Aradence DC - (157)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri!

Eu am observat ca sunt mai linistiti si mai intelegatori pruncii astia cand sunt cu un singur parinte acasa.Daca sunt cu amandoi intotdeauna exista planul B de actiune.
Miha chiar s-a dus la Deva?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neata! Carmen, la mine nu e valabil, ca in 80% din timp sunt doar cu mine...dar degeaba. E cum si cand ii apuca pe ei. Uneori stau si fac puzzle linistiti vreo ora...altadata intorc casa cu susul in jos! Si ai mei se parasc, se bat (mai mult Vlad o plezneste pe Iulia, Iulia nu da in el)..
Azi musai sa-l tund pe Vlad!
Pentru cele interesate: a aparut filmul ala cu Rapunzel la Cinemacity!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

M-am trezit si eu si stau cuminte in spatele unei cafele sa vad ce se mai intampla pe aici. Ma doare spatele, bratele si mainile, ieri am ridicat niste cutii grele pe care acum le simt din plin.

ALINA, turele de noapte se fac doar in mod extraordinar cu ocazia inventarelor, schimbarilor masive de preturi (cum a fost in vara la modificarea tva-ului) sau cu alte ocazii de genul. Noi mergem diseara la Oradea cu numaratorii externi fiindca maine e inventarul in magazinul lor, la fel saptamana viitoare oradenii vor veni la noi, unii noaptea si altii ziua.

Cat despre David nu ma supar ca ai intrebat, dar eu il sunt mult mai linistita sa-l stiu acasa la tanti care-l iubeste ca pe nepotul ei decat la tara la taica-su unde nu stiu ce mananca. Mai sunt si alte aspecte pe care nu vreau sa le comentez aici, crede-ma ca e varianta cea mai buna. Tocmai am vorbit cu el la telefon, pentru el iesirile astea sunt un fel de vizite la bunica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada stiu ca a inceput filmul cu Rapunzel. Cand am fost la Megamind ( a doua zi de Craciun), asa draguti au fost copiii ca au intrebat la Casa, fiecare ce l-a interesat: Ioana cand incepe Rapunzel iar Tudor de Kung Fu Panda 2. .
Cristina 70 spor la inventar.
Carmen care e planul tau B de actiune. B de la bunici?
Ce stii de Diana? Au plecat in Germania? Nu a mai dat de multa vreme nici un semn aici...

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi planul B se refera la celalatarinte atunci cand suntem amandoi acasa.Asa cum am fost doar eu cu ei cateva zile,nu au avut incotro si au trebuit sa faca cum spun eu.Probabil ca si discutile dintre noi adultii ii agita.Dar si Ada are dreptate,au zile si zile.Cat despre bunici Mela nu prea mai vrea la maica-mea,Serban o acapareaza cu totul,bineinteles cu acceptulei,si Mela se vede nevoita sa tot stea pe tusa.
Diana e acum la Timisoara cu copiii,Vasile a plecat vineri in Germania si cand rezolva cu cazarea se intoarce dupa ei.Oricum Diana trebuie sa dea un examen de limba pe la consulat,am inteles eu,inainte de a pleca.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina, pleaca lumea care pe unde gaseste...motivele sunt de cele mai multe ori salariul...nu cred ca vreunul din ei pleaca doar ca sa fie plecat atata vreme cat e relativ ok la noi...binenteles ca salariul il atrage.
...hai ca revin, am ceva treaba acum

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina70, am inteles...sunt de acord cu tine.
Spor la inventar!

Clau, din pacate peste tot sunt salarii mici acum. Si vor fi...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Na salut,

n-am intrat la apa dar aproape.

Mai intai sarbatoritilor de ieri, printre care si Daria mea ( cum bine a intuit Alina). Gabi te-am sunat ieri sa o felicit pe Ioana si ai avut telefonul inchis sau ce-ai patit?

no, am fost la Deva dar nu joi ci vineri ca asa ne-a iesit. E super aqua landul, seamana cel de la Oroshaza mai putin baziunul cu apa termala. Baziunul pentru copii e mai mare si cu tobogane mai mari si mai faine, au si bazin cu valuri, dar deja e stricat. 2 bazine mici cu jacuzzi, tasnitori si chestii care-ti fac masaj, tobogan mare prin exterior, bazin cu curent,saune si salina dar acolo nu ne-am bagat. Pretul este ceva mai mic decat in Ungaria, deci 40 lei/ adult/toata ziua, 20 lei/copil/toata ziua. Copii pana la 3 ani nu platesc, ca urmare am platit doar pentru Alex si Daria.Au si tarif ceva mai redus pentru numai 3 ore, dar nu mai stiu exact cat. Este si restaurant unde poti manca destul de bine. Per ansamblu e bine, sper sa reuseasca astia sa mentina standardul pentru ca afluxul de neciopliti este foarte mare.
Ce nu mi-a placut: sistemul de inchidere a dulapioarelor cu ceas care functioneaza cam din doi in doi, tantile de la receptie care-s depasite rau de situatie si cam habarniste, dusurile ca-s ca un fel de loc de trecere, si practic n-ai nici o intimitate, lipsa supraveghetorilor. De fapt era unul singur si ala total depasit de situatie si fara autoritate.

Noi ne-am simtit excelent, a fost o zi reusita.

Chiar Ada am vazut o gramada de masini de Alba.

Mai revin ca tre sa le dau la ai mei felul 2.

PS Carmen mersi ca mi-ai scris ca Daria chiar a fost stresata de testul de la bio. Doamne avem copii mai constinciosi decat parintii

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Gabi te-am sunat ieri sa o felicit pe Ioana si ai avut telefonul inchis sau ce-ai patit?

Nu am avut telefonul inchis deloc ieri. Pe la ce ora m-ai sunat? Fain ca v-ati balacit ieri. La cetate nu ati urcat?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

De pe la 19 am sunat intr-una pana aproape de 22. La cetate n-am urcat ca noi am mai fost. Oricum am fost terminati dupa atata baie.

Noi maine mergem la Tangled de la 11.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput