Aradence DC - (157)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Probabil mi s-a descarcat telefonul aseara intr-o vreme, ca azi l-am gasit descarcat. Ultima convorbire am avu-o aseara la 19.30. La multi ani si Ioanei tale

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Buna fetelor
Am revenit si eu dupa o lunga perioada de stres si fara calculator. Placa de baza ne-a facut figuri, am trimis-o inapoi si a durat ceva pana am primit alta...La servici e nebunie, foarte multe lucruri am de invatat, foarte multa lume zilnic cu 1000 de probleme, trebuie sa fiu super atenta mereu si cu capul in 1000 de parti odata sa nu cumva sa uit de ceva. Am zeci de rapoarte de dat zilnic, n cazuri de rezolvat si caseria cu banii jegosi imi mananca jumatate de zi.
In rest...Glad si Elena cresc vazand cu ochii...
Ma apuc de recuperat din urma si apoi sper sa apuc sa pun muuuuulte lucruri la bazar.
Cristiana70, te-am sunat acu de dimi...trebuie sa vorbim.
Fetelor, cand ne vedem???? N-aveti chef de-o intalneala prin 17-20 ianuarie?? Saptamana asta care vine sunt inca in munci, plus am de invatat ca incep sesiunea...
Va pup si va doresc o duminica faina !!
PS Am uitat...va eram datoare cu pretul la sutiene de la ROSKO 18 lei (sunt o gramada de modele si foarte foarte bune) si orarul (e magazinul cu lenjerie intima de care va ziceam in spate la UTA pe Campul Lnistii imediat dupa hale, pe principala, pe un colt:
luni, miercri si vineri intre 8.30-17
marti si joi intre 8.00-12.00 si 14.00-18.00
Exista si pentru barbati, daca doriti sa faceti cadou....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

"Neatza" buna la toata lumea, eu abia acum am facut ochi dupa o noapte de munca plus calatorie, la ora zece am ajuns acasa. Sa zicem ca am facut un revelion bestial , cam atata mi-e si capul. Beau o megacafea, ma mai invart un pic pe aici si o sa merg dupa David care e suparat pe mine ca nu m-a vazut atatea zile. N-a fost chiar usor, treaba mea a fost sa coordonez numaratorii externi pe gradina, sa-i ajut si sa-i verific, greu si fiindca jumatate de gradina e in aer liber si am cam prestat si pe afara. Duminica viitoare e inventarul la noi dar pana atunci mai e multa munca, mai ales dupa ce noaptea trecuta am notat lacunele colegilor din Oradea.

DUCKY, ma duc sa scormonesc telefonul de pe unde-o fi si sa te sun, ca io n-am auzit nimic cat am dormit aici ca butucul.

Ne vedem mai pe seara fetelor, pe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160082

Aradencelor, nu stiti niciuna nimic sa-l ajutati pe american?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

E de varsta mea, si eu am terminat liceul in 1988 dar nu-s aradeanca, asa ca nu prea-l pot ajuta. Sper sa-si gaseasca prietena.

Moaaama, ADA, da ce pe faza esti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si de varsta mea e , ca si eu in '88 am terminat,dar eu la economic fusai si nici n-am avut macar vreun fost coleg de generala la sanitar ...
CRISTIANA da' tu de unde esti,daca nu esti aradeanca?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Sara buna,

Io am o stareee ciudata, ma gandesc cu groaza ca reincep munca, tare bine a fost si o saptamana de concediu, chiar nu am facut nimic, tot pe drumuri am fost.

Va mai scriu eu de la munca, astept savad cum e cu un sef nou, cu reguli noi, etc.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

MONICA, din Bihor ma trag, nascuta in Stei si crescuta cam prin toate orasele bihorene... Liceul l-am terminat la Oradea.

FLAVIA, zi usoara pe maine iti doresc, prima zi dupa concediu e cea mai grea !

CRISTINA, esti in sesiune sau pe unde bantui fata draga? Da un semn de viata, sa stim si noi ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

'na seara!

De maine incep si eu scoala. Am citit, nu am mai scris, sunt cam obosita si nedormita. Abia astept sa reincep masajul si kinetoterapia maine. Nu am noutati...

Noapte buna tuturor!

Mama Marei si a Dorei

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina70, ce liceu ai terminat in Oradea?
Si io tot la Oradea am facut liceul.

Flavia, ai schimbat si locul de munca sau doar seful? Ziceai de sef nou, reguli noi...

CristinaR, succes maine la scoala!

Ducky, ma bucur ca ne-ai scris! Vad ca esti super ocupata de cand ai inceput lucrul.

De maine intru si eu in randul mamicilor care-si scot copiii de la scoala/gradi. Pana acum doar ocazional i-am scos.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput