Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
ramohd spune:
Buna gasit in 2011 si La Multi Ani!
n-am mai scris de mult..am luat pauza de la computer si nu l-am mai deschis.
Vad ca aveti care mai de care probleme cu alaptatul si cu papatul bebeilor in general, nici al meu copil nu e mai breaz, ba vrea sa suga la san ba nu vrea; daca ii dau lapte cu biberonul mananca si 160 ml si apoi urla ca mai vrea cand se termina...daca il las sa suga la san mananca cam 100 ml si se satura. e un mare lenes, ce sa zic.
in privinta culorii ochilor, nici al meu nu are culoarea definitiva, e un gri care se va transforma in caprui, cel mai probabil.
Vorbeati de picioruse strambe, baiatul meu cel mare a avut un picior in gips 1 luna de zile, asta cand avea 5 luni, asa ca, daca nu se rezolva cu masaj se rezolva cu gips.
Bebele meu are capul stramb, l-am cam neglijat si nu am fost atenta la faptul ca obisnuieste sa stea cu capul tot in partea stanga si acum i s-a aplatizat intr-o parte. oare ce as putea sa-i fac in afara de faptul ca-l pun sa stea cu capul pe cealalta parte?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_25/ana_25.jpg)
ana_25 spune:
Luana nu dispera,o sa pape el,au si ei perioade. Intre timp baga des pompa sa nu se duca laptele.
Fistiq nu mai sunt albastrii!
Acum am vazut ce titulatura ai! F tare!!!
Botosel de cand tot vroiam sa-ti zic,si am tot uitat. Multumim ca ne-ai citit povestea,si pt aprecieri.
Ana de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionela_p_n/ionela_p_n.jpg)
ionela.n spune:
De cand nu am mai scris, bebelina mea a mai crescut putin. Are 5850 g, 61.5 cm si are niste falcute frumoase si rumene
Iesim afara in fiecare zi, indiferent cat de frig e. De revelion am fost la munte (vreo 3 zile) si fata a fost super cuminte si chiar cred ca i-a placut.
Papam in continuare doar san.
Am reusit si eu sa depun acum vreo 2 sapt, actele pt indemizatie
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq kiti ![]() Despre kilogramele in plus, las ca te tii de cura lui Miru cind incepe diversificarea: un morcov fiert ea, 2 tu ![]() ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan ![]() |
Off...n-am avut net pana acum.
Vitamine nu iau, dar am mai rontzait la niste galactogil, ca il cumparasem cand mi se parea mie ca nu mananca miru bine. apoi i-am facut proba suptului, am vazut ca papa cam 180-200 la o masa si m-am calmat.
![](pupic.gif)
citat din mesajul lui donna79 Am mai citit din urma: -vaccinul din maternitate - la inceput nu se vedea deloc, acum e o mica pata rosie, cam cat un bob de piper -iritatii n-a avut, dar pe mine ma streseaza crustele de pe scalp, multe si urate, la baita il masez cu periuta lui de par care e foarte moale |
Pentru cruste cumpara StelaKer de la Mustela. Este ff bun. Il dai seara, cu o ora - o ora jumatate inainte de baita, il lasi sa actioneze, apoi il speli ca de obicei, cu sampon.
![](pupic.gif)
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
chichiutza spune:
citat din mesajul lui alynta27 SALUTARE! De bine ce m-am laudat, azi noapte m-a foit ca pe mine! ![]() Fulguta o ![]() Lora stati bine cu greutatea! Sanatate Iustinei! Chichi nu am reusit sa vad pozele! imi apar pozele doar la 3 fete! ![]() Alina-Mirela mami de ![]() ![]() ![]() POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Alynta trebuie sa te loghezi cu userul si parola de la bebelusi. Cele 3 fete au albumele publice.
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_25/ana_25.jpg)
ana_25 spune:
Kiti la vara venim la tine in concediu!
Ana de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
mihaelka77 spune:
Luana lasa ca papa bebele cand ii e foame. A mea vreo 3 saptamani nu a luat in greutate; am avut zile cand a mancat doar 400 ml pe zi...am disperat un pic mai ales ca atunci a fost si racita. A stagnat cantarul la 6.800 ...acum cand am cantarit-o avea 7.100 si de mancat tot nu mananca mult. Nu a mai depasit 800 ml de nu stiu cand... Ne invartim intre 640-740 ml. Dar e vioaie, cere mancare cand ii e foame si nu ma mai agit.
Am inceput sa ii dau Petrei si alte alimente. Morcovul l-a luat, ii place. In schimb cu marul nu se impaca si nici cu portocala. Alte fructe si legume de sezon nu prea sunt...Cred ca maine ii fac supa cu morcov si patrunjel. Fetele care ati inceput diversificare spuneti-mi si mie cantitatea de apa si legume pe care o puneti in supa si cat ii dati prima oara. Doctorita mi-a zis ca sa incep cu o lingura pe zi, apoi 2, 3, dupa care 200ml pe zi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oramona/oramona.jpg)
oramona spune:
Office, aici vad ca toata lumea te sustine sa continui cu LM. Eu am zis in nenumarate randuri ca mandra mea nu prea mananca. Si eu scoteam toata ziulica la pompa si apoi manca sau nu si aruncam mult laptic. De atunci stiu ca seara nu prea am ce scoate si ii dadeam LP, de asta ii dau si acum.Si luna asta am riscat, de vreo 3 sapt o las pe ea sa suga. Am scapat de stres ca nu papa, ca nu stiu cat mananca si mie imi este mult mai usor.Si acum ca a crescut are destula putere sa suga. Nu a mai luat asa mult in greutate, numai 750-800g, dar ma declar multumita cu 6500 la 3 luni.
Sper sa faci cum iti este tie mai bine ca sa va puteti bucura unul de altul.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Mihaelka, si noi am inceput sa mancam cate ceva de cateva zile - i-am dat, pana acum, si-i place: mar ras, suc de mar, suc de morcov, zeama de la morcov, pastarnac si telina fierte, deci un fel de supa, dar limpede, iar azi la amiaza i-am dat 2 lingurite de morcov fiert si pasat. Sucul si supa nu i le-am dat cu lingurita, i-am pus in biberon cam 20ml. Altceva nu stiu nici eu ce i-as putea da, asa ca le tot invartim pe astea.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)