pus la semnatura

Ionela, nu o mai alaptezi exclusiv pe printesica Raisa? parca am citit ca ii dai ceai

Noi am dormit binisor, doar ca am visat numai despre diversificare. pe mine ma streseaza subiectul asta...

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Idalis ii dau de 2-3 ori pe zi cate 30-40 ml
Cam cu o ora inainte de masa. Cateodata vrea,alta data nu,depinde. dar il bea. Bine,ca-l mai si scoate cateodata afara cu cateva hac-uri,aia-i partea a doua.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

INDEMNIZATIE
Eu am depus dosarul la inceputul lui octombrie si am primit banii la sfarsitul lui decembrie!deci cam 2 luni si jumatate a durat asteptarea,asa cum de altfel ne-a si scris pe biletel tipa care se ocupa de indemnizatii.

CURIOZITATE
Ce s-a intamplat cu Mari(Mariuk)?sunt probleme cu Vlad?

DIVERSIFICARE
Oare in loc sa trec de la LM la LP ar fi mai bine sa incep diversificarea? e prea devreme la 4 luni daca in proportie de 90% bea doar LM?

SALUT
Am uitat sa va salut!Buna ziua!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Salutti mamici,

Noi raportam maraiala in floare. Acum a reusit sa atipeasca printesa putin si am avut timp sa mai arunc un ochi la voi.

Chichi, te intrebam de vomitat pentru ca si Ale vomita destul de mult. De fapt nu e vomitat din ala in jet ci regurgiteaza foarte mult si tot timpul. Chiar si la 3 ore dupa ce papa se intampla sa dea afara, daca nu laptic, atunci saliva... A fost recomandarea medicului sa treceti direct pe piureuri? Si noi vrem sa incepem de saptamana viitoare diversificarea

Si printesa mea are tendinta sa tina capul mai mult intr-o parte. Intre timp s-a mai corectat si sta mai drept. Noi o tot rotim cand doarme - cand pe o parte cand pe alta

Fug sa pun si niste haine la spalat cat mai e liniste. Sper sa mai pot reveni azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

face cineva capitol? ma duc eu, sper sa nu ma suprapun cu careva

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fistiq ala cu evolutia il vroiam dar nu cred ca o sa mearga.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput