LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bravo dark!!!

anuc, naty voi ce ati mai facut cu ap?

bebelusi e dulce foc pitica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

darkkkkkkkkkk bravossssssssss
felicitariiiiiiiii
sa fie bine de data asta

patricia ma bucur enorm ca sunteti bine

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Felicitari Dark!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

super Dark!!!
BRAVO!
sa ai succes la noul job

ce poze am vazuuuuuuuuuuut
care mai de care mai scump

Anuc sunt atat de dragutzi cum isi adorm ei 'bebelusii'

Micola pup nasuc de Alexut inrosit la sanius

Ciufika imi place grozav tunsoarea ta! ai mai mult de 15 ani?
fulger mcqueen ul ala m-a dat gata

aaa
Irinaaaaaaaaaa ce minuneeeeee
Patricia e atat de fragila si de delicata micutza
ft emotionante pozele, si cat de tare ca a reusit sa prinda fix momentul in care micutza a dat cu nasucul de lumea asta
vai vai mi-e doooor de bebeeeee
ce ma fac?

valeleeeeeuuu

ma apuca nostalgia
stiti de ce nu???
e vremea cand imi fac bilantul de MAMA
OFOFFF a mai trecut un an

am tot fost impotriva curentului, am zis ca nah se poate trai si fara blog si fara FB / desi nu am trait rau, pana la urma am cedat
asa ca m-am apucat sa scriu acolo

iaca asa-mi incep povestea de anul asta pt ostrogotzi

ian 2011. Copiii mei iubiti, mai mari cu inca un an!

Revin si acum, in prag de 2011, cu cateva ganduri despre micutii mei... care.. iata!
Au mai crescut un an!

Cu lacrimi de lumina in suflet, imi retraiesc povestile nasterilor si ale inceputului de an... de fapt ale inceputurilor de an, din ultimii patru ani!
Nu se pot compara cu absolut nimic. Sunt speciale. Cu adevarat speciale pentru mine.
Si atat cat Dumnezeu imi va calauzi pasii, ma voi stradui sa fac aceste inceputuri de an, sarbatori ale sufletului meu, sarbatori ale familiei si ale prietenilor care vor intra in jocul nostru.

Inca un an de bucurie inconjurati de inocentza copilariei. Un an presarat cu momente firesti de viata... cel mai adesea frumoase si pline de culoare, si uneori cu inerente neintelegeri, zic eu la fel de firesti.
Iata cateva emotii din toamna lui 2010 - atunci cand Teo facea primii pasi spre gradi...

restul aici:
www.meseriademama.blogspot.com/

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

inceputul meu de lume

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

cadia, pun pe mail o poza cu invitatia de la botezul lui alexut..noua ne-a placut..poti sa schimbi din "print" in "printesa"

Da-mi si mie te rog user+parola mail comun. Saru pt model

Mergi la inceput

DARK, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!!!!

ALINUK, ca de obicei esti o sensibila si o finutza

CARMEN, pai e bine 350 in 2 sapt.Pana la urma ne-am hot sa facem botezul acasa. Dar pana atunci (19 feb am stabilit)mai am de trecut 2 petreceri: ziua Clarei (27 ian) si ziua sotzului-35ani(12 feb). Noroc ca am inceput listele pe caprarii

PAULA

CRISSPY, unde-ti faci analizele, adica cine ti-a dat lista? La privat, ca ei dau asa listoaie?

Mergi la inceput

AM REUSIT SA INTRU PE MAILUL COMUN

MICOLA, f dragutza invitatia. Sa i-o arat si sotzului ca el este cu partea asta

PATRICIA, nici nu aveam cum sa fie altfel Irina, decat frumoasa, cu asa parinti.

ANUC dar chiar ca ai gimnasti de talie....nu glumaSa vedem cand s-o intregi trioul cum va fi prin casa.

CARMEN, ce mandru este Stefanutz de dsoara Elena.

Pun si ioo acum cateva poze pe comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata fetelor!

