Aradence DC - (157)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANCA sigur dintii sunt,probabil caninii ca aia is cu fras rau.Eu la ai mei le dadeam seara un pic de nurofen si dormeau mult mai ok noaptea in perioadele cu caninii sau unele masele.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Moni, o sa-i dau in seara asta...i-am mai dat intr-o noapte (2.5 ml, dar cand a fost racit doza era de 5 ml, calculata de dr. la kg. lui), a adormit la un moment dat, insa el oricum asa face - se trezeste/ se caina olecuta/mai mult si adoarme..si tot asa...am sa incerc sa-i dau la ultima masa, sa vad dc se mai trezeste.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana11 ce faine sunt pozele de la zapada. Alexandra a crescut mult de cand nu am vazut-o.
Moni, am facut o gluma prea deplasata? Daca da,scuze Eu sunt mai sarcastica de felul meu si imi place sa fac haz de necaz.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

GABI nu mai ,era o gluma buna,da' de cand am citit deja am uitat sa raspund "Sculele" erau evident cd-urile si altele de gen ... si nici azi n-a venit sa imi rezolve problema asta dupa ce m-a facut toata ziua sa stau acasa si sa il astept zicand ca vine
Sunt prea nervoasa zilele astea ca sa mai am chef de scris si mai ales raspuns in amanunt
Sunt si fix inainte de ciclu si vad ca mai am azi si "dubla zi critica" la bioritm intelectual+fizic

PS dati-mi o reteta sa o fac sa TACA macar cateva minute pe Diana ,altceva in afara de un LEUCOPLAST pe gura

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Citat:
PS dati-mi o reteta sa o fac sa TACA macar cateva minute pe Diana ,altceva in afara de un LEUCOPLAST pe gura

Via Bunici
Si eu i-am expediat pe ai mei la bunici ca am de lucru si nu ma pot concentra deloc cu ei aici, ca nu stau linistiti o clipa.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Pai Diana e pedepsita si nu are voie inca la buni Ieri si azi l-am lasat acolo in schimb pe Tudor.Si a venit de-acolo LEU si la propriu nu doar la figurat ca zodie .Ia ca sa vedeti ce mai rage la Diana
http://www.dropshots.com/diatudor#date/2011-01-07/21:07:54

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

La multi ani tuturor purtatorilor numelor de IOANA, ION si OANA, sa traiti mult si sa fiti sanatosi si inconjurati numai de bine.

Nu de mult am intrat pe usa, si fiindca singurii copii de acasa sunt cainii am si deschis calculatorul sa vad ce ziceti. Eu nu-s in forma fantastica dupa noaptea nedormita si zvarcolita, dar trebuie sa ma odihnesc fiindca maine noapte sunt la munca. Colac peste pupaza au sosit si rusii, sigur o sa fiu intr-o forma nemaipomenita maine. Ma duc sa-mi incalzesc ceva de mancare, am o nemaipomenita supa de curcan, vrea cineva? Cica e nociv pentru silueta sa mananci supa seara, dar mie mi-e foame.

DIANA, si pe mine m-a apucat vanatoarea de haine de pe bazar, imi doresc foarte mult niste rochii (nu stiu unde au diparut ale mele, s-or fi pierdut cu atatea mutari) dar nu gasesc nimic pe masura mea. Poate sa-mi spuna cineva unde imi pot gasi niste rochii casual la preturi neastronomice?

Ma duc sa mananc si revin.

Mergi la inceput

Citat:
Pai Diana e pedepsita si nu are voie inca la buni

Gaseste si tu alta pedeapsa pentru Diana. Foarte fain se inteleg fratiorii Si ai mei se trag de par si se imping si tot pe ton mieunat si pitigaiat vorbesc( mai ales Ioana). Si atata se parasc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

M-a lovit mancarea drept in cap, nu e de mirare dupa asa un maraton. Merg si eu la nani, sa nu scrieti zece pagini la noapte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, ce m-am distrat de Tudor! Rad aici de una singura.
Am vizionat si restul pozelor, super! Ce ai "bretonat-o" pe Diana!

Clau, de ce pleaca asa multi de la voi de la lucru si unde?
Ti-a revenit pofta de forum? Ma bucur!

Citat:
Moni, cu flexul se repara programul tau de conta? Sau ce alte scule
o fi avand mesterul tau in trusa de interventie?

Gabi, faina intrebare!

Flavia, ca sa nu pierzi mesajele da-i cate un copy, eu asa fac dupa ce scriu deja 2-3 randuri. Am patit-o si eu si-i nasol.

Anca16, si eu ma gandesc ca-i de la dinti problema. Chiar in seara asta vorbeam cu fina mea si-mi spunea acelasi lucru despre fetita lor.

Diana11, ce mare si frumoasa e blondina ta!
Te-am vazut pe la bazar.

Cristinacsa, ce mai faciiiiiiii?

Cristina70, tu lucrezi si noaptea? David e la tanti?
Scuza-ma daca sunt indiscreta ...tati lui David nu mai vine pe la voi? Il vazusem la ziua lui...
Hm, rochii...? Takko, Mall... nu prea am idee. Demult n-am mai fost la cumparaturi de haine in oras. Am fost doar pentru copii.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput