Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Cat despre dulciuri ,ma cam feresc desi as manca in prostie,dar ori are colici,ori devine agitata de la ciocolata.

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hei... ce subiecte "fierbinti" s-au discutat aici! Dragelor, in materie de ciocolata si alte dulcegarii... decat sa fiu fugarita eu aleg frecvent sa ma "impiedic" (cred ca stiti bancul). Azi m-am impiedicat de juma' de cutie de Heidi cu alune glazurate ... si ma mai intreb de ce nu doarme copilul.

Ca veni vorba... de oboseala am uitat sa felicit sarbatoritii zilei: sa cresteti mari, dragalasilor! pupici pt Darian, David si Emanuel!

BEBECRIS, felicitari pt nepotel!
LORA, wow, mar deja! Merge bine diversificarea! Cred ca abia astepta pofticioasa mica.
OFFICE, ar fi pacat sa renunti la lapticul tau, cresterea ponderala nu justifica, dar daca imi aduc eu aminte bine, tu scoti lapticul cu pompita, asa ca imi imaginez ce greu trebuie sa-ti fie.
TUTZ, si dr noastra e la fel, la ultimul puseu nici n-am recunoscut ca i-am dat supliment copilului ca sigur ma ciufulea dr

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetele,

Ana25, botosel, multumim de complimente. Are falcute si "abuzez" de ele, le pup cu fiecare ocazie, dar si ei ii place ca zambeste. Setul de iepuras (urechiusele, codita si papionul) l-am luat de la noi din centru, acum de sarbatori au fost casute cu produse specifice sarbatorilor, acolo le-am gasit, 10 ron. Cornitele de ren le-am luat din Billa.
Ma duc ca ma "striga" iubita.

Mamica fericita de Ioana Adelina photoshooting [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

pe principiul "unde-s doi, puterea creste", iti zic si eu draga OFFICE sa nu renunti la lapticul tau. probleme cu greutatea poti sa ai si pe LP (trust me, suntem la limita minima, exclusiv pe LP - si nu il compar cu copii nascuti la peste 3 kg, ma uit doar pe diagrama lui de crestere). are 2 luni jumate de cand e doar pe LP si "prinde" diagrama la limita.
daca nu gresesc, tu prestezi la pompa si apoi bebe papa din bibe - cred ca este un pic mai solicitant pt tine, de aici si tentatia de a renunta la laptele matern. dar tine-te tare pe pozitii!!! mai e un pic... e pacat sa renunti acum, poate reusesti macar pana la 6 luni. si apoi te bagam in sedinta din nou, poate o mai lungesti un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fete dragi, multumesc pentru sfaturi si incurajari. Da, eu cu pompa scot laptele si de multe ori este descurajant. In perioada sarbatorilor am fost plecati si nu va spun ca a trebuit sa desfasor operatiunea aceasta prin masina sau sa ma retrag de la masa cu invitati pentru a "presta". Apoi cand mai vad ca el nici nu ia in greutate cum trebuie (pediatra mi-a zis ca minim ar fi trebuit sa ia 750g) iar eu nu reusesc sa slabesc (desi peste tot pe unde am citit este sustinuta ideea ca alaptatul slabeste) mie se pare ca nu am nici un motiv sa continui. Daca il mai compar si cu sora-sa care la 4 luni avea 7.300 kg ( si nu exagerez, oriunde mergem ne oprea lumea pe strada sa o admire ca "pocnea" de grasuna ce era de la LP) pai chiar ca nu vad nici un avantaj. Inca nu am intreprins nimic, ii dau o data la 2 zile un bibe cu LP ca si pana acum dar nu stiu cum e mai bine...

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Buna fetelor,
in sfarsit reusesc si eu sa intru,dupa doua nopti aproape nedormite.Nu stiu ce are fata asta a mea ca de doua nopti doarme doar jumate de ora intre orele 2 si 6 dim.Intr-adevar are si colici,azi noapte a avut un recital de vreo 2 pre,saracuta...si tace numai cand o pun pe masuta de schimbat pampersul.Sunt fiarta in oala..daca mai repeta figura si la noapte nu stiu ce sa zic...voi cum faceti cu bebeii pt ai adormi...ii leganati,ii puneti in patut si adorm..ca la mine daca nu e obosita tare tare nu adoarme singura in patut si urla pana o i-au in brate.As vrea si eu s-o dezvat de adormitul in brate dar nu stiu cum,ca ma taie peste sale de acum .
Office faci o mare prostie daca renunti la alaptat,parerea mea...nimic nu-i mai sfant decat laptele de mama,sanatate curata.

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

si noi avem probleme cu adormitul din cauza colicilor. Adormim in brate cu sanul sau suzeta in gurita, si cu o paturica pe noi ca sa ne fie cald. Folosim o pernuta calda cu gel pe burtica sau de foarte multe ori feonul, macar ca zgomot de fundal si adoarme imediat. In rest daca nu ne doare burtica adormim oriunde, in patut cu caruselul, in leagan, pe canapea, in marsupiu, dar cel mai bine e la mami in brate. Si Tavis adora masuta de schimbat pampersul, se opreste din plans si urmareste stickerele de pe perete. Si apropos de dulciuri... si eu credeam ca sunt cauza colicilor, dar cu sau fara dulciuri tot il doare burta asa ca nu ma mai abtin degeaba.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Oramona, multumim de compliment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetele,

Adelina bine ai venit.

Office, cred ca e mai bine sa ai un bb sanatos decat grasut, si e clar ca LM e cel mai sanatos pt bb si fara E-uri (m-am uitat pe cutiea de Milupa, nu se mai termina lista cu "ingrediente"). Referior la pompa te inteleg perfect (am deja 2 luni) dar nici nu ma gandesc sa renunt, chiar ma bucur ca pot face ceva bun pt bb meu. Luna a treia a luat doar 540 grame, nu e bine dar macar a luat, asta e ideea sa puna ceva pe ea, si nici pediatra nu a spus nimic de LP, ea mi-a spus clar daca este LM ii dau LM, e suf de hranitor pt bb. Probabil ca seamam cu mine, nici eu nu reuseam sa ma ingras oricate vitamime luam, pur si simplu asta e ritmul ei de crestere. Apropo, i-am dat si ei vitamine pt pofta de mancare, dar n-au avut nici un efect si am renuntat. Media este 750 grame/luna dar minim e 300 grame. Ioana are cam 5700 la 4 luni, dar e vesela, zambeste toata ziua (mai putin la aparatul foto ) nu-mi fac griji de kg.
Acum tu probabil vei face cum ai fost sfatuita de pediatru, ca e "mai in domeniu" dar e decizie pe care ai putea s-o regreti. Vorba cuiva de aici macar pana la 6 luni, hai ca nu mai e mult .
Esti o proaspata mamica ai timp sa dai jos kg dupa ce opresti alaptatul.

Mamica fericita de Ioana Adelina photoshooting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

FISTIQ,OFFICE multumesc pentru rasppunsurile referitoare la masaj.Masaj de jur imprejurul gambei ii fac si eu, asa cum ma pricep.
Eu insa am alta problema. Tudor nu vrea sa manance de 2 zile si nu-mi explic. El e vesel, nu plange de foame, are o stare generala buna, dar nu vrea sa suga. Nici la san , nici la biberon. Si fiindca l-am lasat numai pe el sa suga cat a vrut (da mai mult nu a vrut), fara sa bag pompa, simt ca nici lapte nu mai am. Scot la pompa maxim 50 ml.Am incepu iar cu ceaiuri, galafor, galactogil, pompa, dar inca nu simt vre-o imbunatatire. Am inceput sa scot lapte de la congelator, dar nu il mananca, il arunc. Si intradevar am constatat si eu acel gust metalic. Doamne ajuta, sper sa nu pierd laptele si sa inceapa copilul meu sa manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Andreea! Da, din pacate varsa destul de mult, din primele saptamani. De-aia am intrat direct pe piureuri. Azi i-am dat si vreo 3 lingurite de suc de mar si i-a placut si nu l-a dat afara. Urmatorul e pepenele galben! Sa vedem... Apoi un legum, cred ca morcoveata.

Mergi la inceput