Acu sa continui lista de copilasi draguti, ca aseara m-a luat cu emotii de la pozele cu micutza Irina Andrei de Ciufik este minunat , iar de mamica lui nu mai zic, arati fff bine Andreea , Stefan si Elena sunt niste dulci si mezina are niste falcute numai bune de pupat/papacit , ce frumusele printesele de CADIA , si se vede cine e madru cu asa 2 fete frumoase.

Sa traiasca copilasii, sa cresca mari si sa fie sanatos!

Alinuk felicitari pt "inceputul tau". Sa stii ca eu citesc mereu de cand l-am descoperit. Bravo!!!

Dark multe, multe felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!!!

O zi frumoasa tuturor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Patricia, Irina este o dulce si o finuta! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare! Ma bucur ca Vladut o adora!

Cadia, bravo pentru micuta luptatoare! Bine ca a luat in greutate si ca acum poti fi si tu mai linistita!

Carmen, 350 g in 2 sapt e perfect! Tot inainte!

Veronica, poate de data asta nu vei mai avea statea de rau de la sarcina trecuta. Cum ti-au zis si fetele, nici o sarcina nu e la fel.

Dark, felicitari pentru job!!!!!

Crisspy, si mie mi-au dat sa fac toata lista aceea de analize, cu exceptia celor de coagulare. Poate era mai bine sa imi fi facut si analizele de coagulare pt ca astfel as fi stiut sau as fi evitat complicatiile de mai tarziu din sarcina si ulterioare sarcinii (gen IR-uri marite, echimoze pe picioare, trombocitopenie). Unele din analize sunt gratuite la medicul de familie (de ex. HIV, hemoleucograma, chiar hepatita), altele au reducere sau sunt mai ieftine (ex. toxoplasma, citomegalovirus, herpes virus, varicella virus, rubella etc.). Cele pt coagulare si anticorpi eu le fac la 3 luni gratuit cu trimitere de la medicul de familie. Poti merge la Fundeni la dna dr Uscatescu cu trimitere de la dr de fam. Acole merg de regula gravidele. Pana la urma, scazi cu mult suma, dar trebuie sa si alergi. Felicitari inca o data si sarcina usoara!

Acum, as vrea sa le urez LA MULTI ANI licuricilor sarbatoriti zilele astea si sa ii imbratisez pe toti, dorindu-le din suflet sa fie tot timpul in paza Domnului!

Alexiuta mea e in faza vorbareata - sugubeata. Spune o multime de cuvinte si face chiar propozitii scurte iar unele constructii sau pronuntii sunt atat de amuzante...La fiecare chestie spune merci, pune mana la gura cand casca si mi-a desenat toata casa, incepand cu canapeaua, peretii, coavoarele etc. Bine ca m-am desteptat si i-am luat creioane cerate care se curata f usor.

Cam atat despre noi. Sper sa ma invrednicesc si eu sa pun niste poze pe mailul comun, dar tot timpul cand incept, intervine ceva.

Luna asta sunt nostalgica. Mi-e dor de burtica...Inca sper si eu la o a doua sarcina, dar speranta e din ce in ce mai slaba. Analizele din decembrie nu au iesit chiar bune, nici f. proaste, insa clar modificate. Ma termina faptul ca nimeni nu e in stare sa imi zica ceva clar. De ieri tot sun la Fundeni si nimeni nu raspunde si am lua legatura si cu Spitalul Saint Luc din Bruxelles. Veronica, deci , in functie de programare (peste vreo 2 luni), iti fac o vizita. Dar fruntea sus! Luptam!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!!
la multi ani Maria de oxigen!
Criss, hiv e musai sa fie facut oricand. infectia virala poate deveni detectabila in perioada scursa intre doua testari. verifica analizele trecute petnru toxo, cmv, etc. daca sunt pozitive pe infectii trecute nu mai are rost repetarea.
Patricia imi pare tare bine ca Vlad o iubeste pe Irina. tot asa sa o tineti.
Andra felicitaaaaari!!!! (tz-am zis io ca-s sigura??? )
sper sa reusesc sa vad si eu poze azi.
pup iu, o zi buna va doresc!

Mergi la inceput