Aradence DC - (157)
Raspunsuri - Pagina 11
adablackcat spune:
Neata!
Cristina, votat!
Alina, abia astept sa aud impresiile Adelinei despre noua gradi!
Flavia, zi usoara la job sa ai!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Somleac spune:
Salut,
si eu prima zi la lucru, nici nu stiu de ce sa ma apuc, parca -s venita de pe alta planeta. Ne-am inceput ziua voiosi noi astia mari. Pe pitici abia i-am trezit.
La gradi am gasit-o pe Ade la joaca. Pana am plecat eu s-a cuplat cu Victoras.
Flavia te inteleg ca mergi cu groaza la lucru. La programul tau nici nu ma mir.
Ieri am fost la film, super tare filmul, as mai putea sa-l vad o data, a fost sala plina, de la Avatar n-am mai fost la cinema si sa fie sala plina. L-a captivat pana si pe Vic , care m-a dus numai o data la WC
O saptamana minunata va doresc.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
diana11 spune:
Si eu tot la lucru. Am baut o cafea, poftiti si voi .
Si eu la gradi de azi.
O saptamana mirifica!
Somleac spune:
Diana tu si la lucru si la gradi?
Somleac spune:
Moni, m-au sunat de la Activ ca incep de maine cursurile. Voi mai veniti?
Gabi tu-l mai dai pe Tudor la inot?
monica70 spune:
MIHA si pe mine m-au sunat,dar degeaba ca Diana nu mai vrea nicicum sa mearga,decat ... cu mine .Asa ca deocamdata m-am hotarat sa imi fac un abonament de We parinte+copil si sa mergem amandoua,ii iau si aripioarele si o mai pun eu sa exerseze si cu plutele din zona . Asa costa 250 lei 4 we consecutive.Sper sa nu intervina ceva si sa putem merge incepand de sambata viitoare.A fost careva in we pe-acolo? Cum e,aglomerat sau ba?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
alinamoro spune:
Multumim inca o data pentru sustinere si urari!
Dimineata cand am lasat-o pe Ade la gradi a fost ok, n-a zis ca nu sta, n-a fost morocanoasa, doar ca s-a "lipit" pe un scaunel , cred ca nu avea curaj sa mearga la joaca. Apoi mi-a zis Miha ca-i ok, m-a sunat si prietena mea de la PP14 care vorbise cu directoarea de la PP9 si a zis ca Ade ii bine, se joaca, povesteste...
Sa vedem ce zice ea cand o iau.
In rest gradinita imi place, ii frumos in interior si personalul mi-a facut o impresie buna la prima vedere. Sunt mult mai putini copii in grupa (asta nu-i un lucru rau) ca la PP14.
Imediat merg sa-l iau pe Dragos si apoi pe Ade.
Ei, am inceput cu mersul pe jos, dar nu-i bai ca face piciorul frumos. Daca ar mai scadea si din kile ar fi super.
Vai ce m-am ingrasat! Am urcat o marime(poate doua) mai sus (bine ca mi-am mai lasat ceva haine mai mari prin dulap).
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
No, am ajuns de la gradi. Adelina e super incantata, a fost cuminte azi si parca a fost acolo dintotdeauna. A zis ca merge si maine. Am "testat-o" si zice nu vrea sa mearga la PP14, sper s-o tina tot asa. Parca m-am mai "linistit" si eu daca ei ii place si n-o apuca nostalgia dupa cealalta gradi.
Miha, ne-am intalnit cu pruncii tai, au ramas acolo de noi, ne-am grabit ca astept sa vina cineva la noi si nu stiam exact cand ajunge. In viitor sigur ne intersectam pe-acolo.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
cristiana70 spune:
Salutare fete,
am avut o zi mai mult decat agitata, cainele mascul s-a foit toata noaptea ca sa se ceara afara, apoi dimineata era clar ca are dureri si ca-l supara ceva. Pana la urma am adus veterinarul care i-a infipt vreo patru injectii sub blana, am scos si o reteta cu antibiotic si vitamine, plus dieta. Se pare ca a facut o indigestie urata, mi-era frica ca moare saracul.
David a reinceput studiile, azi a mers tare vesel la gradi. Din pacate tuseste, s-a trezit si azi-noapte din cauza asta. ALINA, ma bucur ca Adelina s-a obisnuit atat de repede, poate vei constata chiar faptul ca tot raul e spre bine. Pe mine la PP14 m-a speriat marimea grupelor.
flavia ramona spune:
Am supravietuit reintoarcerii la munca.
Alina, nu am schimbat locul de munca, doar ca s-au facut multe schimbari la noi, incepand de la salar, la sef, la obiective, etc. Si azi am mai aflat de alte cateva schimbari, nu stiu daca sa rad sau sa plang inca, dar vom vedea pe parcurs cum se schimba situatia.
Ma bucur ca s-a adaptat rapid Adelina.
Scriu mesaju asta de vreo ora si ceva si nu mai stiu ce am mai vrut sa scriu.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)