LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (132)
Raspunsuri - Pagina 12
micola spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisspy
Chiar ca ne era dor de Robert ...ce mare s-a facut si cate stie ...bravo, ii prieste gradi se pare. Numai noi am ramas mutulica? Crisspy, fericita de Razvi si 6 sapt |
si noi! si noi!
adica noi zicem doar cum face oaia, gasca si mosul (mos Craciun)
aaa, si e fascinat de cuptorul cu microunde de la ai mei si cand se termina zice:"CACA!", adica "gata"..
ATAT!
Anuc spune:
Porumbita, ce vorbeste Robert! Ti-e mai mare dragul sa conversezi cu el! Vreau si euuuuuuuuu!!!
Roxana, ce ochiosi frumosi ai! Si eu am admirat rochita :)
Mami de Ioana, Filip si 32 S
micola spune:
LA MULTI ANI TUTUORI CELOR CU NUMELE DE ION/IOANA! SA FITI SANATOSI SI BUCUROSI!
La multi ani Ioana lui Anuc, Ioana lui Naty, Calin Ioan al lui rein si tuturor celor ce poarta frumosul nume!
mama, cate stie Robert...... o sa i-l arat si lui tibi...am ramas masca...si ce frumos e. si hotarat, daca el vrea ca pe mamaia s-o cheme Emi...asa o cheama si gata...:)
e asa dupa ce a mers la gradi sau era dinainte?
cu somnul cum mai e?
Dark, bravo pt job!Felicitari!
Anuc, Sara, zici? foarte frumos!
nu inteleg de ce e tot mesajul bold-uit, am editat de vreo 4 ori si tot nu i-am dat de cap..scuze
Porumbita spune:
multumesc de aprecieri
gradinita ajuta f mult pt ca are 2 prietene ema si amalia care sunt f vorbarete si un prieten radu cu care face numa tampenii
eu "lucrez" cu el dupa ora 16:30-17:00
am obs ca invata tot dc o fac cu el in joaca;
numele le-am invatat uitandu ne la poze, aceleasi; culorile le am invatat cu un joc de lemn unde pui diverse forme pe culoarea aferenta (da abia de o luna le ziuce desi ma joc cuele de la un an si 2 luni)
activitatile le invata pe masura ce le facem
am bagat la cap ce zice o tipa aici pe forum, ca nu noaptea tr sa calci faci mancare sau curat ci cu copilul pe langa tine sa vada si el ce si cum
si asa si fac;
cand gatim el bodogane pe langa mine si eu ii explic la infinit ce facem; el mai umbla prin sertare; eu intreb unde e locul lor si de multe ori le si pune la loc
cand intind rufe el da clesti (bine, eu intind 5 articole pana da el un cleste da merge)
cand calc il pun sa duca si duca chestii din dormitor in sufraerie si invers
cand dam cu aspiratoru merge cu calu pe langa si ii zic cand e gata sia re voie sa apese pe buton sa stranga firul
la aragaz microunde si masina de slapat vase ii repetam la infinit ca doar mama cu tata are voie, dc nu merge cu distras atentie e laut poe sus si il trimit in camera sa stea pe canapea ca mama e suparata
de regula in 30 de sec vine inapoi si zice scuze si apoi se duce in fata la aparatul respectiv si zice "obert NU"
am obs ca de cand fac chestiile casnice cu el lucrez mai cu spor noaptea (ca inainte incercam sa le fac pe ambele dupa ce se culca) plus ca nu mai sutn chair asa nervoasa (ma gandeammereu ce sa mai facem sa nu se plictiseasca copilul sa il stimulez etc) si cred ca si lui ii prieste
poceste fff multe cuvinte dar de 3 sapt a inceput sa vb in propozitii de 3-4 cuvinte gen mami a nilit tati a servi (mami a venit tati de la servici) noi repetam mereu varianta corecta
duc lupte cu sotu sa zica si el corect (sotu tinde sa repete dupa robert ca sunt haioase unele exprimari gen laca la lapte, a cutzani pt la multi ani etc)
micola pana acum 4 zile dormea ok, maxim 2 treziri (desi tot o ora o ora si ceva imi ia sa il culc)
insa sapt asta a fost crunt, nspe trezxiri si toate ca sa ma simta vada pe mine (chiar si cand sunt langa el)
intre timp m-am obisnuit;
acu ii spun cu frumosu ca e noapte si nani la loc
si el la fel de frumos zice mami nani a robert (sa fac nani langa robert)
eu ii zic mami trebuie sa lucreze in sufragerie
el nu, mami atine
insa e mult mai bine cum ma inteleg cu el fata de acum 2 luni de ex;
e clar ca dc eu sunt mai zen si relatia cu el e buna si progresele sunt super
pana la urma seara adoarme da noaptea depoinde de cat sunt de obosita
sper sa treaca insa si sa revina la mai putine treziri pe noapte
Leditia spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei
Dark felicitari pt job.
Miere,o sa treaca repede si perioada asta si se intoarce si sotul acasa.pupici lui Aidan.
Lisa ati scapat de raceala aia?
Porumbita,foarte dulce e feciorul tau..si vorbeste,nu se incurca..
aryia,putere multa si sanatate multa,multa si un viitor Craciun la hotel fara batai de cap.;
Va pupam si va dorim o zi superba.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
micola spune:
si noi tot asa, gatim impreuna, facem tot impreuna. imi place si mie asa, ca mami ne dadea afara cand facea cate o prajitura sau ceva, nu suporta pe nimeni pe langa ea si am suferit,..
nici eu nu suport adulti, dar fac cu succes cu alexu si vladutu gramada , care mai de care cu mainile in coca, faina..etc
alex imi da clesti de rufe intr-una, nici nu intind una ca imi da vreo 5.si scoate rufele din masina, inchide usa la masina. e gospodar
si mie imi place sa repet cuvintele pocite stiu ca nu e bine, dar...
roxanaz spune:
deci io nu stiu la voi, dar la noi clestii de rufe sunt absolut cele mai frumoase jucarii. se joaca amandoi cu ele de zici ca ce-i.. mai nou trebuie sa cumpar din nou ca dispar de zici ca se duc in triunghiul bermudelor!
si eu fac treaba cu ei - gatesc, pun rufe la spalat, Pupu le intinde cu mine.. si zice fiecare a cui e .
CADIA spune:
CRISSPY, e vorba de dr. Niculescu de la Giulesti?Aaaa...si e super sa ai acelasi ginecolog atatia ani.
CARMEN, cum sa ma deranjeze.Abia astept sa ne sfatuimEu am inceput sa caut marturii si modele de invitatii.Voi cand faceti botezul si cam la cate persoane te astepti?
RALUCA, sa inteleg ca inca n-ati rezolvat cu apart.Dar se mai intrevede ceva la orizont??
PATRICIA, asa am patit si eu cu Eliza prima luna, de aceea nu a luat bine in greutate.Adormea la san si nu reuseam s-o trezesc neam.Apoi i-am dat cateva zile lapte muls, cu linguritza si cu bibe.Dar m-am lasat pagubasa si am pus-o mai des la san si am tinut-o si mai mult, chiar si o ora.O mai ridicam din gand in cand sa-si scoata gazele si iar o puneam.La mine a mers si si-a revenit cu greutatea. Bafta si voua.
AS VREA SA STIU SI EU CARE ESTE CREMA DE COLICI CA LA NOI E JALE