LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Felicitari Andra si sa fie intr-un ceas bun...vai ce-mi place cand incepe anul cu vesti bune.

Bebelusi, Irina e o scumpete

L-am vazut si pe Alexutu' pe saniuta, mai, mai ce-i mai place.

Si pe Andrei de Ciufik, atat de delicat si simpatic.

Cadia ti-am admirat si eu printesele...

Anuc ai nishte gimnasti pe cinste acolo...

Cadia analizele mi le-a prescris dr ginecolog la care am mers si la Razvi si la care merg de 7 ani. Mie imi place de ea, chiar daca da analize cu carul, mai bine sa ma caut sin in fund decat deloc. Anyway, nu am putut da de dr de familie si am fost de dimineata si am luat sange pt analize, atat eu cat si Adi la Matei Basarb. De nascut, daca ne ajuta D-zeu sa fie totul bine, nastem tot la Regina Maria. Baiul este ca cica a plecat Dr. Niculescu in Germania (cel care m-a operat) insa vine cam de 2 ori pe luna in Romania si sper sa-l prin si eu.

Bee mersi frumos de sfaturi, dar cum eu azi am inceput munca si nu prea pot sa umblu asa prin oras pe la dr ca nu pot lipsi de la munca, le-am facut pe banii mei. Poate la urmatoarele o sa reusesc sa le fac cu trimitere de la dr de familie.

O zi usoara tuturor

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare si de la noi,

Andra felicitari!!

Cadia si noi tot acasa o sa facem botezul, va fi ceva restrans si pana atunci avem sarbatoriti: tataie(10 ian); mami(15 ian) si Stefan dupa cum se stie 21 ian... luna asta e plina de distractie.
Eu incep pregatirile cam pe la 1 feb. O sa ne cam sfatuim daca nu te deranjeaza..

Bee ne era dor de tine, vrem poze cu Alexia, ca si de ea ne este dor. sa dea Dumnezeu sa-ti mai dea o comoara, noi suntem cu gandul alaturi de tine , multe dintre noi stim ce inseamna sa-ti doresti un copil( chiar daca mai ai unul). Sper din suflet ca pana la urma sa vina si bb2 mult dorit.

Fetelor am vazut si noi( eu cu Radu) pozele de pe mailul comun, tati a fost incantat de toti licuricii, Anuc sotul meu va felicita pentru curaj.. a ramas uimit cand a vazut copii, si apoi eu senina i-am spus " a in cateva saptamani va naste o fetita..", i-a placut Irinuca mica, de el este topit dupa fetite.., pe buburuza ar manca-o daca s-ar putea.
Vine acasa se schimba se spala, si apoi o ia in brate si-i canta.. iar ease lungeste pe pieptul lui si doarme... cred ca daca ar tine-o asa mai multe ore nici mancare nu i-ar trebui.

Pana la urma o sa discut cu pediatra despre "fitza" lui Stefan, am mai vorbit cu mama si vomita doar cand nu-i face ceva pe plac, deci clar e vorba de santaj, si asa il manifesta.. O sa incercam sa ii distragem cat mai mult atentia in acel moment..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Trimit si eu acum cateva poze pe mailul comun...

N-am mai avut stare de chestii dragalase si fericite in ultima vreme...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, Vlad nu are nimic legat de gelozie fata de mine si fetita, dar il termina psihic pe Mircea, si asta nu pentru ca e fetita, ci pentru ca am lipsit de acasa asa de mult, adica vreo 6 zile. Ii este frica sa nu plece iar. Noaptea fetita se trezeste cam de 2 ori si Vlad la fel in ultimul tim, si se trezeste plangand, are niste blande pe maini si picioare care il mananca, cred ca asta e motivul, maine mergem la pediatru

Am o intrebare, ca nu imi mai amintesc, daca ma mulg si bag laptele la frigider, peste o ora il scot, ii dau fetitei, si mai ramane din el, i-l mai pot da la alta masa?sau tre sa il arunc?

Eu ma mulg la fiecare masa si ii dau supliment, ca nu se satura, inca nu are forta sa traga suficient

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Am o intrebare, ca nu imi mai amintesc, daca ma mulg si bag laptele la frigider, peste o ora il scot, ii dau fetitei, si mai ramane din el, i-l mai pot da la alta masa?sau tre sa il arunc?

Eu ma mulg la fiecare masa si ii dau supliment, ca nu se satura, inca nu are forta sa traga suficient

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Scoate-i doar cat papa si asa nu mai arunci ce ramane, decat eventual ff putin. Eu aruncam restul, dar ramanea fff putin.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Patricia eu ce ramane arunc.. nu i-l mai dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bebelusi pune o mai des la san; atunci cand cere;

dc ai bagat doar la frigider cand ii dai pui dor o parte la incalzit si restul inapoi in frigider

totusi tr pusa la san ori de cate ori cere;

selene ce ai patit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

BRAVO ANDRA!
Ma bucur nespus pentru tine, sa fie intr-un ceas bun!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Patricia e taaare dulce fetita.
Si ce mititica ... brrrr.... mi-am adus aminte de Nadi a mea nou-nascuta, cu piciorusele si manutele alea minuscule, cu degetele ca niste oscioare de pui!

anuc ai doi copii superbi!
Ce par lung are Ioana!
Eu am tuns-o un pic pe-a mea, cu multe bocete si plansete.
Trebuie neaparat sa le facem cunostiinta!

Andrei de ciufik e un scump si jumatate, iar cadia are doua printese minunate.

Pe Daria lui selene n-o mai vazusem de mult si m-a socat ce par blond are! Parca e o papusica din aia ruseasca frumoasa foc.

Am admirat si micuta lui carmen, tare se va mandri Nazdravanel cu asa sora!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Si asa Nadia

Mergi la inceput

porumbita nu suntem prea inaintati cu apartamentul. Am avut o gramada de aventuri, n-am mai vrobit despre ele, ca ma ia ameteala!

NOI

Si asa Nadia

Mergi la inceput